Ameliyatsız Bel Fıtığı Tedavisi
Topuk Dikeni Tedavisi
Çapraz Bağ Yırtıkları Tedavisi
İnme Rehabilitasyonu
ö.....
Çok da hocanın verimli olduğunu düşünmüyorum. Bel fıtığı nedeniyle ön muayene için gittim, sadece bakacaktı. Sonrasında kendince bana bir paket sundu. Sunduğu paketi ben kabul etmeyince o anki muayene ücretini talep etti, bende verdim. Bir daha gitmeyeceğim.
Bel ağrılarım vardı. 6 aydır geçmeyen ara ara geçen. Çok şikayetçiydim. Yusuf Bey manuel terapi yaptığını söyledi. 5 seans yaptık. Detaylı açıkladı. Ağrılarım eskisi kadar tekrarlamadı. Yusuf Bey'in söylediğine göre duruş bozukluğu olduğunu söyledi oturma konusunda önerilerde bulundu. İşlemler sonrasında ağrılarımda ciddi azalma oldu ve memnun kaldım.
Belim ağrıyordu kanal daralması var dediler. Öneri üzerine gittim. Gittim görüştüm. Yanlış olan bilgimi düzeltti. Oturup konuşmayla ağrım azaldı. Sonra seanslara başladık. Seanslarda bana süreci düzenli şekilde anlattı neler olacağını ve o şekilde oldu. Düzenli olarak nefes egzersizleri verdi. Belime ufak bir şeyler bastırdı. Yaptıklarını tek tek anlattı içimi rahatlattı. Sinir mobilizasyonları yaptığını söyledi, düzenli egzersiz yaptırdı. Seans sonralarında daha hafif hissediyordum duruşumun değiştiğini hissediyordum, önceden doğrulamıyordum. Duygularım ve kafam da rahat oluyordu. Ağrılarım da azalıyordu. Sohbeti güzel güvenilir bir insan. Hacamatta yaptırmıştım tavsiye de ediyorum. Kliniği de kendisi de temiz. Her şeyi doğru şekilde anlatıyor.
Bel fıtığı şikayetim vardı. Bacağıma vuran bir ağrım vardı. güzel ilgilendi. Genel egzersizleri evde yapmamı söylediği şeylerle tedavi uyguladı. Kullandığı cihazları ve sıcak uygulamaları vardı. 6-7 seasnta çözüm buldum. Çözüm odaklı biri. Egzersizi verirken neyi neden yaptığımı açıklıyordu. Almış olduğum desteğin yeterli olduğunu düşünüyorum.
Bir türlü geçmek bilmeyen diz ağrılarımı Yusuf hocam sayesinde geride bıraktım.
Yusuf Ziya hocaya belimdeki kanal daralmasıyla başlayan ve kalçaya vuran ağrılarım nedeniyle başvurdum. Gün içinde oturup kalkamaz rutin işlerimi bile yapamaz hale gelmiştim. Aldığım fizik tedavi sonucunda hem ağrılarım geçti hem de yaşam kalitem arttı, her sabah ağrıyla uyanmıyorum Yusuf bey iyi ki varsınız.
i...
Bir tanıdığımın önerisiyle Yusuf Bey ile tanıştım. Bel fıtığı şikayet ile Yusuf Bey'e başvurdum. 3.ve 4. seanstan sonra ağrılarımda ciddi anlamda azalma meydana geldi. Son seanslara doğru ağrılarımdan tamamen kurtuldum. Yaşam kalitem arttı ve bilinçlendim. Yusuf Bey'i kesinlikle tavsiye ederim. Kendisinden çok memnun kaldım.
ö....a
Yusuf hocam ile geçmeyen ağrılarım dolayısıyla yollarımız kesişti. Siyatik sinir sıkışması nedeniyle hareketlerim sınırlanmış günlük yaşantım etkilenmeye başlamıştı. Hem bilinç kazandım hem de ağrılarım hafifledi.
y...
Uzmanıma bel ağrılarım sebebiyle başvurdum. Terapiler güzeldi, memnun kaldım. Herkese tavsiye ederim.
s...
Fzt. Yusuf Ziya Bey’e bir yakınımın önerisi ile ulaştım. Omuzlarımda, boynumda ve kollarımda ağrı olması nedeniyle başvurdum. Kendisi ilk değerlendirme ve muayene seansında güzel bir değerlendirme yaparak bana bir tedavi protokolü oluşturdu ve ilerleyen seanslarda neler yapacağı hakkında bilgi verdi. Yusuf Ziya Bey yaklaşık 8-10 tane manuel terapi seansı uyguladıktan sonra ağrılarımda %80-%90 oranında azalma oldu kendisinden çok memnun kaldım ve etrafımda rahatsızlığı olan herkese tavsiye ediyorum.
Yusuf Ziya Közü isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yusuf Ziya Közü, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon. Size Yusuf Ziya Közü tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Manipülasyon, Fizik Tedavi, Kuru İğneleme, Manuel Terapi, Ortopedik Rehabilitasyon, Kırık Rehabilitasyonu, Felç, Boyun Fıtığı, Bel - Boyun Fıtığı.
Yusuf Ziya Közü adresi nerede?Yusuf Ziya Közü şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Karşıyaka Mah. Gap Vadisi Blv. 599.Sok. No:2 /B Şanlıurfa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yusuf Ziya Közü isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yusuf Ziya Közü online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Yusuf Ziya Közü isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Yusuf Ziya Közü, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Yusuf Ziya Közü isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yusuf Ziya Közü tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Yusuf Ziya Közü hakkında ne düşünüyor?Toplam 10 hasta / danışan, Yusuf Ziya Közü hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yusuf Ziya Közü hangi sigortaları kabul ediyor?Yusuf Ziya Közü tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Şanlıurfa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Fizyoterapistler
Şanlıurfa bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Fizyoterapistler
Şanlıurfa bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Fizyoterapistler
Şanlıurfa bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Fizyoterapistler
Şanlıurfa bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Fizyoterapistler
Şanlıurfa bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Fizyoterapistler
Şanlıurfa bölgesinde Fortis Bank A.Ş. Mensupları Emekli Sandığı Vakfı kabul eden Fizyoterapistler
Şanlıurfa bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Fizyoterapistler
Şanlıurfa bölgesinde Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM ) kabul eden Fizyoterapistler
Şanlıurfa bölgesinde Doğa Sigorta Kooperatifi kabul eden Fizyoterapistler
Şanlıurfa bölgesinde Ethica Sigorta kabul eden Fizyoterapistler