Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
bi...z
Telefon numarası doğrulandı
bir annenin en kıymetlisini hiç düşünmeden emanet edeceği bir doktor,5 yıl boyunca oğlumla ilgilenen ve bizi asla şüpheye düşürmeyen doktorumuza sonsuz teşekkürler,maalesef artık Adana'da oturmuyorum şimdi bir kızım oldu en büyük eksiğimiz Yusuf Bey kadar muhteşem bir hekim..
Yusuf Bayram isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yusuf Bayram, Neonatoloji.
Yusuf Bayram adresi nerede?Yusuf Bayram şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Atatürk Caddesi Büyükşehir Belediye Karşısı No:23 Adana
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yusuf Bayram isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yusuf Bayram online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Yusuf Bayram isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Yusuf Bayram, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Yusuf Bayram isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yusuf Bayram bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Yusuf Bayram ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Yusuf Bayram hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Yusuf Bayram hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar