Emrah Mahallesi General Tevfik Sağlam Caddesi, Keçiören
tu...r
Doktorumuz 2005 ve 2008 yıllarında çocuğumun hidrosefali şant ameliyatını gerçekleştirdi.Bu güne kadar Allaha şükürler olsun hiç bir sorun yaşamadık.Bu süre boyunca doktorumuza belirli zamanlarda kontrollere gittik,bizi her zaman güzel karşıladı.Kendisinden Allah ra zı olsun.Mesleğine devam ettiği sürece kontrollere gitmeye devam edeceğiz.Doktorumuzdan çok memnunuz.
sö...a
Hocam 12 yıl önce,altı aylık bebek olan minik kızımın ameliyatını yapmıştı,hemde öncesinde bizi neydüğü belirsiz bir dr ve özel hastanede ameliyat olup fahiş paralar vermekten kurtardı,Allah razı olsun çok güven veren bir doktordur
Yusuf İzci isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yusuf İzci, Beyin Ve Sinir Cerrahisi.
Yusuf İzci adresi nerede?Yusuf İzci şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Emrah Mahallesi General Tevfik Sağlam Caddesi Keçiören
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yusuf İzci isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yusuf İzci online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Yusuf İzci isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yusuf İzci bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Yusuf İzci ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Yusuf İzci hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Yusuf İzci hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara Beyin Ve Sinir Cerrahları
Etimesgut Beyin Ve Sinir Cerrahları
Pursaklar Beyin Ve Sinir Cerrahları
Mamak Beyin Ve Sinir Cerrahları
Pendik Beyin Ve Sinir Cerrahları
Daha fazla (4)Keçiören bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Keçiören bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Keçiören bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Keçiören bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Keçiören bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Keçiören bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Keçiören bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Keçiören bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Keçiören bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Keçiören bölgesinde Halk Bankası A.Ş. Mensupları kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Keçiören bölgesinde İmece Destek Danışmanlık Hizmetleri kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Keçiören bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Keçiören bölgesinde T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Mensupları kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları