İlgi alanları;
Zirkonyum kaplamalar
Estetik laminalar

Diş Hekimi Randevusu

20'lik Diş Çekimi +22 daha fazla

Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)

Botoks

Diş Beyazlatma

Diş Hekimi Randevusu

Urban Dental Clinic

20' lik diş için başvurmuştum ben Yusuf Bey'e. O bölgede ağrı vardı ve hafif de bir kızarlıklık farkedince hemen kendisine gittim. Sağolsun röntgenimi çekip gereken muayeneyi de yaptıktan sonra ilgili açıklamalarla beni rahatlattı. Sayesinde çok rahat bir tedavi süreci geçirdim ve kendisinden de ayrıca çok memnun kaldım. Hem iletişimi güzel hem de başarılı bir tedaviyle hastasına destek veren bir hekim kendisi.

20' lik dişlerimle ilgili sorunlarım vardı. Ateş ve ağrı hissediyor hatta çoğunlukla geceleri bu sebepten ötürü uyuyamıyordum. Koronanın ilk başladığı zamanlarda geldi bu benim başıma. Çocukluğumdan beri gittiğim bir klinik vardı normalde ama o gün kapalıydı. Araştırmalarım sonucu Yusuf Bey'in çalıştığı kliniği açık görünce görüşme sağlamak istedim. Pandemi süreci hepimizi çok yıprattığı için korkuyla gitmiştim kliniğe. Ama o kadar güzel önemler alınmıştı ki herhangi bir sorun da yaşamadım hiç. Gerek doktorların gerekse orada çalışan diğer arkadaşların aldığı önlemler gayet iyiydi. Girişte galoş kullandım ve içeri girer girmez ateşim ölçüldü. Daha sonrasında dezenfektan kullanarak muayenemi oldum. Yusuf Bey bana süreci çok güzel bir şekilde açıklayarak neye ihtiyacım olduğunu anlattı. Bana rahatsızlık veren 20' lik dişlerim için tedavi oldum ve çok da memnun kaldım. Kendisi o kadar iyi biri ki, tedavi sonrasında herhangi bir sorun yaşarsam arayabileceğimi ya da rahatlıkla gelebileceğimi bile söyledi. Bundan sonra gideceğim tek adres Yusuf Bey'in adresidir..

U

Hem dişlerimi temizletmek hem de genel bir kontrol amacıyla görüştüğüm diş hekimi Yusuf Bey'den çok memnun kaldım. Kendisi gayet ilgili bir hekim gerçekten. Aynı zamanda alanında çok da profesyonel.

T

20' lik dişimin çekilmesi konusunda destek almıştım Yusuf Yunca Bey'den. Dişim gömülü ve eğik durumdaydı. Çene altından geçmesi ve sinire temas etmesinden dolayı dudağımın açık kalma riski de vardı. Hatta bu sorun sağda ve solda olmak üzere her iki tarafta da mevcuttu. Yusuf Bey'den aldığım destek sayesinde herhangi bir sorun yaşamadan işlemleri başarıyla tamamladık.

T

20 yaş dişimi çektirmek için gittim ben Yusuf Bey'e. Gayet memnun kaldığım her şeyin iyi olduğu ve hiçbir sorun yaşamadığım bir süreç geçirdim sayesinde. Bir kere bana her şeyi detaylıca anlattıları, klinikleri temiz, doktorlarının eli de çok hafifti. Hiçbir şey hissetmedim tedavim sırasında. Bu süreç sonrasında da oldukça ilgili davrandılar. Telefonla arayıp sordular, her şey iyi gitti.

Her şey çok yolunda gitti ve ben de memnun kaldım sürecimden. Hocanın asistanlarından kapıdaki personellere kadar herkes çok çok ilgiliydi. Klinik de çok güzeldi gerçekten. Tekrar böyle bir ihtiyacım olsa yine Yusuf Bey'i tercih edeceğim, şüphesiz. 20lik dişimin çekilmesinde başarılı bir süreç sayesinde olumlu biten bir tedavim oldu destekleriyle.

Ben Kırklareli'nde çalışan bir doktorum. Diş konusunda oldukça hassastım, korkuyordum.İstanbul'da araştırma yapmaya başladım ve bir arkadaşımın önerisi üzerine Yusuf Bey'le görüşme sağladım. Gömülü diş için çekim yapıldı ve dikiş atıldı. Kendilerini aradığımda oldukça geç bir saat olmasına rağmen bana yardımcı oldular. Alt üst dişlerim komple çekildikten sonra dediğim gibi dikiş atılarak tedavim bitirildi. Kliniğin güzel olmasının yanında çok da temizdiler. Ağrı ya da sızı hissetmeden daha sonra kontrolüme de gittim. Sadece 2 gün kadar çalışamadım, o da izin almıştım zaten.

