Uzman Klinik Psikolog Zehra Akcan
Bahçelievler Mahallesi Professor Doctor Necmettin Erbakan Blv No 3 İç Kapı No 114 Elit İş Merkezi, Serdivan , Sakarya

Ofiste alınan güvenlik önlemleri

Göster

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, en az 2 yaşındaki çocuklar
Nakit, Banka Havalesi

Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu +26 daha fazla

Aile Rehberliği

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Banka Havalesi

Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu

Aile Danışmanlığı +25 daha fazla

Aile Rehberliği

Aile Çiz Testi

Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu

Bahçelievler Mahallesi Professor Doctor Necmettin Erbakan Blv No 3 İç Kapı No 114 Elit İş Merkezi, Sakarya

Uzman Klinik Psikolog Zehra Akcan

Zehra Akcan, Uludağ Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik lisans programını onur derecesiyle tamamlamıştır. Üsküdar Üniversitesi Klinik Psikoloji yüksek lisans programını bitirerek Uzman Klinik Psikolog ünvanını almıştır. Sakarya/ Serdivan'da bulunan kurumunda çocuk, ergen ve yetişkinlerle klinik görüşmelerine devam etmektedir.

Lisans eğitimi boyunca Sevil Tekel Psikolojik Danışmanlık Merkezi, Paye Psikolojik Danışmanlık Merkezi, Bursa/ Nilüfer Gençlik Merkezi ve Meb'in çeşitli kademelerinde staj yapmıştır. Yüksek Lisans eğitiminde NP İstanbul Beyin Hastanesi'nde stajyer psikolog olarak görev almıştır.

Yıldız Teknik Üniversitesi Aile Danışmanlığı Eğitimini tamamlayarak 'Aile Danışmanı' unvanını almıştır. Psikodestek kurumundan Uzm. Psk. Uğur Dalan'ın verdiği Bilişsel Davranışçı Terapi (BDT) eğitimi almış, süpervizyon sürecinden geçmiştir. Deneyimsel Oyun Terapisinin kurucusu olan Byron Norton tarafından verilen Uluslarası Oyun Terapileri Derneği (APT) onaylı Deneyimsel Oyun Terapisi eğitimi almıştır.

EĞİTİMLER/SERTİFİKALAR:

Bilişsel Davranışçı Terapi – Uzm. Psk. Uğur Dalan

Aile Danışmanlığı Sertifika Programı – Yıldız Teknik Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi

Deneyimsel Oyun Terapisi – Psikoloji İstanbul (Byron Norton, Nilüfer Devecigil)

Kişilerarası Danışmanlık Eğitimi- Üsküdar Üniversitesi

Kısa Süreli Çözüm Odaklı Terapi - Prof.Dr. Figen Akça

Şiddet Mağduru Kadın ve Çocuklara Yönelik Sunulacak Psikososyal Destek Hizmetine İlişkin Eğitim Programı- Türk PDR Derneği

Duygusal Yeme/ Tıkınırcasına Yeme Bozukluğunda Kullanılan Temel BDT Teknikleri- Psk. Funda Cansu Gül

MMPI Test Eğitimi – Üsküdar Üniversitesi

Çocuklarda Beslenme, Anksiyete ve Depresyon İlişkisi- Kelly Dorfman

Polyvagal Teori- Stephen Porges

Okul Oryantasyonu- Psikoloji İstanbul

9-12 Yaş Ebeveynlerine Özel Sağlıklı Cinsellik- Nilüfer Devecigil

İş hayatım için başvurdum. 1 yıldır beraberiz. Güzel ve olumlu sonuçlar alıyorum, bana çok güzel katkıları oldu. Zehra Hanım kişisel gelişim anlamında iyi ve bana faydaları oluyor. Pozitif bir uzman. Cevap bulma konusunda güzel yol gösteriyor, süreçten memnunum.

Anksiyete ve depresyon için başvurdum. İlaç tedavisi görüyorum ama terapide almam gerekiyordu. 7 aydır beraberiz. Kendimi çok iyi hissediyorum. Her arkadaşıma Zehra Hanım'ı öneriyorum. Danışanlarına yaklaşımı çok iyi. Terapilere inanmıyordum yıllardır ilaca sarıldım. Önyargılıydım tam tersi oldu çok faydasını gördüm. İhtiyacım olmasa bile ayda bir kere gideceğim. Zehra Hanım ile konuşma ihtiyacı duyuyorum bana çok iyi geliyor. Benim için terapistten öte kendisi.

