Perinatoloji Randevusu
Nonstress Test (NST)
Normal (Vajinal) Doğum
Normal Doğum
Op. Dr. Zafer Bütün Muayenehanesi
Rahim Ağzına Dikiş Atılması (Servikal Serklaj)
Renkli USG
Sezeryan Doğum
Çoğul Gebelik Takibi
İkili Tarama Testi
İkinci Düzey Obstetrik Ultrasonografi
gi...ı
Hocamıza detaylı ultrason için gittik. Bizi güler yüzlü karşılaması, detaylı anlatımı, sorularımıza kırmadan hassas bir şekilde yanıt vermesi çok güzel ve önemliydi. Emeğine sağlık.
me...l
Detaylı ultrason için gittim ve zafer beyden çok memnun kaldım. Muayene boyunca yaptığı açıklamalar anlaşılır ve açıklayıcıydı, güler yüzü De bi o kadar motive edici.
Detaylı ultrason için araştırmalarım sonucu tercih ettim .Siz sormadan tüm detayları çok açıklayıcı
bir şekilde aktarıyor. İlgisi yaklaşımı çok güzeldi.
oz...n
gebelik takibimizi yapan zafer beyden çok çok memnun kaldık,gerçekten işinin ehli bir hekim.Takiplerimiz siz yaptığınız için çok şanslıyız
tu...l
Tüp bebek tedavimiz sonrası takiplerimizi Zafer Hocam yaptı.Birçok sorun vardı gebeliğimde kanama,gebelik diyabeti,karaciğer enzimleri yükselmesi gibi ama hepsini hocamın desteğiyle aştık ve bebeğimize sağlıkla kavuşturdu bizi.Sezaryen ve doğum sonrası süreci de sağlıkla tamamladık.Tüm emekleri,rahatlatıcı tavrı,güleryüzü ve sabrı için hocama minnettarız.Mesleğinde nice başarılı günler yaşaması dileğiyle.
ha...z
3.gebeligimde ayrintili için ilk defa gittim cokda memnun kaldim.ben sormadan herseyi soylemesi en ince ayrintisina kadar bakmasi beni mutlu etti.guler yüzlü samimi bilgili doktor kesinlikle tavsiye ediyorum
di...n
Detaylı ultrason için gittik ilgisi ve bilgisiyle alakalı çok memnun kaldık. Çok açıklayıcı bir şekilde bize herşeyi aktardı. Tanıdığımız için çok memnunuz.
m....h
Bebeğimin sağ böbreğinde büyüme vardı ve plesentası aşağı yönelimliydi. 32. Haftada tekrar kontrole gittim. Açıklamalarıyla bizi rahatlattı. Hamilelik sürecinde herkesin en az 1 kere gitmesi gereken alanında çok iyi bir doktor.
se...
Öncelikle tertemiz bir muayene ortamı, çok ilgili bir sekreter, muayene süresi oldukça uzun ve detayları siz sormadan yanıtlayan güler yüzlü ve işinde çok titiz bir doktor. Aklıma takılan her soruyu çekinmeden sorabildiğim ve her defasında tatmin edici cevaplar aldığım harika bir doktor, zor bir gebelik geçiriyorum ama Zafer hoca sayesinde içim çok rahat amniyosentez yaptırmam gerektiğine karar vermişti ben önce korksam da hiç birşey hissetmedim çok dikkatli bir şekilde ultrason eşliğinde titizlikle amniyon sıvısını aldı .suan tek dileğim bebeğimi sağlıkla kucağıma almak
g....m
Zafer bey'e detaylı ultrason için 21.haftamda gitmiştim..kendisi inanılmaz rahatlatıcı ve her şeyi detayına kadar siz sormadan açıklayan hastasını rahatlatan bir doktor..aşırı memnun kaldık kliniğinde oldukça temiz ve düzenli...kendisi kesinlikle hasta psikolojisinden çok iyi anlıyor..28.haftada tekrar detaylı için kendisini tercih ettik ve yine memnun ayrıldık..
Zafer Bütün isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Zafer Bütün, Kadın Hastalıkları Ve Doğum, Perinatoloji. Size Zafer Bütün tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Amniosentez, Cvs(Koryon Villüs Örneklemesi), Doppler Ultrason, Sezeryan Doğum, Normal (Vajinal) Doğum, İkili Tarama Testi, 4 Boyutlu Ultrason, Dörtlü Tarama Testi, Harmony Testi, 4 Boyutlu Renkli Doppler İkinci Düzey Ultrasonografi.
Zafer Bütün adresi nerede?Zafer Bütün şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hoşnudiye Mah. Ayşen Sk. No:28 Eskişehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Zafer Bütün isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Zafer Bütün online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Zafer Bütün isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Zafer Bütün, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Zafer Bütün hangi dilleri konuşuyor?Zafer Bütün ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Zafer Bütün isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Zafer Bütün tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Zafer Bütün hakkında ne düşünüyor?Toplam 64 hasta / danışan, Zafer Bütün hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Zafer Bütün hangi sigortaları kabul ediyor?Zafer Bütün tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Eskişehir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Eskişehir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Eskişehir bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Eskişehir bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Eskişehir bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Eskişehir bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Eskişehir bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Eskişehir bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Eskişehir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Eskişehir bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Eskişehir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Eskişehir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Eskişehir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Eskişehir bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Eskişehir bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Eskişehir bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Eskişehir bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Eskişehir bölgesinde Dubai Starr Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları