Kışla Mah. 14. Sok. No:16/A V.Şehir/Ş.URFA, Viranşehir, Şanlıurfa
ha...a
hastasıyla çok yakından ilginen bir doktor.işini ciddiyetle yapan bir insan ona çok teşekkür ederim...
ha...r
10 numara beş yıldız süper bir doktor ALLAH ondan razı olsun Muhteşem bir insan... Herkese tavsiye ederim gerek eşim gerek ben çok memnunuz... sağolsunlar...
fa...a
nişanlıyken mide yanmasıyla baş vurdum evlenincede ruhsal ve fiziksel rahatsızlıklarım oluşunca kendisine baş vurdum çeşitli tahlillerden sonra beni 3 gün hastanede yatırdı sağolsun çok ilgilendi bir abi gibi konuştu her zaman duanın gücüne inanan bir insan 4 yıldır kendisinin yanında tedavi görüyorum çok iyi bir doktor çok iyi bir ins an ALLAH razı olsun...
eb...u
yusuf bey dalın iyi bir doktor zatürye olmuştum verdigi tedavi sonucun da iyileştim onun dişinda hastayla çok güzel ilgileniyor teşekkür ediyorum
s...
sayın doktorumuzun ilgisinden çok memnun kaldık sağolsun Başarılarının devamını dileriz.
Yusuf Solak isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yusuf Solak, İç Hastalıkları.
Yusuf Solak adresi nerede?Yusuf Solak şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kışla Mah. 14. Sok. No:16/A V.Şehir/Ş.URFA Şanlıurfa
- Recep Tayyip Erdoğan Bul.No:132 İmambakır Mah. Şanlıurfa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yusuf Solak isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yusuf Solak online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Yusuf Solak isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yusuf Solak bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Yusuf Solak ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Yusuf Solak hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Yusuf Solak hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Şanlıurfa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Şanlıurfa bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Şanlıurfa bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Şanlıurfa bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Şanlıurfa bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Şanlıurfa bölgesinde Aviva Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Şanlıurfa bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Şanlıurfa bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Şanlıurfa bölgesinde Doğa Sigorta Kooperatifi kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Şanlıurfa bölgesinde Ethica Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Şanlıurfa bölgesinde Anadolu Hayat Ve Emeklilik kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Şanlıurfa bölgesinde SGK kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları