Bozukluklarının Bilişsel Davranışçı Tedavisinde Psikoterapistin Yeterliliğinin İncelenmesi" adlı projem ile bitirdim. Bu
süreçte çeşitli staj ve gönüllülük deneyimleri yaşadım. Mesleğimin gereği olan daimi öğrencilik ilkesiyle eğitimler almaya ve kendimi geliştirmeye devam ediyorum. Çalışmalarıma yetişkinlerle ve ağırlıklı olarak danışan odaklı, eklektik(bütüncül) bir anlayışla devam ediyorum.
ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi
Ağlama ve Öfke Nöbetleri
Tümünü gösterBu adreste kabul edilen sigortalar
ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi
Yas Terapisi
Çözüm Odaklı Terapi
Şema Terapi
sa...e
Aile içi olan sıkıntılarımdan dolayı gittim. Sürekli tartışılan bi ortam bu durumdan çok bunaldığım için ekstra yalnız takıldığım için genelde evde bulunduğum için çokça bu tartışmalara şahit oluyorum. Bu konudaki görüşleri ve benim bu konu hakkında neler yapabileceğim hakkında çok güzel şeyler anlattı ve uygulama fırsatımda oldu. Şuan çok daha iyi hissediyorum kendimi. En ince detayına kadar inip destek olduğu için teşekkür ediyorum.
öm...r
Gerçekten çok sıcak kanlı ve iyiydi empati duygusunu sonuna kadar hissettim tek bir kusur bile yoktu neredeyse 1 ay olmadan çok büyük değişiklikler oldu hayatımda herkese tavsiye ederim
Daha önce 2 farklı terapist değiştirmiş biri olarak yusuf beyle terapiye başlamayı büyük bir şans olarak görüyorum. Kendisi seansları sırasında son derece bilgilendirici ve karşı tarafı anladığını, dinlediğini hissettiriyor. Tamamen çözüm odaklı olması, nötr bir şekilde yaklaşımı kasılmadan kendinizi açma ve sorunlarınızı konuşma imkanı sunuyor. Henüz 4. seansımızı yapmamıza rağmen bana çok faydası oldu. Seanslarımız sonlandığında dahi ara ara devam etmeyi düşündüğüm bir psikoterapist kendisi.
Yusuf Keser isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yusuf Keser, Psikoloji. Size Yusuf Keser tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Bireysel Terapi, Durumluk Anksiyete Ölçeği, Süreklilik Anksiyete Ölçeği, Yetişkin Terapisi, Eklektik Yaklaşım, Sigarayı Bırakmak, Davranış Bozuklukları.
Yusuf Keser adresi nerede?Yusuf Keser şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yusuf Keser isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yusuf Keser online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Yusuf Keser isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Yusuf Keser, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Yusuf Keser hangi dilleri konuşuyor?Yusuf Keser ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Yusuf Keser isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yusuf Keser bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Yusuf Keser ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Yusuf Keser hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Yusuf Keser hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yusuf Keser hangi sigortaları kabul ediyor?Yusuf Keser tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar