öm...
Merhaba burnum kırık tı nefes alamıyordum ve yamulmaya baslamıs tı bir çok doktor ameliyatımın çok zor gececeğini sölemis ve çok güven vermemişti Yusuf özgür biçer hem nefes alma sorunu nu giderdi hem de burnumun şekli istediğimden daha güzel oldu Yusuf özgür biçer hocaya ve asistanların a çok teşekkür eder basarılarının devamını dilerim...
ne...n
25 Ocak2018 tarihinde parotis ameliyatinda görev yapan Saygı Değer Hocam Yusuf Özgür BİCER Ve Asistan Arkadaslarina görevinin ALLAHIN izniyle başarili bir şekilde yaptığı için; Kendi adımda ve Ailemin adına Teşekkürü borç bilir , Başarılarının Devamini ALLAHTAN dilerim.
Neriman ÖZCAN
sa...m
14.02.2014 CUMA GÜNÜ GERÇEKLEŞTİRİLEN SEPTOPLASTİ VE UPPP AMELİYATI ÇOK BAŞARILI GEÇTİ BUGÜN İTİBARİ İLE TABURCU OLDUM. OPERASYONU YAPAN YARDIMCI DOÇENT DOKTOR SAYIN YUSUF ÖZGÜR BİÇER VE EKİBİNE BOLU METRO TURİZM AİLESİ OLARAK AİLEM VE ŞAHSIM ADINA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM. Samet SALİM BOLU METRO TURİZM SEYAHAT ORGANİZASYON VE TİCARET A.Ş. YÖNETİM KURULU ÜYESİ
Yusuf Özgür Biçer isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yusuf Özgür Biçer, Kulak Burun Boğaz.
Yusuf Özgür Biçer adresi nerede?Yusuf Özgür Biçer şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Gölköyü Kampüsü Bolu
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yusuf Özgür Biçer isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yusuf Özgür Biçer online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Yusuf Özgür Biçer isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yusuf Özgür Biçer bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Yusuf Özgür Biçer ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Yusuf Özgür Biçer hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Yusuf Özgür Biçer hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.