Ağustos 2016 yılında KTO Karatay Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalında “Yardımcı Doçent” olarak çalışmaya başladım. Ekim 2017 yılında “Doçentlik” ünvanını aldım. Özel Konya Meram Akademi hastanesinde görev yaptım.Şuan Konya Başkent Üniversitesi Hastanesi'nde görev yapmaktayım.

Asistanlığım sırasında yoğunlukla meme ve endokrin cerrahisi üzerine çalıştım. Uzmanlığım sırasında görev yaptığım hastanelerin yüksek hasta sayısına sahip olması dolayısıyla endokrin cerrahisi yanı sıra obezite cerrahisi ve laparoskopik cerrahi üzerine eğitim aldım. Özellikle laparoskopik fıtık ve reflü ameliyatları üzerine çok sayıda ameliyat gerçekleştirdim. Ayrıca Türk cerrahi Derneği onaylı endoskopi sertifikasına sahibim.

Uluslararası ve ulusal dergilerde yayınlanmış bir çok makalem bulunmaktadır. Yurtiçi ve yurtdışı toplantılarda sunulmuş çok sayıda bildirim mevcuttur.

Ak Sigorta

Laparoskopi

Laserasyon Onarımı

Genel Cerrahi Randevusu

Konum: Özel Akademi Meram Hastanesi Diğer

90 kilo iken Yusuf bey ile tanıştım. Mide balonu önerdi. Öncelikle tedirgin oldum ve çok detaylı bilgi vermesi üzerine ikna oldum. 6 ayda 68 kiloya düştüm. Hayat kalitem arttı. Bu süreçte tüm nazımı çeken doktorum Yusuf bey'e teşekkür ederim. Gece gündüz demedi benimle ilgilendi. Başarılarının devamını dilerim.....

Konum: Konya Şehir Hastanesi Diğer

Allah razı olsun beni rektum kanserinden kurtardı.çok tşkr ederim. Hayatınızda mesleğinizde başarılar dilerim.

Safra kesesi ameliyatı olmuştum sonra kanama yapınca acile gittim ilk tedaviden sonra beni Yusuf beye yönlendirdiler ameliyatımı yaptı durumum kritikti onun sayesinde kurtuldum Allah razı olsun çok ilgi gösterdi kendisine başarılarının devamını diliyorum

T

Babamın ameliyatını gerçekleştiren sayın hocam dr. yusuf tanrıkulu'na tşk ederim.dinamik kendinden emin bir doktor.tavsiye ederim