Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
mu...t
Telefon numarası doğrulandı
Kronik ostomiyalit hastasıyım birçok doktora gittim yaramı açmadan bakmadan muayne edip ilaç yazıp gönderdiler tabi hastalığım çok kötüleşti. Sonra zehra hanıma gittim yaramı açtı baktı gereken önemi gösterdi allah razı olsun
O
os...i
Telefon numarası doğrulandı
Covid tanısı ile geldim mükemmel ilgili alakalı çok teşekkürler Pazar günü bile kontrol e geldi iyileşmeden gitmek yok inşallah ki Allah razı olsun ilgili doktor
Zehra Beştepe Dursun isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Zehra Beştepe Dursun, Enfeksiyon Hastalıkları.
Zehra Beştepe Dursun adresi nerede?Zehra Beştepe Dursun şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Sanayi Mahallesi Atatürk Bulvarı No:78 Kocasinan
Adresine gitmek zorunda kalmadan Zehra Beştepe Dursun isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Zehra Beştepe Dursun online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Zehra Beştepe Dursun isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Zehra Beştepe Dursun bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Zehra Beştepe Dursun ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Zehra Beştepe Dursun hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Zehra Beştepe Dursun hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar