Beylikdüzü MoNo Dil Konuşma ve Danışmanlık Merkezi
Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi 1995. Sokak Akros İstanbul Rezidans Beylikdüzü / İstanbul, Beylikdüzü, İstanbul

Nakit, Banka Havalesi

Randevu +23 daha fazla

Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi

Aksan ve Şive Etkilerini Azaltmaya Yönelik Terapi

Zeytinburnu Mono Dil Konuşma ve Danışmanlık Merkezi
Yenidoğan Mahallesi 58 Bulvar Caddesi No 145 kat 4 Zeytinburnu İstanbul Marmaray Fişekhane Durağı Yanı, Zeytinburnu, İstanbul

Nakit, Banka Havalesi

Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu +38 daha fazla

Banka Havalesi

Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi +21 daha fazla

Aksan ve Şive Etkilerini Azaltmaya Yönelik Terapi

Akıcılık Bozukluğu Terapisi

Aprakside Konuşma Terapisi

Bahçeşehir Mono Dil Konuşma ve Danışmanlık Merkezi
Bahçeşehir 2. Kısım mahallesi , şehit asteğmen Furkan ışık bulvarı , no 22D Tual Residence Başakşehir / İstanbul, Başakşehir, İstanbul

Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi

Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu

Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi 1995. Sokak Akros İstanbul Rezidans Beylikdüzü / İstanbul, İstanbul

Beylikdüzü MoNo Dil Konuşma ve Danışmanlık Merkezi

Yenidoğan Mahallesi 58 Bulvar Caddesi No 145 kat 4 Zeytinburnu İstanbul Marmaray Fişekhane Durağı Yanı, İstanbul

Zeytinburnu Mono Dil Konuşma ve Danışmanlık Merkezi

Merhaba ben Dil ve Konuşma Terapisti Harun Alan. Türkiye'nin sağlık temalı ilk devlet üniversitesi olan ve 2023 yılında Dünyanın en iyi 1000 üniversitesi sıralamasında 141. sıraya yükselen Sağlık Bilimleri Üniversitesinde Dil ve Konuşma Terapisi Lisans Bölümünü 2022'de başarıyla bitirdim. 2022'de Kapadokya Üniversitesi Dil Ve Konuşma Terapisi Tezli Yüksek Lisans programını kazanıp mesleki uzmanlık yolunda 1 yılı geride bıraktım. Birçok farklı kurumda çalışma imkanı buldum ve şu an kurucusu olduğum Beylikdüzü MoNo Dil-Konuşma Terapisi Ve Danışmanlık merkezinde hizmet vermekteyim.

3 yaşındaki kızımı götürdüm. Harfleri çıkaramıyordu. 1.5 aydır gidiyoruz. Seanslar güzel geçiyor. Harfler dışında artık ikili cümle kurmaya ve kullanmaya başladı. Sadece dil terapisi olarak değil psikolojik olarak da ilgileniyor. Bu bizim için büyük bir etki. Her zaman detaylı açıklamaları yapıyor. Harun Bey başarılı, dikkatli ve sonuç odaklı bir uzman. Memnunuz kendisinden.

Kızım için başvurduk. Konuşma bozukluğu ve harf çıkaramıyordu 2 aydır gidiyoruz. Memnun kaldık kendisinden. Maddi durum bizi çok zorluyor. Seanslar sayesinde ilerleme kat ettik. Yaşıtlarına göre sıkıntılı konuşması. 11 harfi çıkaramıyordu. Şimdi 8 harfe düştük. Baya düzelttik şu an. Harun Bey çocuklarla çok ilgili. Kızımın ne istediğini biliyor. Çok beğendik kendisini. Çok memnunuz.

Oğlumun konuşma bozukluğu için başvurduk. İnternette bulup araştırdım, kendisine o şekilde ulaştım. 3 aydır gidiyoruz. Süreç güzel geçiyor. İlgili ve alakalı bir uzman. Yaklaşımından memnun kaldım. Diğer uzmandan memnun kalmadık. Bu uzmanı oğlumda sevdi. Her aradığımda kendisine ulaşabiliyorum. Muhakkak dönüş sağlıyor. Herkese tavsiye ederim.

Ö

Oğlum için başvurdum. 7-8 harf eksikliği var. İnternetten bulup araştırdık kendisini. 8 seans oldu gideli. Şu an 1 harf çıkarttı. Süreç iyi geçiyor. Oğlum sıkılmıyor. Eve ödevler veriyor. Her aradığımızda ulaşabiliyor ve yazıyorum. Kendisi de hemen dönüş yapıyor. Harun Bey güler yüzlü. Yaklaşımı çocuğa karşı çok iyi, sert değil. Bir şey sorduğumuzda cevabını alabiliyoruz. Şu an için hiçbir sıkıntı yok.

