Aile Hekimliği Randevusu
Bahriye Üçok Mahallesi Berin Taşan Sokak No:30 Daire:3, İzmir
Zehra Akpınar Muayenehane
Bahriye Üçok Mahallesi Berin Taşan Sokak No:30 Daire:3, İzmir
Zehra Akpınar Muayenehane
Bu dönemde Medipol Üniversitesi’nden Sağlık Bakanlığı Sertifikalı Homeopati eğitimi almış, eğitim saatlerini 600 saate tamamlayarak European Committee for Homeopathy sertifikası almaya da hak kazanmıştır. Ayrıca iki yıllık London College of Homeopathy, yine İngiltere’de yer alan 4 yıllık Center for Homeopathic Education eğitimlerini de tamamlamıştır. Halen Center for Homeopathic Education’nın Türkiye eğitimlerinde eğitmen olarak görev almaktadır. Ayrıca Sağlık Bakanlığı Sertifikalı Hipnoterapi ve Ozon terapi eğitimlerimi de tamamlamıştır.
Uzm. Dr. Zehra Akpınar, kendi muayenehanesinde hizmet vermektedir.
a....s
Ozon terapi ve hipnoterapi tedavisi aldım. İlk seansta bile kendimi iyi hissettim. Doktorum Çok bilgili ve empatisi yüksek. Herkese öneririm
d....e
Dr.zehra Akpinar dan gercekten cok memnun ayrildim. Hem guleryuzu ,hem sizinle kurdugu iletisim hasta olarak sizi cok rahatlatiyor. Bir hasta olarak en basta dikkat ettigimiz bir beklenti Zehra hanima bel fitigi nedeniyle gitmisdim ayakta dahi duramiyordum ama suan verdigi tedavi sayesinde agrilarim gitti ve rahat yuruyebiliyorum
Zehra Hanım'a tavsiye üzerine ulaştım. Mide rahatsızlığımdan dolayı başvurdum. Uygulamış olduğu tedavi bana çok iyi geldi çok memnunum. çok ilgili ve sürekli takipte hastasıyla iletişimi çok iyi. süper bir doktor. İnanıyorum ki Zehra hanımı tanıyan bana hak verecektir.
Psikiyatri hastasıyım. Normalde rahatsızlığımın ilaçsız tedavisi yok. Araştırarak Zehra Hanım'a ulaştım. Homeopati tedavisi uyguluyor. Kendimi daha canlı, daha iyi hissediyorum. Psikiyatrik sıkıntılarım giderek azalıyor. Kronik bir hastalık olduğu için uzun süreli bir süreç olacaktır. Yaklaşık 2 aydır devam ediyoruz. Ortalama 8-9 ay sürecek tedavi. Zehra Hanım çok ilgili, hastasıyla ilgili ve alanında uzman bir doktor. Müteşekkiriz. Kızımın da alerji sorunu var Zehra Hanım'la tedaviye başlayacak. Tavsiye ettiğimiz bir doktor.
Midemde polip vardı. Sürekli kansızlığım oluyordu. Tavsiye üzerine gittim. Çok çok memnunum. Homeopati tedavisi uygulandı. Ayaklarımdaki şişlikler gitti. Şekerim düzene girdi. Midemdeki polipler küçüldü. Enerjim çok yükseldi. Moralim çok daha iyi. Kansızlığımda da düzelme var. 6-7'lere kadar düşerken şimdi 11-12'lere yükseldi. Hastaya yaklaşımı ve ilgilisi çok güzel. Dönüş sağlayıp, hasta takibi de yapıyor. Çok memnun kaldım.
d.....
Egzema ve sedef hastalığım için tavsiye üzerine gittim. Homeopati tedavisi uygulandı. Birkaç ilaç kullanıyorum. Çok azaldı hatta bazı yerlerde kayboldu. Zehra Hanım çok ilgili bir doktor. Hasta ile iletişimi çok güzel. Geri dönüş sağlayarak durumu kontrol ediyor. Hasta takibi çok başarılı. Çok memnun kaldım gerçekten.
Troid rahatsızlığım sebebiyle tavsiye üzerine gittim Zehra Hanım'a. Homeopatik tedavi uyguladı. Çok fayda gördüm. Kullandığım ilaçlarımı bıraktım. Tahlil sonuçlarım çok iyi çıktı. Zehra Hanım açıklayıcı bilgiler verdi. Hastaya yaklaşımı, davranışı çok güzel. Sadece hastalık odaklı değil tüm sorunlarımı ele alarak yaklaştı. Hastayı bütüncül değerlendiriyor. Kesinlikle tavsiye edebileceğim bir doktor.
z.....
Sık sık tekrarlayan ve uzun süre geçmeyen öksürüğüm için gittim. Zehra Hanım çok güler yüzlü, tecrübeli ve bilgili. Bana her şeyi detaylıca açıkladı, tüm sorularımı cevapladı. Muayene olmakla kalmayıp kendisinden yeni şeyler de öğrendim. Kesinlikle çok tecrübeli, bilgili bir hekim. Tedaviye başladık ve şimdiden cok rahatladım. 7 yaşındaki oğlumun idrar kaçırması ile ilgili de görüştük. O tedaviden de çok umutluyum.
Hem sistit gibi bir sıkıntım vardı hem de psikolojik olarak kendimi kötü hissediyordum. Araştırarak aynı zamanda tavsiye de alarak Zehra Hanım'a ulaştım. Hemeopatik tedavi uyguladı bana. Aynı zamanda hipnoz da yaptı. Hem sistitim geçti hem de antidepresana gerek kalmadan psikolojik olarak da toparladım kendimi. Zehra Hanım'ın sesi insanı rahatlatıyor. Hastaya gerçekten güven sağlıyor. Her sorunumu çekinmeden rahatça anlatabildim. Gerçekten çok memnun kaldım. Tekrar bir sorun yaşarsam yine kendisini tercih ederim.
t.....
Kilo problemim ve insülin direncim vardı. Aynı zamanda vücudumda kaşıntı ve bazı deri rahatsızlıklarım mevcuttu. Ayak altımda yanma hissi oluyordu. Araştırarak Zehra Hanım'a ulaştım. Yaklaşık 4 ay devam ettim. Homeopati tedavisi aldım. Çok çok memnun kaldım. Tüm sorunlarım geçti. Ortalama 15 kilo verdim. Zehra Hanım hastasına karşı inanılmaz ilgili bir doktor. Ne zaman ihtiyaç duysam ulaşabildim. Hasta takibi çok başarılı. Gerçekten mesleğinde çok başarılı bir hekim.
Zehra Akpınar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Zehra Akpınar, Aile Hekimliği. Size Zehra Akpınar tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Aile Hekimliği Randevusu, Randevu.
Zehra Akpınar adresi nerede?Zehra Akpınar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bahriye Üçok Mahallesi Berin Taşan Sokak No:30 Daire:3 İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Zehra Akpınar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Zehra Akpınar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Zehra Akpınar isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Zehra Akpınar, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Zehra Akpınar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Zehra Akpınar bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Zehra Akpınar ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Zehra Akpınar hakkında ne düşünüyor?Toplam 10 hasta / danışan, Zehra Akpınar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Zehra Akpınar hangi sigortaları kabul ediyor?Zehra Akpınar tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Aile Hekimleri
İzmir bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Aile Hekimleri
İzmir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Aile Hekimleri
İzmir bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Aile Hekimleri
İzmir bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Aile Hekimleri
İzmir bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Aile Hekimleri
İzmir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Aile Hekimleri
İzmir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Aile Hekimleri