İlgisinden, alakasından çok memnun kaldığım ayrıca işleminden de memnun olduğum bir diş hekimidir Yusuf Bey. 20lik diş için operasyon adına görüştüm kendisiyle. Güleryüzlü gayet iyiydi. Tedavisi esnasında herhangi bir acı da hissetmediğim için ayrıca memnun kaldım.

Ş

İlk başta diş temizliği için internet üzerinden reklamını görüp ulaşmıştım Yusuf Bey'e. Daha sonra da kalıcı diş beyazlatma işlemi yaptırdım. 2 dolgum da vardı onlar için de görüştüm ve gayet de memnun kaldım. Artık ailece sadece kendisini tercih ediyoruz. Başarılı, profesyonel bir hekim kendisi. Daha evvel birçok deneyim yaşamıştım bu alanda ama ilk defa böyle ilgili bir hekim gördüm.. Gayet saygılı çalışan, herkese tavsiye ettiğim ve edebileceğim biridir.

Konum: Urban Dental Clinic

Yirmilik dişimin şiddetli ağrıması sebebiyle internet ve sosyal medya üzerinden doktor araştırmasında bulundum. Araştırmalarım sonucu alanında uzman olmuş
diş hekimlerinin olduğu Urban Dental Clinic'e gitmeye karar verdim. Öncelikle işini bu kadar severek yapan ve doğru yönlendirmelerle hastaya tavsiye veren diş hekimleri ile daha önce karşılaşmamıştım. İlk olarak şikayetimi dinlemek ve yönlendirme yapmak için hasta kabul odasına alındım.
Doktor Tuğçe Yuca Öztürk ve Yusuf Yuca ağrıyan dişim için röntgen çekerek sorunu inceledi.
Gömülü olan dişimin çekilmesi gerektiği kanaatini getirdikten sonra cerrahi alanda uzman olan Doktor Yusuf Yuca
bana süreci anlattı. Açıkcası buna kendimi hazırlayarak gitmiş
olsam bile kendisi ile konuştuktan sonra tedirginliğimi üstümden attım ve operasyon için randevu aldım. İki gün sonra çekim yapılmak üzere kliniğe gittim.
Tam randevu saatimde bekletilmeden hemen operasyona başlayan doktor Yusuf Yuca işlemi bitirdikten sonra, merak edip çekilen dişime bakmak istedim dişimi gördükten sonra ciddi anlamda şok yaşadım. Diş köküm çok ince ve kıvrımlı şekildeydi. Kırılmadan o dişi nasıl çıkardı gerçekten anlamadım. Diş çekiminden hemen sonra biraz dinlenmem için güleryüzlü bir asistan tarafından odaya alındım ve bir hafta sonra dikişleri aldırmak için tekrar randevu aldım. 1 hafta sonra tekrar kliniğe gittiğimde 5 dakikalık bir işlem sonucu dikişlerim alındı.
Fakat gitmişken yıllardır düşündüğüm beyazlatma işlemi içinde Doktor Tuğçe Yuca Öztürk'ten bilgi almak istedim.
Gerçekten okadar tatlı biri ki gereksiz olduğunu düşündüğü işlemleri asla yapmayan hastaya ders anlatır gibi işlemin içeriğini anlatan bir doktor. Benim istediğim beyazlatma için bir seansın yeterli olacağını söyledi. Öncesinde diş taşı temizliğide yaptırmak istediğimi söyledim ve iki hafta sonraya randevumuzu oluşturduk. Diş taşı temizliğini yaptıktan sonra tek seanslık beyazlatma işlemini tamamlayan Doktor Tuğçe hanım'a ne kadar teşekkür etsem az sonuçtan gerçekten çok memnun kaldım. Tuğçe hanım beyazlatma sonrası dikkat etmem gereken şeyleri bahsettikten sonra işlemleri tamamladık.Kesinlikle Urban Dental Clinic'i, Doktor Tuğçe Yuıca Öztürk ve Yusuf Yuca'yı gözüm kapalı tavsiye ediyorum.
Çok güzel tasarlanmış hastanın bütün ihtiyacını karşılayan güleryüzlü insanların çalıştığı çok modern ve farklı bir klinik.
Uzman kadrosu insana güven veriyor, önce hasta bilgilendirmesi ve ayrıntılı muayene yapılması çok güven veriyor.
Benim işlemlerin bitmiş olsa da eşimi de götürmek üzere randevumuzu oluşturdum bile. İşini bilen çok güzel bir ekip tebrik ederim.