Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Konum: Başkent Üniversitesi Adana Dr. Turgut Noyan Uygulama ve Araştırma Merkezi Diğer

27 Kasım 2019’da tanıdık Ziya Hoca’yı. İyi ki o gün Adana Başkent hastanesine gitmişiz ve Ziya Hoca gibi değerli bir hocayı tanımış olmuşuz. Çok ciddi ölüm oranı yüksek nadir görülen mukur mukoz adlı enfeksiyondan annem 4 ay kadar hastanede kaldı. Bu sureçte bu kadar nadir görülen bir hastalığı ilk andan teşhis ederek sureç boyunca engin tecrübesi ile bizler için bir mucizeye imza attı. 1,5 senedir hala annemin kontrollerini büyük bir titizlikle devam ediyor. Kendisine gidecek tüm hastalara tek tavsiyem Ziya hocaya güvenin. Biz annemin sağlığını önce Allah’a sonrasında Ziya hoacama borçluyuz. İyi ki ama iyi ki tanıdık sizi Hocam.

Acile annemi getirdik Dr. Yusuf ziya demiroğlu ile görüşüldü Dr bey yarın sabah 8 de gelsinler muayene etmem gerekiyor dedi ve geldik sabah 6 da mersinden çıktık hastahaneye geldik ve kendisine haber verildi saat 8 de bizi bekletiller saat 10 kadar ve kendisi geldi ne cevap verse ben sizi muayene edemem muayene günü değilmiş madem öyle neden saatlerce bekletiliyoruz

Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun

Bugün annemi götürdük mütevazi, kibar,yardımsever bir hekim. Sonsuz teşekkürler ve başarılar...

Profili düzenle veya yönet