Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu
Çocuklarda Egzema
Çocuklarda Kabızlık
Çocukta gelişimi izleme
Tıp eğitimimi, Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde 2000 yılında,
Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalında, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları uzmanlık eğitimimi 2005 yılında tamamladım.
2005-2006 Özel Demet Hastanesi’nde,
2007’de S.B. Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde,
2007-2019 yılları arasında S.B. Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Uzman doktor,
2019’dan itibaren aynı hastanede Doçent ve Eğitim Görevlisi olarak çalıştım
2019 yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalında Sosyal Pediatri Yüksek Lisansımı tamamladım
2022’den itibaren özel muayenehanemde hizmet vermekteyim.
YAYINLARIM:
1. Yurtdışı Dergilerde Makale Sayısı: 18 Adet
2. Yurtiçi Dergilerde Makale Sayısı: 34 Adet
3. Yurt dışı Bildiri Sayısı: Yedisi Sözlü bildiri olmak üzere toplam 12 bildiri
4. Yurtiçi Bildiri Sayısı: 12 Sözlü Bildiri olmak üzere toplam 68 Bildiri
Acıbadem, Mapfre, Allianz, Axasigorta ile anlaşmalarımız bulunmaktdır ve TZH Vakfı ile süreç devam etmektedir.
be...b
Zahide hocam ile ikizlerim 7 aylıkken tanıştık. 1 yıldan fazladır her türlü problemimizde yanımızda oldu. Uyku sorunlarından diş problemlerine, ek gıda süreci, gelişim durumu… Bir çok hastalık geçirdik birlikte her zaman nasıl olduğumuzu sorar. Tedavi sürecinde de ilgilenir. Çalışma saatleri dışında acil bir durumda rahatsız ettiğimde de mutlaka cevap verip ilgilenir. Evimize yakın konumda muayenehanesi olduğu için çok şanslıyız. Tahlil gerektiğinde özel aşılarda her türlü imkan var. Bilgili, sabırlı, ilgili mükemmel bir doktor. iyiki varsınız. :)
Zahide hocam bebeğimin 8 aydır takipli doktoru. Aylık takiplerimize gidiyoruz, her ay gelişimi, aşıları hakkında bilgi veriyor. Ek gıdaları ay ay konuşuyoruz. Hasta olduğu zaman ulaşıp bize nasıl takip etmemiz gerektiğini söylüyor. İçim rahat bir şekilde takiplere gidiyoruz. İyi ki varsınız, teşekkür ederim.
yo...
3 Çocuğumunda sevgili doktoru. Hepsi içinde doğduğuklarindan bu yana götürdüğüm çocuklarla iletişimi çok iyi olan, fazlası ile donanımlı, güler yüzlü, pozitif enerjili, başarılı her konuda bilgi alabileceğiniz bir hekimdir. Zahide hocam ayrıca emzirme konusundanda çok önemli desteklerde bulundu ve sütümün kesilmemesini sağladı. Bu konuda çok çok yardımcı oldu. Çocuklarımın aşılarını, tahlillerini her zaman kendisinde yaptırdık..Tüm süreçleri çok güzel şekilde yürüttü. Özel sigorta ve laboratuvar anlaşmasıda olduğu için bizim için daha kolay oldu her şey. İyiki hocam var ve iyiki çocuklarımın doktoru Her zaman sabırla yanımızda olduğu içinde ayrıca teşekkür ederim
Hasta
5 aylık bebeğimize menenjit aşısını ne zaman yaptıracağımız ile ilgili çok farklı zamanlar verilip kafamızın çok karıştığı bir dönemdi. Allah razı olsun Zahide hanım hem ayrıntılı bilgi verdi hem de aşı zamanlarımızı oluşturdu. Ek gıda ile ilgili tüm sorunlarımıza da destek oldu, herkesten duyduğum korkunç ek gıda hikayeleri Zahide hanım sayesinde benim başıma gelmedi. Doktorumuzun Yumuşak sesi bilgisi, muayene ortamının düzeni bizi çok rahatlattı. Allah razı olsun kendisinden.
c ...d
Oğlum 6 aylık doğduğundan beri kontrollerini doktorumuz yapıyor. İlgili, güleryüzlü, sorularımıza ayrıntılı açıklayıcı cevaplar aldığımız mesleğinde çok başarılı bir doktor. Muayenehane ortamı da rahat anne ve bebek konforu için herşey en ince ayrıntılarına kadar düşünülmüş.İyi ki yolumuz sizinle kesişti.
Oğlumuzun yenidoğan sarılığının telaşıyla internet üzerinden yaptığımız araştırma ve olumlu yorumlar sayesinde doktorumuzdan randevu almıştık. Sarılık sonrası kilo kaybeden ve yorgun düşen oğlumun beslenme ve büyüme sürecini doktorumuz yakından takip etti ve başarıyla yönetmemizi sağladı. Oğlum şu an 3 aylık ve aylık takibimizi Zahide hoca yapmaya devam ediyor. Hem bebeğimize hem de anne, baba olarak bizlere çok büyük özveriyle yaklaşıyor. Her türlü sorumuza, endişemize ve kafa karışıklığımıza bilimsel verilerle açıklama getiriyor. Özel aşılarımızla ilgili detaylı bilgilendirme yapıp ayrıca aşı işlemini gerçekleştiriyor. Diğer uzmanlık alanlarına yönelik bir ihtiyaç olduğunda anında ilgili doktorlara yönlendiriyor, süreçle birebir kendisi ilgileniyor. Bir telefon kadar yakınımızda olması da ekstra güven veriyor. İlgisi, bilgisi, araştırmacı kişiliği ve samimiyetiyle bizlere destek olduğu için kendisine çok teşekkür ederiz. Ayrıca doktorumuzun muayenehanesi de gayet temiz ve hoş. İstediğimiz her an kolaylıkla randevu alıp beklemeden muayene olabiliyoruz.
İkiz cocuklarim var. Sürekli üst solunum yolu enfeksiyonu geçiriyorlar. Bir arkadaşımın tavsiyesiyle gittik. Hocamız çok ilgili, çok tecrübeli, çok güleryüzlü bir doktor. Tedavisi ise yaradi cocuklarim kisa surede sagliklarina kavustular. En küçük sorunda bile telefonda soruyoruz ve gayet açıklayıcı cevaplar alıyoruz, güven veriyor. Çevremizdeki herkese tavsiye ediyoruz. Herşey için teşekkür ederiz hocam.
gö...
Kızım doğduğundan beri takibini sağlayan; sabırlı, sempatik doktorumuz. Şimdi kızım 8 aylık hala birlikte yürüyoruz bu yolu. Hem aşıları hem beslenmesi hem de sağlığı ile yakından ilgileniyor.
Vera size minnettar
ö.....
Oğlum 4 yaşında doğumundan beri kontrollerine Dr Zahide hanıma götürüyoruz. Çok ilgili, samimi, güler yüzlü, mesleğinde çok tecrübeli bir hekim. O kadar doktora götürdüm oğlumda G6PD eksikliğini bulamamışlar. Dr Hanıma ilk gidişimizde tespit etti ve bilgilendirdi. Her muayenede oğlumun yaşına göre karşılaşabileceğiniz hastalıkları sabırla anlatıyor, çocukluk aşıları hakkında bilgi veriyor biz çok memnunuz. En değerli varlıklarımız çocuklarımızı güvenle gözü kapalı teslim edebileceğiniz bir doktor kesinlikle tavsiye ediyorum
ha...a
37 haftalık kızım ile emzirme danışmanlığı aldık Hocamız çok güler yüzlü ve samimi idi Muayenehane ortamında anne ve bebek konforu çok iyi düşünülmüş Teşekkürler hocam
Zahide Yalaki isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Zahide Yalaki, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları. Size Zahide Yalaki tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu, Normal Randevu, Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması), Yenidoğan Takibi, Çocuk Gelişim Testi, Kan Basıncı (Tansiyon) Ölçümü, Yenidoğan Işitme Taraması, Sağlam Çocuk Muayene, Çocukta gelişimi izleme.
Zahide Yalaki adresi nerede?Zahide Yalaki şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yeni Bağlıca Mahallesi Etimesgut Bulvarı 110/A Aslankan Apt. NO.5 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Zahide Yalaki isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Zahide Yalaki online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Zahide Yalaki isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Zahide Yalaki, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Zahide Yalaki isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Zahide Yalaki bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Zahide Yalaki ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Zahide Yalaki hakkında ne düşünüyor?Toplam 21 hasta / danışan, Zahide Yalaki hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Zahide Yalaki hangi sigortaları kabul ediyor?Zahide Yalaki tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Axa Sigorta, Mapfre Sigorta, Anadolu Sigorta, Türkiye Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla