Özel Florya Cerrahi Tıp Merkezi
Florya Beşyol Mahallesi Eski Londra Asfaltı no:10, Küçükçekmece

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Konum: başka bir yer Diğer

önce gebe kalamama, geçmeyen enfeksyonlar ,1 düşük , kanamalı geçirilen hamilelik ,problemli bir doğum , yine kanamalı gebelik ve şimdi 2 kızım var. iki sezeryandada hiç yatmadım sonrasında dikişlerde ağrı vb hiçbir sorun yaşamadım.hoş sohbetiniz. detaylı konuşmanız o günlerin tüm duygusal yoksunlukları tedirginlikleri sizinle geçti. İyiiki karşıma çıktınız

Telefon numarası doğrulandı

BEN 10 SENEDİR ZEHRA HANİMİN HASTASIYIM MÜKEMMEL BİR DOKTOR İKİ DOGUM YAPITIM KENDİSİNDE COK DA MEMNUN KALDIM SEZARYANCI DEDİLER YALAN BEN İKİ COCUGUMUDA NORMAL YAPTIM HARİKA Bİ DOKTOR TAVSİYE EDERİM

Telefon numarası doğrulandı

Hamilelik sürecimde tüm kontrollerimizde ve gebelik takibimde çok titiz ve dikkatliydi. Sakin yapıda olması insana rahatlık veriyor. İşini çok iyi yapan bir doktor olduğunu düşünüyorum. Sadece aklıma takılan bir konu var. 9 ay boyunca kontrole gittiğimde çok fazla acil olarak sezeryan ile doğum yaptırdığına şahit oldum. Sanırım kendisi normal doğumu risk olarak görüyor. Çünkü ben de dahil çok fazla hastası sezeryan yolu ile doğum yapıyor. Sonradan öğrendim ki benim sezeryan olma sebebim çok gerçekçi değilmiş. Eğer sezeryan ile doğum yapmaktan korkmuyorsanız kesinlikle Zehra Hanım'a gitmelisiniz.....

Telefon numarası doğrulandı

Zehra hanımla bir arkadaşımın tavsiyesi ile 6 ay önce tanıştık.İnfertilite tedavisi görüyorum.İki kez aşılama yaptık,sonuç olumlu olmadı.Şimdi bir kez daha deneyeceğiz.Bu süreçte bize hep olumlu destek verdi.Hep güleryüzlü ve pozitifti.Doktora giderken yaşanacak heyecanı,gerginliği O'nunla hiç hissetmedim.Kısmet olur da bebek sahibi olursak O'nun emeklerini eşimle hiç unutamayız.

Telefon numarası doğrulandı

merhabalar ben duygu şener 3 sene önce gelmiştim zehra hanıma iyikide gelmişim tanımısım.güler yüzlü davranışı hoş sohbeti sevdim tanıdım kendisinii.yine hamile kaldığımda ilk geleceğim insanlardan biridirhele doğum esnasında konuşmalrını hiç unutamıyorum çok sakın di o zehra hanımın sakin yaklaşımları sayesinde bende sakindim .herşeyim güzel geçti birkez daha teşekkürler zehra hanım