Mezun olduktan sonra Bilkent Holding Beslenme Departmanı'nda yönetici olarak çalıştım. Sırası ile Ankara Üniversitesi ve Diyet Kapımda Ankara'da klinik ve kurumsal beslenme danışmanlığı verdim.
Şu anda Diyet Kapımda İzmir şubesi sahibi olarak klinik diyetisyenlik hizmeti vermekteyim. Aynı zamanda hastalıklarda beslenme tedavisi, kilo verme, glutensiz beslenme ve sporcu beslenmesi alanlarında kişilerin evlerine teslim edilen diyet yemek hizmeti sağlamaktayım.
Alkali Diyet
Kişiye Özel Diyetler
Sporcu Beslenmesi
Zayıflama Diyetleri
ul...5
Yıllardır herşeyi deneyip tükenmişlik sendromuna girdigim anda arkadaş tavsiyesiyle Zehra hanımla tanıştım. 2 aydır kendisinin danışınayım ve çoookkk mutluyum, pozitif tavrı, sonuç odaklı yaklaşımı, ilk ay için öngördügü rakamı ayın sonunda tartıda göstermesi, danışanını iyi gözlemlemesi ve bana özel düzenlemeler getirmesiyle sıkılmadan hedefe koşuyorum. Bana taviye edenden Allah razı olsun diye düşündügüm için herkese tavsiye ediyorum.
Ziyaret sebebim kilo vermeme yardimci olmalarini istemek ilk goruşmemizi yaptik 3 gun oldu yemeklerim kapima geliyor simdilik hersey yolunda .
gu...l
ZEHRA HANIMLA TANISIYORSUNUZ..YAPTIKLARI LEZZETLI SAGLIKLI KALORISI BELIRLENMIS YEMEKLER KAPINIZA KADAR GELIYOR..BELIRLI SURE SONRA KILOLAR GIDIP HAFIFLEYIVERIYORSUNUZ....OYLE YEMEKLER GELIYORKI DISARIDAN YEMEK YEME IHTIYACI HISSETMIYORSUNUZ..SIZIN ADINIZA HERSEY DUSUNULUYOR..VEE MUTLU SON....TESEKKURLER ZEHRA HANIM..GULERYUZUNUZ ANLAYISINIZ ARKADASLIGINIZ ICIN...
d.....
Gittiğim spor salonundan tavsiye edilmişti.Bunun üzerine gittim.Yaklaşık 1 yıldır gidiyorum.İşinde çok profesyonel ve her konuda bana yardımcı oldu.Memnun kaldım.Verdiği listeler, benimle ilgilenmesi ve her gittiğimde ölçüm yapması beni memnun ediyor.Desteği benim için yeterli oldu.Ve herkese tavsiye ediyorum.
b....ç
İnternetten tesadüf üzerine gördüm ve görüştüm.Beni ikna edebildiler.Çok memnunuz.Başladığımda tereddütlüydüm nasıl olucak yapabilcekmiyim gibi bir çok şey düşündüm fakat yardımcı oldu bana kendisi sakinleştirdi. 3 ayda 8 kg verdirdi bana.her aradığımda telefonlarıma baktı geri dönüşler yaptı.Çok gönderdiğim danışan var ve hepsi çok memnun.Her dönem devam etmeyi düşünüyorum.Mütevazi ve çok fazla soru sormama rağmen her soruma cevap buluyorum.Bazı dönemlerde çokca acıktım vazgeçtiğim zamanlar oldu fakat kendisi beni motive etti.Ara ara gidiyorum kendisine.Telefonla görüşüp de danışıyorum.Yakınlarımı yönlendirdim kendisine ve herkese tavsiye ediyorum.
a....k
İnternetten araştırarak gittim kendisine.Çok bilgili ve donanımlı.Özverili çalışıyor ve konusunda yetkin.Takibi iyi. Almış olduğum destek yeterli ve memnunun.Herkese tavsiye ederim.
a....ö
Araştırarak gittim kendisine.Şimdiye kadar tanıştığım diyetisyenler arasında en iyisi. Çok sayılı diyetisyenlere gittim fakat daha önce böylesine rastlamamıştım.Sadece beden sağlığımla değil ruh sağlığımlada her açıdan ilgileniyor.Onun yanına giderkenki ruh halim her ne olursa olsun çıktığımda olumlu olarak değişiyor.Herkese tavsiye ediyorum.Çok sevecendir kendisi.Çünkü bir doktordan çok bir abla oldu bana.Her ne olursa olsun bir kaçamak da yapsam kilo veremesemde motive etmeyi başarıyor.Zayıflama sürecim ne kadar sürerse sürsün ondan başkasıyla birlikte olmak istemiyorum.Kendisini çok seviyorum.
y.....
Ben kendisinden çok memnun kaldım.Herkese tavsiye edebilceğim bir danışman.Çok ilgili gün içerisinde kafama takılan sorularda arayıp kendileriyle görüşüp tatmin edice ve net cevaplar alabiliyorum.Çevremdeki tüm herkesi beslenme ve diyet konusunda yönlendirebileceğim tek kişi diyebilirim.Kızımın kilo ile ilgili problemi vardı.Kızım 16 yaşında .Kızımı çok memnun etti.Onunla sürekli görüşerek konuşmlarıyla motive ederek ikna etti,mutlu etti.Hafta da bir gidiyoruz kendilerine.Yağ oranını,kilosunu,ödemin, bu süreçte ne kadar kilo verdiğini vücutta ne kadar yağ kaydını ölçüp bizi bilgilendiriyor.Geçen yıl Ağustos ayında danışanı olmaya başladık.120 kilodan 95 kilolya düştü kızım.Ara ara kızımla görüşüp ödül olarak başbaşa kahve içiyorlar.Kızımla danışan-danışman ilişkisi dışında arkadaş ilişkisi kurup kendilerine daha yakın hissettirdiğinden olumlu sonuçlar oluştu.Kendilerin çok seviyorum.Verim alabilmesi açısından Zehra hanım'ın sözünü dinliyor.Şuan itibariyle bizim açımızdan sonuç çok çok iyi.İhtiyacı olan herkezi yönlendiriyoruz.İhtiyaç duyduğumuz heran ulaşabiliyoruz.
vu...p
Diyet kapimla tesaduf bir tanisma oldu
Zayiflamayi çok istiyordum. Hemen olsun istiyordum.ve diyet yapamiyordum.çaresizlik çaresizlik işin ıcinden cikmayi birak ,özgüven bitmisti.Zayiflama diyet hala devam ediyor.klasik laflar belki ama zayiflamada sabri oğretmesi bence efsane ve kaliteli saglikli beslenmeyi ögrendim. Yaşi cokkkk genç ama idealistligini tek geçiyorummmm
Zehra Demir isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Zehra Demir, Diyetisyen. Size Zehra Demir tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diyabet Diyeti, Kişiye Özel Diyetler, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi, Enteral Beslenme, Alkali Diyet, Randevu, Zayıflama Diyetleri.
Zehra Demir adresi nerede?Zehra Demir şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Atıf Bey Mahallesi 5. Sokak Çıkmazı No:9/A İzmir
- Alsancak Mahallesi İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Zehra Demir isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Zehra Demir online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Zehra Demir isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Zehra Demir, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Zehra Demir hangi dilleri konuşuyor?Zehra Demir ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Zehra Demir isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Zehra Demir bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Zehra Demir ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Zehra Demir hakkında ne düşünüyor?Toplam 9 hasta / danışan, Zehra Demir hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Zehra Demir hangi sigortaları kabul ediyor?Zehra Demir tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Ak Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diyetisyenler