Prof. Dr.
Sistoüretroskopi
Sünnet
Transvajinal Mesane Boynu Süspansiyonu
Özel Odak Hastanesi
Transüretral Prostat Rezeksiyonu (TURP)
Vazektomi
Üriner Diversiyon Cerrahisi
t....e
Rahatsızlığım dolayısıyla bir çok hastaneye başvurduk. En son Zafer Beyle tanıştık. Diğer doktorlara nazaran çok daha bilgili ve ilgili. Prostat rahatsızlığımdan dolayı HOLEP yöntemiyle ameliyatımı gerçekleştirdiler. Ameliyattan kısa bir süre içinde şikayetlerim yok denecek kadar azaldı. Ameliyat öncesi ve sonrasında eksiksiz bir şekilde bilgilendirme yaptı. Kendisine ve ekibine şükranlarımı sunuyorum.
Prof. Dr. Zafer Sınık
Çok teşekkürler. Sizlerin sağlığınıza kavuşması benim için çok değerli. Tekrar geçmiş olsun.
20 Eylül 2022 de Holep yöntemi ile prostat sorunumu sona erdiren Prof.Dr.Zafer SINIK beyefendiye sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.Kendilerini keşke daha önceden tanısaydım.Boş yere yıllarca acı çekmişim.Sevgi ve saygılarımla.
Hasta
Zafer Hoca annemin böbrek taşı ameliyatını yaptı. Alanında çok önemli bir doktor. Annemin hem tedavi sürecinde ve hemde kontrollerde çok ilgili davrandı. Durumu ile ilgilide bütün sorularımız konusunda bizi aydınlattı. Hastalarına ve hasta yakınlarına karşı çok kibar ve babacan bir tavrı var. Bu da hasta ve yakınları için çok önemli bence. Çok şükür şu anda annemin durumu iyi. Kontrollerine devam ediyoruz.
ön...ı
Zafer bey e holep sistemi ile ameliyat
olduk.memnun kaldık ameliyat sonrası sıkıntı yaşamadık .Zafer beye ekibine çok teşekkür ederiz
mu...u
Prof. Dr. Zafer Sınık Hocama holep ameliyati oldum. Allah razi olsun hem sizden hem hastanenizdan ben cok memnumum. Butun ekibinize de cok tesekkur ederim
Prof. Dr. Zafer Sınık
Şifaya kavuştuğunuzu duymak beni çok mutlu etti. Güzel yorumunuz için teşekkürler.
a....l
İdrarda yanma şikayeti ile doktorumuza gittim.Yapılan tetkikler sonucu mesane kanseri tanısı konuldu.Dr .Zafer Bey beni bu konuda çok iyi aydınlattı.Kendisine çok güven duydum.Ameliyatım planlandı ve yapıldı.Tedavi sürecim sıkıntısız bir şekilde devam etmektedir.
fa...k
Prof.Dr. Zafer Sınık hocana Holep ameliyatı oldum. Memnuniyetimi kelimelerle ifade edemem. Hem meslek olarak hen insan olarak mükemmel biri. İyiki Denizlide böyle bir hekim var. Saygı ve sevgiyi hakeden biri herşey için teşekkür ederiz.
m....d
Zafer hocaya holep yöntemi ile prostat büyümesi ameliyatı oldum.Yoğun araştırmalarım sonucunda bana en ilgili gelen doktor ve süreç hakkında en çok bilgiyi veren doktor Zafer hoca oldu.Prostatım 120 gramdı ve holep yöntemi ile başarılı bir operasyon geçirdim.Operasyon öncesi ve sonrası her yönden Zafer hocadan memnun kaldım.Hastane de yattığım 2 3 gün içinde kendisi ve hastane personeli tarafından çok memnun kaldım.50 yaşından sonra erkekler yıllık PSA kontrolünüzü ihmal etmeyin.Benim gibi prostat büyümesine bağlı idrar yapma zorluğunuz varsa hiç vakit kaybetmeyin ameliyattan sonra 30 lu yaşlardaki gibi idrar yapıyorsunuz
sv...r
Bugün hastaneden taburcu oldum.Bircok üroloji doktoruna muayene oldum ve en çok güven veren doktordu kendisi.Guler yüzlü babacan bir doktor.Harika bir ameliyat ve hastane süreci geçirdik.Butun ailem ve ben minnettarız.Cok teşekkürler hocam herkeze tavsiye ederim.
er...
Zafer hocamdan çok memnun kaldım.Kendisi çok düzgün bir doktor. Hastalarıyla ilgili alakalı. Tedavisinden çok memnun kaldım,çok olumlu bir süreç yaşadım. herkese tavsiye ediyorum
Zafer Sınık isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Zafer Sınık, Üroloji, Çocuk Ürolojisi, Üreme Endokrinolojisi Ve İnfertilite. Size Zafer Sınık tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Böbrek Ultrasonu, Laparoskopik Adrenalektomi, Perkütan Nefrostomi, Prostat Spesifik Antijen (Psa) Testi, Nefrektomi, Sistoskopi, Sistoüretroskopi, Sistektomi, Prostatektomi, Sünnet.
Zafer Sınık adresi nerede?Zafer Sınık şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yeni Otogar Karşısı Sümer Mah. İzmir Bulvarı No : 18 Merkezefendi Denizli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Zafer Sınık isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Zafer Sınık online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Zafer Sınık isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Zafer Sınık, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Zafer Sınık hangi dilleri konuşuyor?Zafer Sınık ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Zafer Sınık isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Zafer Sınık bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Zafer Sınık ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Zafer Sınık hakkında ne düşünüyor?Toplam 28 hasta / danışan, Zafer Sınık hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Zafer Sınık hangi sigortaları kabul ediyor?Zafer Sınık tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Yapı Kredi Sigorta, Güneş Sigorta, Ak Sigorta, Demir Hayat Sigorta, QNB Finansbank Sigorta, Garanti BBVA Sigorta, AIG Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Denizli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ürologlar
Denizli bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ürologlar