Uzm Dr Yusuf Üzüm İç Hastalıkları ve Sağlıklı Yaşam Kliniği
Mansuroğlu Mahallesi 288/4 Sokak Bina No:16 Park Office K:4 Ofis No:32, Bayraklı, İzmir

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, en az 16 yaşındaki çocuklar
Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi

Check-Up +9 daha fazla

Diabetes Mellitusta Insülin Tedavisi

Diyabet Diyeti

Diyabet Eğitimi

Uz Dr. Yusuf ÜZÜM;
Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesine fakülte birincisi olarak girmiş ve başarıyla mezun olmuştur.
Mezuniyet sonrasında Ege Üniversitesi Tıp Fakültesinde bir süre araştırma görevlisi olarak çalışmış akabinde İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma hastanesinde çalışma hayatına devam etmiştir.
Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi İç Hastalıkları Kliniğinde yatan hasta servis sorumlu hekimi ve aynı zamanda poliklinik uzman hekimi olarak hizmet vermiştir.
15 yıllık hekimlik tecrübesi ve İç Hastalıkları alanındaki 12 yıllık tecrübesi ile hastalarına kişiye özel hizmet vermektedir.
Bu süreçte Ege Üniversitesi, Katip Çelebi Üniversitesi ve Demokrasi Üniversitesi'nde, uzman hekimlere, asistan hekimlere ve Tıp Fakültesi öğrencilerine eğitim vermiştir ve tıp eğitimine katkıda bulunmuştur. Yabancı ve Türkçe dergilerde İç Hastalıkları alanında birçok makale , sözlü ve poster sunumu olarak yayınları mevcuttur.
Türk İç Hastalıkları Uzmanlık derneği tarafından yapılan İç Hastalıkları tıbbi bilgi ve becerinin ulusal ve uluslararası yeterliliğini test eden Board sınavını derece ile başarılı bir şekilde geçerek sertifika almaya hak kazanmıştır.
Amerikanın en önemli üniversitelerinden biri olan Stanford Üniversitesinden "SAĞLIKLI BESLENME" eğitimi ve sertifikası almıştır.
İsviçre Riccon Academy'den aldığı "Wellness Koçluğu (sağlıklı yaşam koçluğu) " , "Fitoterapi " ve "Diyabetik hastada yaşam koçluğu" sertifikaları bulunmaktadır.
Ayrıca EASO Avrupa obezite cemiyetinin Türk Obezite Vakfı ile ortak düzenlediği "EASO-COM OBEZİTE EĞİTİM" kursunu başarıyla tamamlamış ve sertifika almaya hak kazanmıştır.
Obezite ve sağlıklı yaşam ile ilgili danışanlarına ve hastalarına destek vermeye devam etmektedir.
Fonksiyonel tıp eğitimi de mevcut olan Uz. Dr Yusuf ÜZÜM İç hastalıkları bilgi birikimini ve deneyimini, Fitoterapi, Sağlıklı yaşam ve doğru beslenme eğitimi ile birleştirerek danışanlarının bütüncül bir değerlendirme ile kişiye özel risk değerlendirmesi ve eksikliklerinin belirlenmesi ve sonrasında kişiye özel tedavi, takviyeler (vitamin , mineral, fitobesinler) ve yaşam tarzı değişikliği konusunda bütüncül destek vermektedir.

2024 Aralık ayı itibari ile kendi İç Hastalıkları ve Sağlıklı Yaşam Kliniğinde hizmet vermeye devam edecektir.

Röportaj

L
Konum: Uzm Dr Yusuf Üzüm İç Hastalıkları ve Sağlıklı Yaşam Kliniği Diyabet Eğitimi

8 yıllık Diyabet hastasıyım hep sorun yaşıyordum doktorumuza ilk başladığımızda sürecin önemi nelere dikkat etmem gerektiği konusunda ayrıntılı bilgi verdi ve kilo problemim de sonudan kurtulmamı sağladı kendisi bu konuda gerekli bilgi paylaşımı yaptı şimdi hem diyabet kontrolüm hemde kilo problemimi giderdi .

Uzm. Dr. Yusuf Üzüm'ün tecrübesi ve üstün bilgisinin yanı sıra hastalarına karşı son derece güler yüzlü ve tedaviye yönelik çözüm odaklı olması sebebiyle kendisinden çok memnun kaldım. Halsizlik şikayetim olduğu için kanlarıma baktırmak amacıyla Doktor Yusuf Bey'e başvurmuştum. Benden birçok kan istedi ve ayrıntılı değerlendirme yaptı. Alerji değerimin yüksek olduğu ve vitamin değerlerimin düşük olduğu saptandı. Verdiği tedavilerle kendimi şu an çok iyi hissediyorum. Vitamin değerlerim düzeldi. Kan değerlerimi bana ayrıntılı bir şekilde açıkladığı ve çok iyi bir iletişim kurduğu için Yusuf Hocamı tavsiye ederim.

Uzun süredir olan şeker, tansiyon ve böbrek hastalıkları sebebiyle yakından takip edilmek için Dr. Yusuf Üzüm'e başvurmuştum. İlk günden beri bütün hastalıklarımı ve kullandığım ilaçları inceleyip ilaçlarımı düzenleyen ve hastalığımın ilerlememesi için ne yapmam gerektiğini bana tane tane anlatan ve beni yakından takip eden Yusuf Hocam'dan çok memnunum. Sık aralıklarla kontrollerime devam ediyorum, hastalıklarım kontrol altında.

