go...e
Dr. Yusuf Bey annemin memede kitlesini bulan doktor. Annemi bizlere kazandiran muthis bir hekim. Dikkatli, ozverili ve cok basarili. Siddetle tavsiye ediyorum. Allah sizden razi olsun.
öz...z
YUSUF BEY GEZDİĞİM HASTANELERE BAKICAK OLURSAK EN İYİ EN TECRÜBELİ EN BİLGİLİSİ.KESİNLİKLE DOĞUM YAPACAĞIM TEK DOKTOR.BAŞINDAN SAVMIYOR HER KONU HAKKINDA DETAYLI BİR ŞEKİLDE İNCELEME YAPIP ÖYLE BİLGİ VERİYOR.
se...k
yusuf bey cok ıyı ılgılı ve bılgılı bı doktor. ben cok memnun kaldım hersey ıcın tesekkur edıyorum... benı dogum oncesı dogum anım ve dogumdan sonra hıc yanlız bırakmadı
el...f
çok iyi bir kadın doğum uzmanı kısırlık konusunda çok bilgili
Yusuf Yılmaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yusuf Yılmaz, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Yusuf Yılmaz adresi nerede?Yusuf Yılmaz adresini belirtmedi. Yusuf Yılmaz yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Yusuf Yılmaz adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yusuf Yılmaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yusuf Yılmaz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Yusuf Yılmaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yusuf Yılmaz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Yusuf Yılmaz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Yusuf Yılmaz hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Yusuf Yılmaz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.