Şu anda Antalya Kepez Devlet Hastanesi'nde sağlık hizmeti vermektedir.
Botoks
Medikal Estetik
Mezoterapi
Yüz Dolgusu
Kepez Devlet Hastanesi
Yusuf Hocam kıymetli, iyi bir hocadır. Kendisini severiz. Yusuf Hocanın başarılı olduğuna ve bundan sonraki hayatında başarılı olacağına inanıyoruz. Soğuk algınlığı, grip gibi rahatsızlıklarımdan, pandemi sürecinde kendisinden hizmet aldım. Kendisinin eski hastasıyım.
Kendisine daha öncesinde göz altı işlemim için gittim. Yusuf Bey güler yüzlü, ilgili bir doktor. Kendisi estetik işlemleriyle daha çok ilgileniyor. Yapılan işlemden ve hocadan çok memnunum. Hocamızı herkese tavsiye ediyorum.
b...
Sosyal medya üzerinden ulaşmıştım kendisine yaptırmak istediğim işlemler hakkında genel bir bilgi aldım ve çok memnun kaldım. Çok şiddetli migren ağrılarımdan dolayı Yusuf hocamla görüştüm ve muayene oldum kendisine migrenden nasıl kurtulabileceğimi sordum ve onunla alakalı tedavi önerilerinde bulundu. Migren botoksu yaptırabileceğimi önerdi Gayet güler yüzlü kibar ve nazik biriydi. Aldığım muayeneden ve bilgilerden oldukça memnun kaldım. Hastanede gayet sterildi. Tavsiye ederim.
Yusuf Yoraz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yusuf Yoraz, Pratisyen. Size Yusuf Yoraz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Normal Randevu, Kontrol Randevusu, Medikal Estetik, Dolgu, Botoks, Mezoterapi, Kırışıklık Tedavisi, Dudak Dolgusu, Yüz Dolgusu.
Yusuf Yoraz adresi nerede?Yusuf Yoraz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hüsnü Karakaş Mahallesi Hastane Caddesi No:103 Kepez
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yusuf Yoraz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yusuf Yoraz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Yusuf Yoraz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Yusuf Yoraz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Yusuf Yoraz hangi dilleri konuşuyor?Yusuf Yoraz ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Yusuf Yoraz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yusuf Yoraz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Yusuf Yoraz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Yusuf Yoraz hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Yusuf Yoraz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yusuf Yoraz hangi sigortaları kabul ediyor?Yusuf Yoraz tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; SGK Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Kepez bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Pratisyen Hekimler
Kepez bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Pratisyen Hekimler