Ayak Parmağı Ampütasyonu
Mikrodiskektomi
Preoperatif Değerlendirme
Robotik Cerrahi
be...y
Annem Günay Oğuz'un her iki diz protez ameliyatını başarılı bir şekilde gerçekleştiren Yusuf Pirinçci hocama çok teşekkür ederiz.Hastasına özenli ve güleryüzlü oluşu da kesinlikle çok kıymetli.Başarılarınız daim olsun hocam..
y.....
Dr Yusuf Pirinçi 'yi tavsiye üzerine tanıdık.Annemin dizkapağı ve menisküs problemi vardı.Çok zor günler geçiriyordu.Başarılı bir ameliyat gerçekleştirdi.Doktorumuz çok yoğun bir doktor.İlgilenmedi gibi yorumlara katılmayacağım.Defalarca gitmemize rağmen oldukça ilgiliydi.Kendisine buradan da tesekkürlerimi iletiyorum.Özel bir hastanede hizmet vermesine rağmen bu kadar yoğun oluşu bence bir çok sorunuzun cevabı olacaktır.Ortopedi ve travmatoloji doktoru
araştırıyorsanız tercih edebilirsiniz.
Annem Günay Oğuz'un dizine protez konulması operasyonunu gerçekleştirdi.İki yıl önce de babam Murat Oğuz'un diz operasyonunu yapmıştı.Operasyon sonrası hastayla olan diyaloğu , tecrübesi ve başarısı bizi fazlasıyla memnun etmiştir.Sorunsuz gecen operasyonlar sonrası annemin ve babamın eski sağlığına kavuşturması sebebiyle size minnettarım hocam.Yolunuz açık olsun.
tu...n
Babamın kalça protezi annemin ise diz protezi ameliyatını gerçekleştirdi, çok başarılı bir doktor sonuçlardan çok memnunuz ve kesinlikle tavsiye ederiz.
ve...t
ben bir kere ameliyat oldum ayagımdan platin takıldı ve çok iyi bir doktor benim görüşüm ameliyat çok başarılı geçti ve zaten bizede öneri üzerine yaptırdık bir sıkıntımda olmadı allaha şükür ben tavsiye ederim
bü...t
ben tam 2 sene önce çapraz bağ ameliyatı oldum yine koprtu ama o önemli değil bağ ameliyatından önce kıkırdaklar bitmiş atroz artmış benim bağımı onardı. halbukisi şimdi kaç önemli doktor varsa hepsi yüksek tibia ostoetimi olmam gerektiğini söyledi yani yanlış ameliyata kurban gittim
Yusuf Pirinççi isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yusuf Pirinççi, Ortopedi Ve Travmatoloji. Size Yusuf Pirinççi tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu, Normal Randevu, Esd (Sedimantasyon), Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Hemaferez, Preoperatif Değerlendirme, Laserasyon Onarımı, Robotik Cerrahi, Da Vinci Robotik Cerrahi.
Yusuf Pirinççi adresi nerede?Yusuf Pirinççi şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Barbaros Mah. Hoca Ahmet Yesevi Cad.No: 149 Güneşli Bağcılar
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yusuf Pirinççi isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yusuf Pirinççi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Yusuf Pirinççi isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Yusuf Pirinççi, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Yusuf Pirinççi hangi dilleri konuşuyor?Yusuf Pirinççi ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Yusuf Pirinççi isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yusuf Pirinççi bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Yusuf Pirinççi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Yusuf Pirinççi hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Yusuf Pirinççi hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yusuf Pirinççi hangi sigortaları kabul ediyor?Yusuf Pirinççi tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Güneş Sigorta, Demir Hayat Sigorta, Generali Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, HDI Sigorta, Ziraat Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Beylikdüzü Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Bakırköy Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Başakşehir Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Bayrampaşa Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Daha fazla (13)Bağcılar bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Bağcılar bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Bağcılar bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Bağcılar bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Bağcılar bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Bağcılar bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Bağcılar bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Bağcılar bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Bağcılar bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Bağcılar bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Bağcılar bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Bağcılar bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Bağcılar bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Bağcılar bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Bağcılar bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Bağcılar bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Bağcılar bölgesinde SGK kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Bağcılar bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Bağcılar bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları