2017-2020 yılları arasında Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görev yaptıktan sonra Gaziantep'e döndüm ve 2020-2021 yılları arasında Gaziantep Medical Park Hastanesinde görev yaptım. Daha sonra özel muayenehane açtım ve halen özel muayenehanemde çalışmaktayım.
Atatürk mahallesi, 01034 nolu sokak, no:2/A Şehitkâmil/ Gaziantep, Şehitkamil, Gaziantep
Çocuk Psikiyatrisi Randevusu
Çocuk ve Ergen Terapisi
Çocuk ve Ergenler için EMDR
Öğrenme Bozukluğu Belirti Tarama Testi
d.....
Doktor beyin çocuğum ile ilgili tespitleri tedavi süreci önerileri ile çocuğum şuan çok iyi durumda riskli bebekler grubundan çıktı...
ç....ç
Oğlum otizm başlangıcıydı zafer beye tavsiye tavsiye ile gittim çok memnun kaldım çok ilgili biri Zafer bey çok açıklayıcı yönlendiren mükemmel bir doktor kesinlikle hiç şüpheniz olmadan gidebilirsiniz ilk tercihiniz olsun Rabbim yolunuzu açık etsin inşallah
Hasta
6 yaşındaki oğlumda başlayan okul korkusu nedeniyle başvurduk Zafer Bey' e. Kaygı bozukluğu teşhisi koydu ve kaygılarıyla baş etmesine yardımcı olabileceğimiz birkaç yontemden bahsetti. Önerdiği yöntemler ve kitap sayesinde oğluma yardımcı olabildik diyebilirim. Ayrıca danışma sürecinde, çocuğa ve ebeveynlere yaklaşımı da oldukca yapıcı. 2 seansla çok daha iyi durumda çocuğumuz. Kendisine teşekkürlerimizi sunarız.
k....k
Gayet iyi bir hekim.Biz çok memnun kaldık.Okb olan çocugumuz için yaklaşık olarak 1 yıldır tedavi görmekteyiz.cok Şükür tedavi basarıyla sonuçlandı.Allah razı olsun.
b....y
Oğlumu götürmüştük iyikide tanımışız.bilgisi ve deneyimi ile hayatımızı aydınlattı.sayesinde daha mutlu,daha sağlıklı bir çocuk yetiştiriyoruz.çocuk yetiştirme gibi bu güzel yolculukta hocamızın değerli bilgi ve deneyimlerine ihtiyacımiz olacak.kendisine ilgisinden dolayı teşekkür eder başarılarının devamını dilerim.
e....k
İlgi ve alakasından dolayı doktor beye çok teşekkür ederiz.Ergenlik sorunları ile ilgili aldığımız terapiler sonucu hayat daha güzel , çok teşekkür ederiz kıymetli doktorumuz iyi ki varsınız.
ke...
9 yasındaki Çocuğumuzda okb takinti hastaligi vardi.Zafer Bey le terapi seanslarına basladiktan sonra günden güne olumluya dogru gitneye basladi 4 ay gibi kisa bir sürede eski sağligina kavustu.Rabbime sükrediyorum onun izni Zafer Bey in araciligiyla şifayi buldu.Rabbim Zafer Bey ve ekibinden razı olsun.Gönül rahatliğı ile gidebilirsiniz.
d.....
Okb için gittim en iyi doktor diyebilirim çok ilgili ve işinden iyi anlayan birisi tavsiye ediyorum
em...n
Ben kizim için gitmiştim Kizim da aşırı derece OKB takintisi vardı tedavi sürecimiz devam ediyor Zafer hoca sayesinde Kizim neredeyse yendi çok memnun kaldım çok teşekkürler tavsiye ederim tereddüt etmeden gidebilirsiniz
ha...a
Zafer hocama oğlum ile birlikte gittik. Oğlumda dikkat eksikliği olduğunu düşünüyordum. Özel olarak ilgilendi ve çok büyük sıkıntı olmadığını ancak dikkatini toplamakta ve olaylara konsantre olmakta zorlandığını söyledi. Terapi seansları gayet başarılı geçti. Şuan her şey yolunda. Hocamıza ve çalışanlarına ilgi ve alakalarından dolayı çok teşekkür ediyoruz. Gönül rahatlığı ile evladınızı muayeneye götürebilirsiniz.
Zafer Güleş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Zafer Güleş, Çocuk ve Ergen Psikiyatrisi. Size Zafer Güleş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Çocuk Psikiyatrisi Randevusu, Normal Randevu, Bilişsel Davranışçı Terapi, Psikoterapi, Oyun Terapisi, Bireysel Terapi, Çocuk ve Ergen Psikolojisi, EMDR Terapi, Psikiyatrik İlaç Tedavisi.
Zafer Güleş adresi nerede?Zafer Güleş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Atatürk mahallesi, 01034 nolu sokak, no:2/A Şehitkâmil/ Gaziantep Gaziantep
Adresine gitmek zorunda kalmadan Zafer Güleş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Zafer Güleş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Zafer Güleş isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Zafer Güleş, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Zafer Güleş hangi dilleri konuşuyor?Zafer Güleş ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Zafer Güleş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Zafer Güleş tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Zafer Güleş hakkında ne düşünüyor?Toplam 15 hasta / danışan, Zafer Güleş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Zafer Güleş hangi sigortaları kabul ediyor?Zafer Güleş tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Gaziantep Yaygın Anksiyete Bozukluğu
Gaziantep Konsantrasyon Bozukluğu