Mimar Sinan Mahallesi Emniyet Caddesi No:35, Yıldırım
ni...
25.09.2020de profösör yusuf tüzün doktorum meningosel ameliyatımı başarıyla gerceklistirdi cok korktuğum bi ameliyatti cok memnun kaldim herkezden asistanlari ozellikle cok ilgili cok teşekkür ederim hepinizden dualarim sizinle yusuf tüzün doktorum insallah ALLAH bidaha yasatmaz sizin gibi doktorların sayisi cok az allah size uzun ömürler versin çokça mutlu olun...
me....
Sayın Prof Dr yusuf tüzün doktor bey e tessekkurler saoln hocam iyki szn gibi doktor lar var bel fıtığı ameliyatı oldum suan cok rahat ım saolun hocam allah saglik sihhat versin inşallah tekrar tekrar tessekkurler gemlik de n şahamettin AKYÜREK
av...8
Ben vandan HASAN AVAR ocak 31 2017 de beyincik ameliyatı oldum yusuf beyin yanında memnunun süper dr.
öz...ı
Rabbim razı olsun gerçekten çok mükemmel ilgili bi doktor ve yanındaki hemşirede aynen Öyle sanki özel gitmiş gibiydim yani mesleğini hakkıyla yapan bi doktordur gerçekten çok memnun kaldım Rabbim böyle doktorların sayılarını artırsın
.....
Allah binkere razı olsun Yusuf bey için cokkk dua ediyorum doğduğu gibi oğlumu Yusuf beyin ellerine kalbine teslim ettim . Basarili operesyon gecirerek sağlıklı bir şekilde oğlumu kucağıma teslim etti kendisine ve asistanlarinan çokken teşekkür ederimmmm. ..
he...i
Annemın agrılarının son bulması ıcın cok doktor gezdık ama ıse yaramadı hıcbırı sonunda hocamızı cıkardı allah karsımıza hocamıza onunla bırlıkte ılgılenen hemserılerımıze cok tesekkur edıyoruz cok memnun kaldık ve herkeze doktorumuzu onerıyorum saygılar.
Yusuf Tüzün isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yusuf Tüzün, Beyin Ve Sinir Cerrahisi.
Yusuf Tüzün adresi nerede?Yusuf Tüzün şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mimar Sinan Mahallesi Emniyet Caddesi No:35 Yıldırım
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yusuf Tüzün isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yusuf Tüzün online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Yusuf Tüzün isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yusuf Tüzün bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Yusuf Tüzün ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Yusuf Tüzün hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Yusuf Tüzün hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.