pı...r
Doktorumun bilgisine ve tecrübesine güneniyorum.Herkese tavsiye ediyorum, yaptığı doğru teşhis ve tedavisi için.Hastaya tebbessümle kaşılaması hasta üzerinde plasebo etkisi yaratıyor.Hasta psikolojisi için çok önemli davranış.Hastasıyla çok ilgili bir doktor.Doktorumuzun Isparta'da hizmet vermesi biz hastalar için bir şanstır diye düşünüyorum.
mu...t
babam ağrı ve halsizlik gibi şikayetlerle başvurmuştu kendisine. sülalelerimizde şeker hastalığı olmamasına rağmen şeker hastalığı teşhisi koyup göndermişti. 3 ay boyunca insülin kullandık. şikayetler artmaya devam edince detaylı araştırmaya başladık ki sonuç pankreas kanseriydi. ve yusuf bal'a muayene olduktan 8 ay sonra babamı kaybettik. oysa hastanın geçmişinde şekerle alakalı birşey olmadığından yola çıkıp detaylı testler isteseydi belki de tümörün kandaki etkisini görebilir, belki son evrede değil ilk veya 2. evrede teşhis edebilir, belki yaşatabilir, yaşatamasak bile biraz daha hayatta tutabilirdik. ama :(
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Yusuf Bal isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yusuf Bal, İç Hastalıkları.
Yusuf Bal adresi nerede?Yusuf Bal şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Eğirdir Yolu Isparta
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yusuf Bal isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yusuf Bal online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Yusuf Bal isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yusuf Bal bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Yusuf Bal ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Yusuf Bal hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Yusuf Bal hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 3.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.