Konum: Uzman Klinik Psikolog Zehra Akcan Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu

4 aydır zehra hanıma gidiyorum kendisinden memnunum sizi dinleyip gerçekten yardımcı olmaya çalışan biri güvenilir bir terapist terapiye başlamadan önceki halime göre çok daha iyiyim ama daha yolum var gibi

Konum: Uzman Klinik Psikolog Zehra Akcan Bireysel Terapi

Bu 3.senasımız, terapi sonrası kendimi çok daha iyi hissediyorum. Zaman zaman iç burukluğu yaşiyorum ancak bu benim düşünselim ile ilgi. İlerleyen süreçte çok daha iyi bir sürece gireceğimi düşünüyorum.

Zehra hanımla yaklaşık 6 aydır görüşme sağlıyorum ve sürecim devam etmekte. Ofisinde çok huzurlu, doğal, giderken sizi hiç strese sokmayan bi ortamı var. Kendisi güleryüzlü , samimi ve size her kapıyı açtığında aynı samimiyeti bulabiliyosunuz. Ofise giderken terapiye değilde bi arkadaşınla sohpet etmeye gidiyormuş hissini ve konforunu size sağlıyor. Bunların yanısıra seanslarda bilgi ve donanımı çok yüksek bi uzmanla konuştuğunuzu hissediyosunuz. Sizin hayatınız boyunca kendinizin bile farketmediği sorunlara ayna tutuyor. Sizin senaslarda söylediğiniz küçük ayrıntıları bile unutmuyor. Bazen bi öğretmen bazen bi arkadaş yeri geldiğinde sizin ihtiyacınıza göre çok hoş bi otoriter tamamen size yönelik. Her gittiğinizde zihninizdeki düşüncelerin sorunların bir kısmını çözüp bazılarını o hafta düşünmeniz için size zaman sağlıyor. Bu zorlu süreç onunla çok keyifli ..zehra hanımla tanıştıktan sonra hayataki herkesin onunla tanışması fikrindeyim..

P

Sosyal anksiyete bozukluğu için başvurdum. 3 aydır gidiyorum. Seanslar sayesinde kendimi daha iyi hissediyorum. Sürecim devam ediyor. Zehra Hanım danışanına anlayışlı bir şekilde yaklaşıyor. İyi bir dinleyici. Her zaman yardımcı olmaya çalışıyor. Ben kendisinden memnunum.

Konum: Uzman Klinik Psikolog Zehra Akcan Yetişkin Terapisi

Zehra hanımla yollarım evlilik problemim ile kesişti fakat kendi serüvenimle devam etmekte. Kendisi kendimi tanımamı, bu hayattan daha da zevk almamı ve hayata karşı çektiğim acıların dinmesini sağladı. Kendisi ile tanıştıktan sonra daha mutlu ve sınırlarını bilen, daha başarılı ve ne istediğini bilen bir insan olduğumu farkettim. Henüz daha yolun başındayız ama kendi gelişimimi gördükçe oldukça iyi hissediyorum.

Konum: Uzman Klinik Psikolog Zehra Akcan Bireysel Terapi

Zehra Hanım ile maalesef biraz geç kesişti yolum .Terapi süreci inişli çıkışlı olmasına rağmen seanstan çıktığım zamanlarda beni yoran düşüncelerimden sıyrıldığım oluyor gerek kliniğini bir ticari merkez gibi görmemesi gerek terapi sırasında bazen benim bile hatırlamadığım ufak ayrıntıları hatırlamasıyla süreçte yalnız hissetmiyorum. Hem iş hayatında hem de akademik anlamda başarılarının devamını diliyorum

T

Zehra Hanım'dan çok memnunum. Alabilecek herkese tavsiye ederim. Yargılamadan dinleyeceğinden hiç şüpheleri olmasın. Yaklaşık 3-4 ay görüşme sağladım. Tek başına çözemediğim şeylerde yardımcı oldu. İyileşme adına iyileşmeler hissedebiliyorum. Bazı şeyleri değiştirebilmem için büyük ölçüde yardımcı oluyor.

Konum: Uzman Klinik Psikolog Zehra Akcan

Zehra hocaya, 5 yaşındaki oğlumun endişe duygusu için oyun terapisine gitmiştik. Zehra hocam çok donanımlı oğlumuza da bize de çok iyi gelmişti. Aileleri de çok güzel yönlendiriyor.