Gazi Mustafa Kemal Bulvarı İstasyon Caddesi No:12, Denizli
Gazi Mustafa Kemal Bulvarı İstasyon Caddesi No:12, Denizli
Ege Sümer Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
me...
Çok iyi bir çocuk diş hekimi.Alanında uzman. Başka doktorların genel anestezi siz yapaman dediği dişleri kızımla iletişim kurup halletti. Kızım 7 yaşında 4 dolgu 2 diş çekimi yapıldı.Çok memnun kaldık.
p....y
2.5 yaşındaki kızımın diş çürüğü için gittik , yorumlardan görüp gitmiştik çok memnun kaldık çocuğa yaklaşımı mükemmel herşeyi ayrıntısıyla tek tek açıkladı, gönül rahatlığıyla gidin.
me...
Daha önce kızımı başka bir doktora götürmüşdüm kızımda diş fobisi olmuşdu 5 yaşındaki oğlumu ilk muanesine Yusuf Beye götürdüm oğluma başlangıçda kullandığı malzemeleri ve neler yapacacağını tek tek anlatarak gösterdi dolgu kanal çekim derken 8 tane dişimizi yaptırdık, oğlumun isteksiz olduğu zamanlarda anlatarak oğlumu ikna etti muanemize devam ettik düşünen herkese tavsiye ederim biz çok memnun kaldık
Yusuf Yılgör isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yusuf Yılgör, Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti). Size Yusuf Yılgör tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Yusuf Yılgör adresi nerede?Yusuf Yılgör şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Gazi Mustafa Kemal Bulvarı İstasyon Caddesi No:12 Denizli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yusuf Yılgör isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yusuf Yılgör online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Yusuf Yılgör isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yusuf Yılgör bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Yusuf Yılgör ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Yusuf Yılgör hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Yusuf Yılgör hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.