Konum: Beylikdüzü MoNo Dil Konuşma ve Danışmanlık Merkezi Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu

Kızımda konuşma geriliği vardı, Harun bey ile tanıştığımızdan beri bir çok sesi çıkarmaya başladı güzel yol aldık ve almaya da devam ediyoruz. Sadece dil konuşma olarak değil bir çok konuda da bizi aydınlattığı için çok memnunuz

Daha önce farklı bir dil terapistine gidiyorduk, ancak sonuç alamadığımız için yollarımız Harun Hocayla kesişti. Harun Hoca ile çalışmaya başladıktan sonra, 1 buçuk senede alamadığımız katkıyı kendisi 2 ayda sağladı. Anlatımı, anlayışı ve sorduğumuz sorulara verdiği yanıtlar oldukça iyiydi. Harun Hoca ile çalışırken istediğimiz soruları rahatlıkla sorabiliyoruz ve aldığımız yanıtlar da memnuniyet verici. Şimdiye kadar herhangi bir problem yaşamadık ve şu anda süreç gayet iyi gidiyor. Çocuğum artık çıkaramadığı harfleri rahatlıkla çıkarabiliyor ve yerinde kullanabiliyor. Harun Hoca ile çalışmamızın sonucunda önemli ilerlemeler kaydettik.

I

Harun Bey'le tanışmamız yaklaşık 3 ay önce oldu. Oğlum sadece bazı temel kelimeleri söyleyebiliyordu, ancak şu anda 3. ayımızdayız ve 3'lü cümleler kurmaya başladı. Bu durumdan dolayı anne ve baba olarak çok mutluyuz. Harun Bey'in desteği ve katkısı büyük. Çocuğumun daha da ilerleme göstereceğine inanıyorum. Gelişiminde çok önemli adımlar attığını görebiliyorum. Harun Bey ilgili bir uzman. Oğlum seanslara gittiğinde, dışarıda biz ya da babası bekliyoruz ve oğlumun neşeli sesini duyuyoruz. Orada mutlu olduğunu görmek güzel. Önceden başka bir yerde kreş denemesi yapmıştım ve kesinlikle gitmek istememişti. Ama Harun Bey'in yanına severek ve isteyerek gidiyor. Kendisi güler yüzlü, ilgili bir beyefendi. Başarılı olduğunu düşünüyorum ve bu başarısını bize de yansıtıyor. Çok memnunum.

Harun Bey'den çok memnunuz, Allah'a şükür. 1-2 ay gibi kısa bir sürede bile iyi sonuçlar aldık. Çocuğumuz öncesinde hiç konuşamıyordu, su isterken bile isteğini gösteriyordu ama şimdi "baba bana ver" gibi cümleler kurabiliyor. Büyük ilerlemeler kaydettik. Harun Bey'le olan sürecimize devam ediyoruz.

Harun Hocamız gerçekten işinin ehli. İyi ki yollarımız kesişmiş. 7 seans boyunca büyük bir ilerleme kaydettik. Çocuğum çıkaramadığı seslerin birçoğunu çıkarabiliyor artık, ancak hala devam ediyoruz. Bu 7 seansta gerçekten büyük bir gelişme yaşadık.

Harun Hoca'dan gayet memnunuz. Herhangi bir sıkıntımız yok. Kendisi gayet ilgili birisi. Çocuğum için 8 seans görüşme sağladık ve devam ediyoruz. 2 arkadaşımıza kendisini önerdik. Çalışmalarımıza harf harf gidiyoruz 1-2 harf vardı çocuğum onları öğrendi.

• Harun Alan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?
    Harun Alan, Dil ve Konuşma Terapisi. Size Harun Alan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi, Aksan ve Şive Etkilerini Azaltmaya Yönelik Terapi, Aprakside Konuşma Terapisi, Artikülasyon Bozukluğu Terapisi, Fonolojik Bozukluk Terapisi, Gecikmiş Konuşma Terapisi, Hızlı Bozuk Konuşma Terapisi, İşitme Engeline Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi, Kekemelik Terapisi.
  • Harun Alan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
    • Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi 1995. Sokak Akros İstanbul Rezidans Beylikdüzü / İstanbul İstanbul
    • Yenidoğan Mahallesi 58 Bulvar Caddesi No 145 kat 4 Zeytinburnu İstanbul Marmaray Fişekhane Durağı Yanı İstanbul
    • Bahçeşehir 2. Kısım mahallesi , şehit asteğmen Furkan ışık bulvarı , no 22D Tual Residence Başakşehir / İstanbul İstanbul
  • Evet, Harun Alan uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
  • Harun Alan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi, Kredi kartı.
  • Harun Alan ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
  • Harun Alan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
  • Toplam 43 hasta / danışan, Harun Alan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
  • Harun Alan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.