Dr. Yusuf Bey'e herhangi bir hastalığım olmamasına rağmen ayrıntılı genel tetkiklerimi yaptırmak, yani check-up amaçlı başvurdum. Ayrıntılı tetkiklerim istendi ve sonuçlarım teker teker anlaşılır bir dilde, iyi bir iletişim kurularak bana anlatıldı. Bazı vitamin değerlerimin düşük olduğu saptandı. Buna yönelik uzun dönemli bir planlama yapıldı ve üç ay içinde vitaminleri düzenli kullanarak kendimi çok daha iyi, çok daha zinde hissettim ve değerlerim düzeldi. Takibimi yakından yapan ve gerekli tetkiklerimi isteyerek bana sağlıklı bir yaşam ve yaşayış konusunda yol gösteren Dr. Yusuf Üzüm'ü tavsiye ederim. İyi ki varlar...

C
Konum: Uzm Dr Yusuf Üzüm İç Hastalıkları ve Sağlıklı Yaşam Kliniği Randevu

Dr. Yusuf Bey, bilgisiyle hastalarına güven veren bir hekim. Eşim ve ben ilk olarak Dr. Yusuf Bey'e gitmiştik. Belirlenen teşhisler ve tedavi yöntemlerinin içeriğinden çok memnun kaldık. Bende şeker yatkınlığiı vardı ve bana yapmam gerekenleri anlattı; şu an böyle bir durum kalmadı. Annem ve babam 70 yaşında ve her ikisi de Dr. Yusuf Bey'e gidiyor. Babamda şeker, tansiyon ve obezite yatkınlığı söz konusu. Düzenli kontrollerle tansiyonu ve şekeri düzene girdi; İnsülin kullanmıyor. Annemin tansiyon ve tiroit ile ilgili sorunları vardı; bu konuda da tedavilerimiz başarılı oldu. Rutin tahlillerimizi düzenli olarak yaptırıyoruz. Dr. Yusuf Bey'in teşhislerindeki hassasiyeti ve tedavi sürecinde göstermiş olduğu özeni sayesinde sıkıntılarımız kalmadı.. Bilgisi ve hasta yaklaşımı ile güven veren bir hekim.Tedavi yöntemlerini her aşamada hastalarına açıklayarak anlamalarını sağlıyor.

Konum: Uzm Dr Yusuf Üzüm İç Hastalıkları ve Sağlıklı Yaşam Kliniği Diğer

Kabızlık şikayeti ile doktoruma başvurdum ve bir senedir gitmediğim Dr kalmadı yusuf üzüm sayesinde hastalığıma teşhis konuldu bagırsaklarımda tümör olduğu anlaşıldı.yüzyüze iletişimi kurması ve hastasına verdiği önem tartısılmaz. Başarılarının devamını dilerim keşke her uzman Dr yusuf üzüm gibi hastaları ile ilgilense. Çevremdeki herkese tavsiye edıyorum

Bir yakınımın tavsiyesi üzerine ulaştım. Kolesterol yüksekliği ve potansiyel diyabet rahatsızlığım için başvurdum. Aldığım destek ile kalp krizi olma riskim azaldı. Diyabet ile ilgili olan şikayetim ortadan kalktı. Yusuf Bey'in ilaç, beslenme ve yaşam şekli değişikliği önermesi üzerine şu an çok sağlıklı bir yaşam sürüyorum. Çevreme sürekli tavsiye ediyorum ve ederim.

Yusuf Bey'le bir tanıdığım sayesinde tanıştık, çok memnunum. Şeker problemi nedeniyle gitmiştik. O artık bizim aile doktorumuz oldu. Anneme şeker iğnelerini bile bıraktırdı. Onu ailecek çok seviyoruz ve herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum. Hiç kimsenin gözü arkada kalmasın ve ne zaman isterlerse gidecekleri bir aile doktorları olacağından şüpheleri olmasın asla...

Ö

Yusuf Bey bu güne kadar tanıdığım işine oldukça hakim, bir o kadar da hastalarına olan yaklaşımlarıyla mükemmel bir dahiliye uzmanı. 10 yıldan fazladır kendisine düzenli olarak gidiyorum. Kolesterol yüksekliği, B12 ve D vitamini eksikliğim var, ilaç tedavisi uyguluyoruz. Annemin ve babamın doktoruydu, şimdi ailece doktorumuz oldu. Bizlere oldukça açıklayıcı bilgiler veriyor, yönlendiriyor ve çevremdeki birçok kişiye de tavsiye ediyorum.

Yusuf Bey'e MHRS veya mesaj yoluyla ulaşıyorum. Kendisinin uzun yıllardır takipli hastasıyım. İlk kez gittiğimde uzun bir süre yaşadığım aşırı halsizlik ve vücudumdaki ağrılardan dolayı gitmiştim. Verdiği ilaç tedavisiyle kısa zamanda eski sağlığıma kavuştum. O günden beridir de daimi hastasıyım. Rutin tahlillerim ve takibimi yapıyor. Yusuf Bey, sanki aileden biri gibi, moral motivasyonu yüksek. Şikayetinizi sonuna kadar dinler, kapsamlı olarak tüm tetkikler yapılır ve tedavi başlatır. İnanın, daha yanından çıkarken iyileştiğinizi hissediyorsunuz. Kendisine meslek hayatında başarılarla dolu, süreklilik diliyorum. Mükemmel bir doktor. Herkes sağlıklı olsun, ama ihtiyaç duyduğunuzda kesinlikle tavsiye ediyorum. Gözünüz kapalı kendinizi bu emin ellere bırakabilirsiniz.