Diş Hekimi Randevusu
Tam Ve Parsiyel Protezler
Zirkonyum Porselen Kronlar
İmplant
Doğum Tarihi : 26.07.1988
Eğitim : Karadeniz Teknik Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi (2009-2014)
İş Deneyimi:
2009 yılında başladığı Karadeniz Teknik Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesini 2014 yılında başarıyla bitirmiştir.
Estetik dolgular,kanal tedavisi, İmplant üstü protezler ile ilgili kurs ve seminerler almıştır.
2015-2016 Gökçeada 5. Komando Alayı Diş Tbp. Atğm. Olarak askerlik vazifesini yapmıştır.
2016-2019 Özel Beyaz Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
2019-halen Özel Kocaeli Elit Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Hasta
6 yaşında oğlumu getirdim dolgysu yapılı . Çok memnun kaldık hizmetinizden teşekkür ederiz Zafer bey .
Hasta
İmplant tedavisi için fransadan kliniğine geldiğim Zafer bey çok güler yüzlü ve sakin bir yaklaşım ile tedavimi tamamladı. Hizmetinden gayet memnun kaldım teşekkür ediyorum:)
gi...
Kanal tedavisi +dolgu işlemlerim bitti. Herkesin korktuğu tek yer diş poliklinikleri olduğu doğrudur :) bende korkarak oturduğum koltuktan işlem bittti mi aaa hiç acımadıki diye kalktım. Zafer bey elinize sağlık. Teşekkür ederim.
ci...t
Dişlerime dolgu , kanal tedavi, temizletme ve beyazlatma işlemlerini yaptım ,
Zafer hocamın güzel bir iş çıkardıpı için kendisine teşekkür ederim,
Buraya gitmek İsteyen arkadaşlar , gönül rahatlığıyla kendilerini elit diş polikliniğe emanet edebilirler .
k....̇
Son derece ilgili ve Güler yüzlüydü diş çekimi kaplama ve dolgu yaptırdım sonrasında hiç ağrı çekmedim. Diş fobimi Zafer bey sayesinde yok ettim. Zafer bey ve ekibine teşekkürler..
d.....
11 yaşındaki kızımın dişindeki apse nedeniyle gittik. Antibiyotik tedavisinin ardından diş çekildi. Kızım çok tedirgin olmasına rağmen kolaylıkla sonuçlandı. Daha önce dolgularını da Zafer bey yapmıştı. Çocuklar veya korkusu olanlar için sabır ve güleryüzlü oluşu tercih sebebi olmalı... teşekkür ediyoruz.
mu...z
Zafer Bey ve ekibine tedavimde gösterdikleri hızlı ve dürüst çabalarına teşekkür ederim.Kaybettiğim ön dişimi 2 gün içersinde orijinal gibi bana yeniden kazandırdılar.Artık daha güzel gülebiliyorum
s....t
Kanal tedavisi ve dolgu yaptırdım gerçekten çok memnun kaldım dolgu gibi değilde kendi dişim gibi görünüyor ellerinize sağlık.Tekrar bir diş sikayetim olursa kesinlikle zafer beye giderim
ta....
Son derece İlgili ve güler yüzlüydü
5 yaş ve 8 yaşındaki kızlarımın diş dolguları İçin gittik
Çocuklarımızla iletişimi çok iyiydi
Teşekkürler Zafer bey
ş....
Ağrıdan uyutmayan 20’lik dişimin çekimini yaptı.Klinikten ve Zafer bey’den çok memnun kaldım çok teşekkür ederim.
Zafer Aşkın isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Zafer Aşkın, Diş Hekimi. Size Zafer Aşkın tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diş Hekimi Randevusu, Randevu, Kanal Tedavisi, Diş Beyazlatma, Diş Taşı Temizliği, 20'lik Diş Çekimi, Diş Çekimi, Diş Dolgusu, Estetik Dolgu, İmplant.
Zafer Aşkın adresi nerede?Zafer Aşkın şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstasyon Mahallesi Ankara Caddesi No:171 Kartepe
Adresine gitmek zorunda kalmadan Zafer Aşkın isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Zafer Aşkın online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Zafer Aşkın isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Zafer Aşkın, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Zafer Aşkın hangi dilleri konuşuyor?Zafer Aşkın ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Zafer Aşkın isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Zafer Aşkın bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Zafer Aşkın ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Zafer Aşkın hakkında ne düşünüyor?Toplam 19 hasta / danışan, Zafer Aşkın hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.