fa...e
Bende sinüzit ameliyatı oldum çok çok güzeldi sonradındada gayet güzel bilgilendirdi Allah razı olsun Yusuf beyden beni kurtardı bu illetten...
ak...i
İstinye Devlet Hastanesinde Yusuf Lambacı’ya ameliyat oldum..Yusuf Bey bazı sorularımı geçiştirmiş kendine ameliyatla alakalı sorular sorduğumda birkaç farklı seferde ‘işim var benim ama’ demiştir.
Tamponu 3 gün önce çıkarmak için gittim. Doktor; ‘senle mi uğraşacağım, dur yerinde gibi ifadeler kulanmış ve sizin gibi hastalar gelmesin bizim tonla işimiz var gibi ifadeler kulanmıştır. Ameliyatın sonucunu tam kestiremiyorum çünkü henüz 6 gün oldu. Burnumdan hala nefes alamıyorum. Ameliyat konusunda gerektiği kadar bilgilendirilmedigimi düşünüyorum. Ameliyat süreci benim için çok korkulu oldu.Doktor iletişimi benimle iyi gerçekleşmediğini düşünüyorum.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
k.....
Yusuf bey istinye devlette eşime burun eti ve kıkırdak ameliyatı yaptı, ameliyat konusunda bilgilendirme yapmak konusunda biraz eksik buldum, yöntemlerini sorduğumda biraz geçiştirdi detaylı açıklamadı.Kontrole gittiğimizde de bir skala vermek yerine iyi güzel diyip gönderdi.Bence hastanın yapılan işlemleri bilmesi gerekir. Bunların dışında kendisinin emeğine can-ı gönülden teşekkür ederiz.
Yusuf Lambacı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yusuf Lambacı, Kulak Burun Boğaz.
Yusuf Lambacı adresi nerede?Yusuf Lambacı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstinye Cd. No:98 Sarıyer
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yusuf Lambacı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yusuf Lambacı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Yusuf Lambacı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yusuf Lambacı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Yusuf Lambacı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Yusuf Lambacı hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Yusuf Lambacı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 3.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Kulak Burun Boğaz Doktorları
Kadıköy Kulak Burun Boğaz Doktorları