Online Görüşme
Evlilik Terapisi
Psikoterapi Ensititüsü
Esenyurt Üniversitesi Klinik Psikoloji Yüksek Lisans
ALINAN EĞİTİMLER
1-PSİKOTERAPİ ENSTİTÜSÜ-Bütüncül Psikoterapi Eğitimi-Teorik Bölüm 360 saat (devam ediyor)
EĞİTİM İÇERİĞİ
Süresi Sınırlı Dinamik Psikoterapi
Çözüm Odaklı Terapi
Hipnoz Eğitimi
d.....
Yusuf beye travma sonrası stres bozukluğu için başvurdum. Sürecimiz iyileşme süreci şeklinde ilerledi. Önerileri, yaklaşımı sürecime destek oldu. İleri de tekrar devam etmeyi düşünüyorum
Yusuf bey işini ciddiyetler yapan biri. Saygı duyuyorsunuz mesleğine olan bakış açısına aynı zamanda sizlere kendi hayatınıza başka çerçeveden bakmayı da öğretiyor. Depresyonum sırasında kendisinden destek aldım son derece de memnun kaldım. Kendisini ruhsal bunalımda tanımam benim için büyük bir şans oldu.
ay....
Yusuf Hoca ile 4,5 yil calistik. Sizin icin uygun ekolu bulup sizinle o sekilde ilerleyecegine suphem yok. Benim surecimde, kendimi anlayip, duygularimi taniyip onlari anlamama ve kendimi oldugum gibi kabul etmeme, kendime deger verme gibi saglikli bir psikoloji icin olmasi gereken sekilde kendi yolumu bulmama yardimci oldu.teknik acilardan da size yaklasimi ve size sureciniz hakkinda duzenli geri bildirimler yaptigi icin surec boyunca yolunuzu kaybetmeniz pek mumkun değil. Ne yaptiginizi surekli gozlemleyerek ilerlemenize yardimci oluyor. Surec boyunca farklı çalışmalar oluyor seanslarda.. Sonuc olarak, Seanslarda zorlandığınızda pes etmez ve kendisine guvenirseniz oradan merdivenler bir bir cikiliyor. Ben kendine deger vermeyi, kabul etmeyi, anı yaşamayı, ailemi kabul etmeyi, zorluklarla nasil basa cikacagimi ve daha bircok seyi seanlarda ogrendim, Yusuf Ulker size kendi psikologunuz olmayi ogretecektir eger siz de ogrenmeye gönüllüyseniz. Ben ogrendim, kendisine mutesekkirim.
s....d
Yusuf Bey ile tanışmamız ailemde yaşadığım beni çok etkileyen bir kayıptan sonra oldu. içime çok kapanmıştım ama hocamız sayesinde dönemi sorunsuz atlattım. Herkese tavsiye ederim çok iyi bir dinleyici asla kesmiyor sizi ve sizi gerçekten dinlediğini hissettiriyor.
Yusuf hoca karşıma çıkan en büyük şanslardan diyebilirim. Takıntılarımla yaşayamaz olmuştum. en sonunda terapilere başladım. Yaşam kalitem düzeldi kendime geldim ve derin bir oh çektim. Buradan kendisine teşekkür etmesem kendimi kötü hissedecektim. Çok saygın çok iyi bir insan olduğunu düşünüyorum. Çok teşekkür ederim
f....e
Yusuf Bey bana bir insan bir insan için ne olabilirse o oldu. Yaptıklarımın ve söylediklerimin ötesinde gerçek beni gördü, beni duydu. Yıllardır görülmek için çabalamışken O’nun beni öylece görüvermesi gönlüme umut tohumları ekti. Benim hissetmeyi bile kendime hak görmediklerimi sesli söyledi. Benim yüreğimden kopan ses oldu. Kendime yaptığım zalimliklere karşı beni savundu. Sağolsun neye ihtiyacım varsa usanmadan, yargılamadan o oldu. Asla bana ne yapmam gerektiğini söylemedi. Kendime soru sormayı, dönüp duygularıma bakmayı, böyle hissetmeme neden olabilecek şeyleri düşünmeyi öğretti.3 yılın sonunda artık çok daha güçlü, potansiyelinin farkında, umutlu ve özgür hisseden bir ben var. Artık hayatı çekmek zorunda olduğum bir şey değil de sürprizlerle dolu keyifli bir yolculuk olarak algılıyorum. Bu yolculukta bana yön seçmeyi öğrettiği ve bir kısmında bana eşlik ettiği için Yusuf Bey'e sonsuz teşekkür ederim, umarım her şey gönlünce olsun.
*Cinsel Taciz, Güvensizlik, Sınır Koyamama
şu...t
ailevi sıkıntılar yaşıyordum ve bir türlü gerçekten istediğim sabra ve mutluluğa erişemiyordum. Kendimle alakalı olduğunuda bildiğim için destek seanslara başladık zor süreçlerdi tabii yaşarken ama her seans kendimi daha iyi hissettim ve eskisinden çok daha iyi bir yerdeyim
ha...a
Yusuf bey sayesinde kaygı bozukluğumu geride bıraktım özellikle pandemide ve sonrasında korkum endişem normal yaşantımı etkiler oldu her şey çok zorladı beni takıntılarım arttı ama şimdi çok çok daha iyiyim
d....c
Hocama çok teşekkür ederim içsel sıkıntılarımdan olumsuz düşüncelerimden hayatımı düzenli yaşayamıyordum. Seanslar sonumda kendimi çok daha iyi hissediyorum iyi ki var Yusuf hocam
ha...n
Yusuf Bey, objektif yaklaşımı sebebi ile farkindaligimiza çok yararli oldu. Oğlum için destek alıyoruz, ancak benim de kendimi gormemi sağladı. Yolculuğumuzda çok iyi sonuçlara ulaşacağız. Bunu ilk iletişimlerimizden gösterdiği için çok teşekkür ediyorum.
Yusuf Ülker isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yusuf Ülker, Psikoloji. Size Yusuf Ülker tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Yetişkin Terapisi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Aile Terapisi, Çift Terapisi, Aile Danışmanlığı, Evlilik Terapisi, Online Danışmanlık, Online Terapi, Psikoterapi.
Yusuf Ülker adresi nerede?Yusuf Ülker şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hacıhalil Mahallesi 1223. Sokak No:1 Kocaeli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yusuf Ülker isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yusuf Ülker online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Yusuf Ülker isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Yusuf Ülker, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Yusuf Ülker isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yusuf Ülker bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Yusuf Ülker ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Yusuf Ülker hakkında ne düşünüyor?Toplam 25 hasta / danışan, Yusuf Ülker hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kocaeli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Kocaeli bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar