Mevzun olduğu okul: İstanbul Üniversitesi, Çapa tıp fakültesi
Yabancı Diller: İngilizce, Rusça, İspanyolca

Mevlana Mahallesi Sultan Ahmet Caddesi No:9 Esenyurt, Beylikdüzü, İstanbul

Axa Sigorta

Mapfre Sigorta + 1 daha fazla

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Kredi kartı

Blefaroplasti

Glokom Ameliyatı +7 daha fazla

Görme Alanı Testi

Göz Çevresi Estetiği (Oküloplasti)

Intraoküler Basınç Ölçümü

Randevu doğrulandı
Konum: Özel Medihaus Cerrahi Tıp Merkezi Randevu

Доктор Заур внимателен к своим пациентам и заботлив. Я попала к доктору с резким ухудшением зрения, хоть причиной оказалась неврология и после приема, лечение вел уже другой врач, доктор Заур был в курсе лечения, сам назначал, когда приходить на проверку зрения и замечал даже маленькие изменения. Отдельно хочу отметить ассистентов, именно эти чудесные девушки ведут нас, координируют на протяжении всего приема и даже после. Сейчас очень сложно найти знающий свою работу персонал и докторов, поэтому оставляю свой отзыв. Если здоровье глаз и зрение для вас важно и сейчас актуально, то смело езжайте на прием к доктору Зауру. Я искала глазных поблизости, но если бы пришлось ехать в другой район, то поехала бы.

Konum: Özel Medihaus Cerrahi Tıp Merkezi Randevu

Oğlumun genel kontrolünde doktor bey numarasını teşhis etti. O zamandan beri düzenli olarak kontrollerine Zaur beye getiriyorum. Doktor bey çok ilgili, detaylı ve tatmin edici açıklamalar yapıyor. Ailenin diğer üyeleri de dahil tüm kontrollerimizi burada yaptırıyorum. Çalışanları da güleryüzlü ve hijyene de çok dikkat ediyorlar. Kendisinden çok memnunuz.

Konum: Özel Medihaus Cerrahi Tıp Merkezi Randevu

Uzun zamandır hem annem hem ben göz kuruluğu tedavisi için gidiyoruz, ailemizin doktoru

Konum: Özel Medihaus Cerrahi Tıp Merkezi Randevu

Uzagı görmede zorlanıyordum zaur beye tavsiye alarak buldum ilgili ve soruları detaylı olarak yanıtladı

Z
Konum: Özel Medihaus Cerrahi Tıp Merkezi Randevu

Görme sorunum oldugu için tercih ettim.Ailecek doktorumuz. Çok faydasını gördük. Herkese tavsiye ederiz hem anlayış hem bilgi hem tecrübe bakımından gerçekten işinin eğli bir doktor.

Konum: Özel Medihaus Cerrahi Tıp Merkezi Randevu

Yaş ile beraber yakını görmem iyice bozulmuştu doktor Zaur beyi birçok arkadaşımdan da tavsiye alarak buldum. Son derece ilgili ve kibar bir doktor. Sorduğum sorulara sabırla cevap verdi.

Ş
Konum: Özel Medihaus Cerrahi Tıp Merkezi Diğer

Muayene için ilk kez bu kuruma geldim, doktor bey tam vaktinde muayeneye geldi, tedavi sürecinde benimle etkili iletişim içindeydi. Uzun zamandır gözlük kullanıyorum ve lazer hakkında çok araştırma yaptım. Verdiği cevaplar ve yardımları ile içimi rahatlattı.

Konum: Özel Medihaus Cerrahi Tıp Merkezi Randevu

Medihaus cerrahi tıp merkezinde göz muayenesi oldum detaylı muayene ve sorduğum sorulara net yanıtlar aldım.Tavsiye ediyorum

C
Konum: Özel Medihaus Cerrahi Tıp Merkezi Randevu

Göz doktoru Zaur Beye 2 Gündür Geçmeyen Kızarıklık şikayeti ile gittim kendisi herşeyden önce çok kibar bi doktor beni detaylı muayene etti kendisine ve ekibine sonsuz sevgiler

Telefon numarası doğrulandı

Biz senelerdir Zaur beyi tercih ediyoruz. Genel rutin göz kontrolleri için kendisine gidiyoruz, aynı zamanda ben de kendisine gitmiştim, gayet memnunuz. Zaur beyin hastasına karşı her konuda ilgili ve alanında bir uzman bir doktor olduğunu düşünüyorum.