Hamidiye Mh, Rauf Denktaş Caddesi, Eyüboğlu Bulvar İş A Blok, Daire :23, Çanakkale Merkez, Çanakkale
Anksiyete Bozukluğu Tedavisi
Yetişkin Hasta Psikoterapisi
Yetişkin Hasta Pskiyatrik Muayenesi
Şizofreni Tedavisi
Psikiyatri Uzmanı Dr. Zafer SUBAŞI
Tıp eğitimimi 2002-2008 arasında Ankara’da Gülhane Askeri Tıp Akademisi Askeri Tıp Fakültesi"nde aldım. Sonrasında “Askeri Tabip” olarak çalıştım ve 2011’de Türk Silahlı Kuvvetleri'nden ayrıldım.
2012’de Eskişehir’de Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde psikiyatri eğitimine başladım. 2017 ‘de "Psikiyatri Uzmanı" ünvanını aldım. “Destekleyici Psikoterapi” ve “Uzun Süreli Psikodinamik Psikoterapi” eğitimimi burada 2012-2017 arasında Prof. Dr. Cem Kaptanoğlu’ndan aldım.
Cinsel Eğitim Tedavi ve Araştırma Derneği'nde (CETAD) 2019-2022 arasında aldığım eğitimle 2022’de “Cinsel Terapist” ünvanını aldım. 2020-2022 arasında Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi’nde çalıştım ve Toplum Ruh Sağlığı Merkezi sorumlu hekimliğini yaptım.
1 Nisan 2022 itibariyle de Çanakkale’de kendi ofisimde “Serbest Hekim” olarak çalışmaya başladım.”
ns...
Anksiyete bozukluğu sebebiyle gittim. Doktor bey bilgisi ve tecrübesi ile beni rahatlattı. Hastalığıma dair farkındalığımı arttırarak tedavi sürecinde bana çok yardımcı oldu alanında çok başarılı bir doktor
g....s
Zafer bey çok kibar bisekilde beni karsiladı ve ona kendimi rahatça anlatabildim beni çok güzel dinledi Doktor beye kendimi antabilmek bile beni rahatlattı Aslında doktor bey hakkında çok fıkrim yoktu ama gidince çok rahatladım Bana hastalığımı güzelce anlattı ve tedavi seçeneği sundu Şimdi tedaviye başladık ve artık daha iyi olacağımdan eminim
dn...g
Kendisine depresyon için başvurdum. Gayet ilgili,güler yüzlü ve bilgiliydi. Açıklayıcı ve bilgilendiriciydi. Randevu saatinde müsaitti, fazladan beklemedim. Tesis gayet temiz ve güzeldi. İlaç ve psikoterapi tedavisine başladık. Daha ilk seanstan itibaren çok faydasını gördüm ve hala görmeye devam ediyorum. Herkese kendisini öneriyorum ve önermeye devam edeceğim.
ay...e
Daha önce Zafer bey e gitmiştim aradan üç yıl geçti yine kendim çözemeyeceğim için tereddütsüz ve güvenerek ilk işim Zafer bey de randevu almak olmadı. Alanında başarılı bir hekim ve detaylı bir şekilde her şeyi anlatıyor olması benim için çok önemliydi.
Kendisini çok iyi yetiştirmiş, alanına oldukça hakim bir hekimle tanıştığım için çok mutluyum. Danışanını karşılamasından yolcu edişine kadar tam bir beyefendi. İlk andan itibaren yetkin bir hekimle karşılaşmanın huzurunu ve güvenini yaşadım. Çanakkale'mizde böyle donanımlı doktorlar olduğu için kendimizi şanslı sayıyorum. Sağ olasın, var olasın değerli doktorum.
Zafer Subaşı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Zafer Subaşı, Psikiyatri. Size Zafer Subaşı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Psikoterapi, Cinsel Terapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Yetişkin Terapisi, Dinamik Psikoterapiler, Psikodinamik Psikoterapi, Psikanalitik Psikoterapi, Yetişkin Hasta Psikoterapisi, Yetişkin Hasta Pskiyatrik Muayenesi.
Zafer Subaşı adresi nerede?Zafer Subaşı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hamidiye Mh, Rauf Denktaş Caddesi, Eyüboğlu Bulvar İş A Blok, Daire :23 Çanakkale
Adresine gitmek zorunda kalmadan Zafer Subaşı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Zafer Subaşı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Zafer Subaşı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Zafer Subaşı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Zafer Subaşı hangi dilleri konuşuyor?Zafer Subaşı ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Zafer Subaşı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Zafer Subaşı tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Zafer Subaşı hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Zafer Subaşı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Zafer Subaşı hangi sigortaları kabul ediyor?Zafer Subaşı tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Çanakkale Yaygın Anksiyete Bozukluğu
Çanakkale Majör Depresif Bozukluk