Dr.
Çatlak Tedavisi
Örümcek Yüz Germe
İple Yüz Germe
nu....
Kendisini vapurda bi bayanın arkadaşına anlattığı sırada tesadüfen kulak misafiri olarak keşfettim. Doğru ve güzel yapılan her işlemin doğru referansla geri dönüşü oluyor demek ki. :) kendisine botox dolgu ve mezoterapi işlemleri oldum. Gerçekten çok memnun kaldım. Kendi üstümde denemeden tavsiye etmemiştim kimseye ama sonuç o kadar mükemmel ki şimdi tanıdıklarıma gözüm kapalı öneriyorum. Hocamı tanımama vesile olan arkadaşa ve Yusuf hocama sonsuz teşekkürler. Yusuf hocam iyi ki varsınız!:)
ha...a
Arkadaşımın tavsiyesi ile gittim ve çok memnun kaldım Doktor Bey ve yanındaki tatlı hanımlar çok ilgiliydi herşey için teşekkür ediyorum uygulama acısızdı botoks taş gibi oldu kontrolde doktor bey 6 aydan önce gelme dedi :) önceden gittiğim yerde 4 ay sonra gel diyorlardı ki etkiside o sürede geçmiş oluyordu. Dudak dolgumda çok doğal ve güzel oldu gençlik aşısıda ektrası yani kesinlikle tavsiye ediyorum. Bundan sonra her işlemde buradayım Bilgili ilgili eli hafif bir doktor arıyorsanız Yusuf bey’i tercih edebilirsiniz
Merhaba,
Ilk defa gittim Yusuf Ziya Bey'e. Cildimin biraz daha canli gorunmesini istedigimi, ancak dogal uruner kullanabilecegimi, gunluk hayatta ilac dahi kullanmadigimi soyledim.Ne istedigimi hemen anladi ve ona gore iki alternatif urun sunup aciklamalarini yapti. Eksozom uygulamasi yapti, eli cok hafif. Ekibi de cok guler yuzlu ve samimi. Etkisini bir ay sonra gorecegim ama benim icin bir dr olarak dogalliktan yana oldugumu anlamasi ve zararli kimyasallarl (botox, dolgu vb.) onermemesi cok anlamliydi. Dogal guzellikten yana olan tum bayan arkadaslarimi doktorumu onerecegim.
İğneden korkan biri olarak eli çok hafifti , gözaltı ışık dolgusu aquashining ve somon dna yaptırdım gayet güzel geçti
ay...u
Aquashine mezoterapi için öngörüşmeye gittim öncesinde. Detaylı açıklamaları ve güven veren tarzından dolayı 1 hafta önce de mezoterapimi yaptırdım. İğne korkuma rağmen yusuf bey’in özenli yaklaşımı ve hafif eli sayesinde işlem sorunsuz ve acısız geçti. Sonuçtan da memnumum , tavsiye ediyorum.
Hasta
Yusuf Ziya bey ve ekibi oldukça kibar, güler yüzlü ve çok ilgililer. Botoks yaptırdım ve 15 gün sonra kontrole gittiğimde tutmadığını gordu ve tekrar botoks yaptı ve mutlaka 10 gün sonra tekrar görmek istediğini belirtti. Yapılacak işlemleri detaylı bir şekilde yapıp, hasta ile ilgilenmeleri oldukça memnuniyet verici bizler açısından. Kendisine ve ekibine çok teşekkür ederim.
İyi çalışmalar dilerim.
Saygılarımla,
Dilek Boyraz
s....o
Yusuf bey ihtiyaçım olanı en doğru şekilde ayrıntılı anlatıp bilgiler verdi . Yaşım ileri olmasına rağmen sadece cilt yapımın ihtiyaçı olan ufak bir uygulama tavsiye etti . Güven veren samimi ilgili bir hekim tavsiye ediyorum
Hasta
Çok güzel ilgilendi Doktor bey çok detaylı anlatımı ve güler yüzü güvenilirliği ve gayet temiz ve steril çalışıyorlar .Ayrıcalıklar asıstanlarıda cok tatlı ve ilgili teşekkür ederim cok memnun kaldım
şe...k
Yusuf Bey her şeyi en ince ayrıntısına kadar sıkılmadan anlatıyor bu hastayı rahatlatan bir durum. Ben botox göz altı ışık dolgusu yaptırdım gerçekten acısızdı ve sonuçtan memnunum Yusuf Bey e çok teşekkür ederim.
bü...t
Dudak dolgusu ve çenem kaslarım için botoks yaptırdım. Memnun kaldım. Özellikle doktorun asistanı çok ilgili ve çok tatlı.
Yusuf Ziya Ural isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yusuf Ziya Ural, Mezoterapi, Kupa Terapi (Hacamat), Ozon Terapi. Size Yusuf Ziya Ural tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Saç Mezoterapi Ve Saç PRP, PRP, İple Yüz Germe, Botoks, Dolgu, Örümcek Yüz Germe, Bölgesel Zayıflama, Cilt Bakımı, Sivilce Tedavisi.
Yusuf Ziya Ural adresi nerede?Yusuf Ziya Ural şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Zühtüpaşa Mahallesi Kördere Dokağı No:19 Daire 3 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yusuf Ziya Ural isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yusuf Ziya Ural online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Yusuf Ziya Ural isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Yusuf Ziya Ural, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Yusuf Ziya Ural hangi dilleri konuşuyor?Yusuf Ziya Ural ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Yusuf Ziya Ural isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yusuf Ziya Ural bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Yusuf Ziya Ural ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Yusuf Ziya Ural hakkında ne düşünüyor?Toplam 38 hasta / danışan, Yusuf Ziya Ural hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yusuf Ziya Ural hangi sigortaları kabul ediyor?Yusuf Ziya Ural tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Mezoterapi Uzmanları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Mezoterapi Uzmanları