Bisiklet,atletizm,dağcılık ve rüzgar sörfü sporlarını yapmaktayım.
20'lik Diş Çekimi
Yusuf Genç Muayenehanesi
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Diş Dolgusu
Pembe Estetik
Tam Diş Protezi
Zirkonyum Porselen Kronlar
mb...l
İmplantımın rutin kontrolü için gittiğim muayenede,Yusuf Bey’in ve Özge Hanımın her zamanki güler yüzü ve sıcak ilgisi karşısında çok mutlu oldum.Çoğu kişi diş hekimine çekinerek giderken ben ise bir aile ortamına gittiğimi biliyorum.Bugün kutlamayı unuttuğum Diş Hekimleri gününüz de kutlu olsun.İyi çalışmalar.
ba...k
Kanal tedavisinin son adımı olan dolgum için tedavime devam edildi. Tedavi sürecim çok iyi ilerlemekte.
ba...k
Dolgu için Doktor Yusuf Genç'ten randevu aldım. Tedavi sürecim gayet başarılı geçti. Kendisine teşekkür ederim.
ay...k
Diş Hekimim Sn. Yusuf GENÇ'e ne kadar teşekkür etsem azdır. En son yıllık kontrolümde çok sağlıklı gibi görünen 2 dişimde KAMA FORMASYONU tespit ederek tedavi etti. Bu sayede 2 dişim, küçük birer dolgu yapılarak kurtuldu. Eğer bu tedavi yapılmasaydı bir süre sonra kama formasyonu, diş sinirime kadar ulaşıp dişlerimi kaybememe sebep olacaktı. Geçen yıl da, bir kökü çürümüş kanal dolgu 2 köklü dişimi tamamen çekmek yerine, dişimin sadece çürük kısmını çıkartıp yerine inplant yaptı. Bu sayede 2 Adet yerine 1 Adet inplant yapılarak, 2 köklü ana dişimin yarısını hala kullanmaya devam ediyorum. Yusuf Bey ile yardımcısı Özge Hanım'a bir kez daha çok teşekkür ediyorum. Sağolsunlar, varolsunlar.
Yusuf Genç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yusuf Genç, Diş Hekimi. Size Yusuf Genç tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kök Kanal Tedavisi, Zirkonyum Porselen Kronlar, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Estetik Porselen, 20'lik Diş Çekimi, Diş Dolgusu, Tam Diş Protezi, Lamina Uygulamaları, Pembe Estetik, Hassas Bağlantılı Protezler.
Yusuf Genç adresi nerede?Yusuf Genç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bahriye Üçok Bulvarı No:1/1 Körfez Apt K 2 D 6 İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yusuf Genç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yusuf Genç online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Yusuf Genç isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Yusuf Genç, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Yusuf Genç hangi dilleri konuşuyor?Yusuf Genç ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Yusuf Genç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yusuf Genç bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Yusuf Genç ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Yusuf Genç hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Yusuf Genç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diş Hekimleri