be....
O kadar naif bir insan ki.. tüp bebek sürecinde ilaçlarımı kendisine yazdırıyorum enerjisi sayesinde kendimi iyi hissetmeme sebep oluyor.. dilerim doğumu da Zehra hocaya nasip olur
fi...z
psikolojik yönden beni rahatlattı hakkını veren biri , hamililelik haftasını güzel takip ediyor,ben memnun kaldım,hamileler biraz daha hassas davrandıgından doktorun güler güzlülüüüügü hastaya süper moral veriyor
fi...z
se...l
çok ii ve sevecendir.çok memnum kaldım beni konuşmalarıyla okadar rahatlatıyorduki olan korkumda gidiyor 2 oğlum var ikisindede kendisine gittim ve doğumumu gerçekleştirdi .artık aydında görev yapıyormuş sanırım çok üzüldüm .kendisini görme şansımda yok sanırım tabi 3 çocuk şansımda:)
Zehra Caner isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Zehra Caner, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Zehra Caner adresi nerede?Zehra Caner şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Türkmen Mahallesi Hülya Koçyiğit Caddesi Kuşadası
Adresine gitmek zorunda kalmadan Zehra Caner isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Zehra Caner online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Zehra Caner isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Zehra Caner bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Zehra Caner ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Zehra Caner hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Zehra Caner hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kuşadası bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kuşadası bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kuşadası bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kuşadası bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kuşadası bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kuşadası bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kuşadası bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kuşadası bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kuşadası bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kuşadası bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kuşadası bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kuşadası bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kuşadası bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kuşadası bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kuşadası bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kuşadası bölgesinde Vakıfbank Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kuşadası bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kuşadası bölgesinde Halkbank Mensupları kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kuşadası bölgesinde Cigna Finans Emeklilik Ve Hayat kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları