1998 DE DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİNDEN MEZUN OLDUKTAN SONRA SAKARYA GEYVE DE DEVLET VE İZMİR DE ÖZEL HASTANELERDE ACİL HEKİMİ OLARAK ÇALIŞTIM.
2003 YILINDA DR BEHÇET UZ ÇOCUK HASTANESİNDE ÇOCUK CERRAHİSİ ASİSTANLIK EĞİTİMİNE BAŞLADIM.
2014 YILINDA İZMİR DR BEHÇET UZ ÇOCUK HASTANESİNDEN ÇOCUK CERRAHİSİ UZMANLIĞIMI ALDIKTAN SONRA ; VAN EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİNDE ÇOCUK CERRAHİ UZMANI VE AFRİKA SOMALİ DE RECEP TAYYİP ERDOĞAN DEVLET EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİNDE HEM ÇOCUK CERRAHİSİ UZMANI HEMDE BAŞHEKİM OLARAK GÖREV YAPTIM.
YENİDOĞAN VE ÇOCUK CERRAHİSİ VE ÇOCUK ÜROLOJİ VE ONKOLOJİSİ OPERASYONLARINDA FAZLACA OPERASYON VE DENEYİM KAZANDIM.
2016 YILINDA TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİNDE YARDIMCI DOÇENT ÜNVANI ALDIM, ANCAK AİLEVİ NEDENLERLE MEMLEKETİM İZMİR DE ÖZEL SEKTÖRDE ÇALIŞMAYI PLANLAYARAK ÖNCELİKLE İZMİR HATAY NOKTA DA MUAYENEHANE AÇTIM, SONRASINDA BAYRAKLI İZMİR DE ,İZMİR SÜNNET KLİNİĞİNİ AÇARAK DAHA GENİŞ VE MODERN YERİMİZDE DAHA FAZLA HASTAMIZA DAHA İYİ HİZMET VEREBİLMEYİ AMAÇLADIM.
Laserasyon Onarımı
Yenidoğan Cerrahisi
Çocuklarda Baş Ve Boyun Cerrahisi
Çocukluk Çağında Kanser Cerrahisi
i̇...k
İşini böyle özverili böyle güzel yapan hekimlerimizin olması harika bi şey. Çocuğunu sünnet ettirmeyi düşünen varsa asla tereddüt etmeden kliniğe gidebilir. Süreç işleyiş hepsinde detaylı açıklayıcı bilgi veriyor hocamız. Bebeğimize yaklaşımı da harikaydı. Sünneti de çok güzel bir şekilde yaptı hocamız bizde söylediklerine uyunca süreç bizim için sorunsuz işledi.Hemşire hanımlar da çok ilgililerdi.Tüm ekip iyiydi
as...m
Yusuf bey tüm övgüleri hakediyor mükemmel bir doktor. Tavsiye üzerine gelmiştik iyiki de gelmişiz. Her konuda aydınlatıcı bilgiler verdi çocuğumuzu sünnete kariı hazırladı . Sonrasındada sünnettimiz 15 dk da yaptı gözününüz kapalı emanet edebilirsniz
di...
06.11.2024 tarihinde 93 günlük oğlumuzun sünneti için hocamızı ziyaret ettik.Kendisi gayet ilgili bilgili ve yaklaşımı hem bebeğe hem bize çok iyiydi.Oğlumuzun sünnetini hiç sorun olmadan çok şükür yaptık Hersey için iyiki diyoruz.
n....e
Bebeğim 54 günlükken Yusuf beye geldik. Çok memnun kaldım. Kurum oldukça temizdi. Çalışanlar ilgiliydi. Herkese erken sünneti tavsiye ederim.
di...
Yusuf Bey ve ekibi cok ilgili ,2 aylık oglumuzu sünnet için başvurduk ve sünnetini yaptırdık ,kendisi çok nazik, çok hassas ,operasyon boyunca bebeğimizin yanindaydik ,hiçbir sorunumuz olmadan evimize döndük ,kontrolümüzde de açıklayıcı ve ilgiliydi,herşeyi en ufak ayrıntısına kadar düşünüyor ve karşısındakini de rahatlatıyor ,mükemmel bir doktor
h....e
Mükemmel bi sünnet süreci ve acısız ağrısız çok hızlı bir şekilde sünnet tamamlanması yaşadık doktorumuzu tercih ettiğimiz için mutluyuz
ed...
İkizler'imiz için tercih ettim Mayıs ayında oldu işlemimiz
çok fazla hastane ve klinik bakmama rağmen Yusuf beyin yorumları gerçekten içime sindigi için gitmistim beni yaniltmadi herşey dediği ve anlattığı kadar sakin ilerledi hiç panik olmadik biri uykuda diğeri uyanıkken sünnet oldular ikiside bir acı hissetmediği ev sürecimiz dede üç gün içinde düzenli iyileşme gerçekleşti sayesinde hiç sorun yaşamadık 7/24 ulaşma ve danışma imkanıyla beraber yanımızda oldular . Çalışanları kendi kadar ilgiliydi herkese tavsiye ederim
ya...
3 aylık bebeğimizi sünnet için tvsiye üzerine Yusuf bey e götürdük. Kendisi sakin ve açıklayıcı konuşmaları bebeğinize karşı sıcaklnlı ve ilgili oluşu ile bir anne olarak içimi çok rahatlattı. Operasyon sonrasında hiç başından savmadı çok sakinleştirici ve ilgili tavrıyla oldukça profesyonel aynı zamanda babacan bir yapıya sahip. Kendisini tercih ettiğimize çok ama çok memnunum herkese gönül rahatlığıyla tvsiye ediyorum.
Yusuf Demircan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yusuf Demircan, Çocuk Cerrahisi, Çocuk Ürolojisi. Size Yusuf Demircan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Çocuklarda Baş Ve Boyun Cerrahisi, Sindirim Sistemi Cerrahisi, Yenidoğan Cerrahisi, Solunum Sistemi Cerrahisi, Çocukluk Çağında Kanser Cerrahisi, Lobektomi, Splenektomi, Laserasyon Onarımı, Randevu, Sünnet.
Yusuf Demircan adresi nerede?Yusuf Demircan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mansuroğlu Mh. 292 Sk. N:16 Selvili 2 Apt. Zemin Kat İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yusuf Demircan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yusuf Demircan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Yusuf Demircan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Yusuf Demircan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Yusuf Demircan hangi dilleri konuşuyor?Yusuf Demircan ile İngilizce, Arapça dilinde konuşabilirsiniz.
Yusuf Demircan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yusuf Demircan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Yusuf Demircan hakkında ne düşünüyor?Toplam 502 hasta / danışan, Yusuf Demircan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Cerrahları
İzmir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Cerrahları
İzmir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Cerrahları
İzmir bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Cerrahları
İzmir bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Cerrahları
İzmir bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Cerrahları
İzmir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Cerrahları
İzmir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Cerrahları