Staj yaptığı yer: Wills Eye İnstitute- Philadelphia/USA
Blefaroplasti
Glokom Ameliyatı
Görme Alanı Testi
Özel Medihaus Cerrahi Tıp Merkezi
Göz Çevresi Estetiği (Oküloplasti)
Intraoküler Basınç Ölçümü
Katarakt Ameliyatı
Kontakt Lens
Tonometre
Tonometri
Özel Medihaus Cerrahi Tıp Merkezi
Доктор Заур внимателен к своим пациентам и заботлив. Я попала к доктору с резким ухудшением зрения, хоть причиной оказалась неврология и после приема, лечение вел уже другой врач, доктор Заур был в курсе лечения, сам назначал, когда приходить на проверку зрения и замечал даже маленькие изменения. Отдельно хочу отметить ассистентов, именно эти чудесные девушки ведут нас, координируют на протяжении всего приема и даже после. Сейчас очень сложно найти знающий свою работу персонал и докторов, поэтому оставляю свой отзыв. Если здоровье глаз и зрение для вас важно и сейчас актуально, то смело езжайте на прием к доктору Зауру. Я искала глазных поблизости, но если бы пришлось ехать в другой район, то поехала бы.
Oğlumun genel kontrolünde doktor bey numarasını teşhis etti. O zamandan beri düzenli olarak kontrollerine Zaur beye getiriyorum. Doktor bey çok ilgili, detaylı ve tatmin edici açıklamalar yapıyor. Ailenin diğer üyeleri de dahil tüm kontrollerimizi burada yaptırıyorum. Çalışanları da güleryüzlü ve hijyene de çok dikkat ediyorlar. Kendisinden çok memnunuz.
Uzun zamandır hem annem hem ben göz kuruluğu tedavisi için gidiyoruz, ailemizin doktoru
Uzagı görmede zorlanıyordum zaur beye tavsiye alarak buldum ilgili ve soruları detaylı olarak yanıtladı
zi...a
Görme sorunum oldugu için tercih ettim.Ailecek doktorumuz. Çok faydasını gördük. Herkese tavsiye ederiz hem anlayış hem bilgi hem tecrübe bakımından gerçekten işinin eğli bir doktor.
Yaş ile beraber yakını görmem iyice bozulmuştu doktor Zaur beyi birçok arkadaşımdan da tavsiye alarak buldum. Son derece ilgili ve kibar bir doktor. Sorduğum sorulara sabırla cevap verdi.
ş....i
Muayene için ilk kez bu kuruma geldim, doktor bey tam vaktinde muayeneye geldi, tedavi sürecinde benimle etkili iletişim içindeydi. Uzun zamandır gözlük kullanıyorum ve lazer hakkında çok araştırma yaptım. Verdiği cevaplar ve yardımları ile içimi rahatlattı.
Medihaus cerrahi tıp merkezinde göz muayenesi oldum detaylı muayene ve sorduğum sorulara net yanıtlar aldım.Tavsiye ediyorum
c....g
Göz doktoru Zaur Beye 2 Gündür Geçmeyen Kızarıklık şikayeti ile gittim kendisi herşeyden önce çok kibar bi doktor beni detaylı muayene etti kendisine ve ekibine sonsuz sevgiler
h....y
Biz senelerdir Zaur beyi tercih ediyoruz. Genel rutin göz kontrolleri için kendisine gidiyoruz, aynı zamanda ben de kendisine gitmiştim, gayet memnunuz. Zaur beyin hastasına karşı her konuda ilgili ve alanında bir uzman bir doktor olduğunu düşünüyorum.
Zaur Zakiev isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Zaur Zakiev, Göz Hastalıkları. Size Zaur Zakiev tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Katarakt Ameliyatı, Glokom Ameliyatı, Kontakt Lens, Görme Alanı Testi, Blefaroplasti, Göz Çevresi Estetiği (Oküloplasti), Tonometri, Intraoküler Basınç Ölçümü, Tonometre.
Zaur Zakiev adresi nerede?Zaur Zakiev şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mevlana Mahallesi Sultan Ahmet Caddesi No:9 Esenyurt İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Zaur Zakiev isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Zaur Zakiev online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Zaur Zakiev isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Zaur Zakiev, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Zaur Zakiev hangi dilleri konuşuyor?Zaur Zakiev ile İngilizce, Rusça, İspanyolca dilinde konuşabilirsiniz.
Zaur Zakiev isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Zaur Zakiev tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Zaur Zakiev hakkında ne düşünüyor?Toplam 56 hasta / danışan, Zaur Zakiev hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Zaur Zakiev hangi sigortaları kabul ediyor?Zaur Zakiev tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Axa Sigorta, Mapfre Sigorta, Anadolu Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Göz Doktorları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Göz Doktorları