Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümünden mezun oldum. Üsküdar üniversitesi Klinik Psikoloji Yüksek Lisans programından (tezli )olarak yüksek onur derecesiyle bitirdim.Yüksek lisans eğitimim sırasında Np Feneryolu Tıp Kliniğinde ve Np Beyin Hastanesinde staj yapmak beraber Üsküdar Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık Biriminde Asistan Psikolog olarak danışan gördüm.
Mezun olduktan 2019 yılında Keçiören Belediyesinde Uzman Psikolog ( çocuk-ergen )olarak yaklaşık 7 ay danışan gördüm.
Aynı zamanda Özel bir anaokulunda Anaokulu danışmanlığı ve yansıra velilere yönelik psikoeğitim çalışmaları yaptım .Bu sırada aktif olarak çocuk-ergen danışan gördüm. Özel okullara yönelik yaptığım anne-baba seminerlerim ve interaktif workshoplar düzenlemekteyim.
Hayata Hazır Aileler, Hayata Hazır Çocuklar ve Mahremiyet konulu workshoplar düzenledim.
Aynı zamanda danışan gördüğüm kurumlarda sosyal beceri ve duyguları ifade üzerine anaokulu hazırlık dönemi 3-6 yaş çocuklarına yönelik atölyeler düzenledim. Bununla beraber özellikle Dikkat Dağınıklığı Hiperaktivite Bozukluğu üzerine çocuklara yönelik(Attenor Dikkat Programı) uygulamaktayım.

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, en az 15 yaşındaki çocuklar
Banka Havalesi

Randevu +18 daha fazla

Ağaç Testi

Beier Cümle Tamamlama Testi

Uzman.Klinik Psikolog Zehra Demirhan
Beştepe Mahallesi, Yaşam Caddesi, Adalet Sokak Neorama Plaza No:13/A Kat:18, D:81, 06560 Yenimahalle/Ankara, Çankaya, Ankara

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, en az 3 yaşındaki çocuklar
Nakit

Randevu +20 daha fazla

Aile Çiz Testi

Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu

Beştepe Mahallesi, Yaşam Caddesi, Adalet Sokak Neorama Plaza No:13/A Kat:18, D:81, 06560 Yenimahalle/Ankara, Ankara

Röportaj

Konum: Uzman.Klinik Psikolog Zehra Demirhan Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu

Durum tespiti, benim bile farkında olmadığım durumları fark etmemde, kendimde bilmediğim farkında olmadığım ve şaşırdığım şeyler olduğunu fark ettim. Yaklaşım olarak, terapist olarak en doğru ve düzeyinde ilişki olması bana güven veriyor. Kendimi rahat hissettiğim bir ortam oluyor.

Zehra Hanım'dan çok memnunum. Gerçekten çok özverili, işinin ehli. Öncesinde tek çalışıyorduk ama eşim kaynaklı problemlerim olunca eşimi de ikna edip çift seansı almaya başladık. Bizi çok olumlu yönde etkiledi evliliğimizi. Çaresiz hissettiğim konularda yüreğime su serpildi. Senelerdir tedavi görüyordum ama ilk defa bu kadar etkili, farklı bir yaklaşımla karşılaştım. Çok memnunum.

Zehra Hanım'a çocuğumuz için gittik. Gayet memnunuz. Bayağı ilerleme oldu sona geldik sayılır. Yaklaşık 2 aydır danışmanlık hizmeti alıyoruz. Dikkat dağınıklığı, çocuğumun arkadaş çevresiyle alakalı kendisine güveni yoktu bu nedenlerden dolayı görüşme sağladık. Şu anda gayet iyi. Artık her hafta değil 2 haftada bir gidiyoruz. Çocuğum Zehra Hanım'ı çok seviyor. Kendisi ilgileniyor. Bizlere çabuk çözüm buldu. Gittiğimizden itibaren direkt gelişmeleri fark ettik.

Konum: Online Danışmanlık Ergen Terapisi

Çok samimi içten yüreğinizi korkmadan acabileceginiz sizi kesinlikle yargılamadan sizin ile gönlünü açan harikaa bir insan Allah c.c razı olsun kendini kolay anlatamayan ve anlaşılmaya ihtiyacı olan herkese sonuna kadar tavsiyem

Zehra hoca dan çocuğumuz için danışmanlık alıyoruz, ilk randevudan itibaren sorunlarımız çözülmeye başladı ve şükürler olsun şimdi sorunumuz kalmadı.

Ü

Zehra hanım çok ileri görüşlü ve doğru izlenim yapan biri ben kızım ve kendim gidiyorum kısa süre olmasına rağmen Zehra hanım kızımada banada psikolojik olarak çok iyi gelmeye başladı kızımda çok iyi bir izlenim yaparak bir ergen psikolojisinde sorunları olan kızım sürekli aglamalari azalmaya başladı gerçekten çok iyi biri tavsiye ederim mutlaka

Zehra hanımla çıktığımız bu yolda kısa bir süre olmasına rağmen bana göre çok yol kat ettik. İyileşmek zor bir yol ve Zehra hanım o yolun rehberi. Size seçenekleri sunar ve tercihinizi siz yaparsınız. Ben normalde çok takıntılı bir insanım hatta artık son zamanlarda delireceğimi düşünürken Zehra hanım çıktı karşıma. Şimdi boşvermeyi öğreniyorum. Ben insanların düşüncelerini önemserim şimdi banane demeyi öğrendim bu yoldaki hedefim kendimi sevmek. Kendini sevmenin, kendine değer vermenin ne demek olduğunu Zehra hanımla öğrendim. Zehra hanımla tanıştıktan sonra bir ben olduğunun farkına vardım. 27 yaşına kadar ben demenin ne anlama bilmiyordum.

Konum: Uzman.Klinik Psikolog Zehra Demirhan Çocuk ve Ergen Psikolojisi

Zehra Hanım ile bu sitedeki yorumların üzerinde telefon görüşmemizde tanıştık, kızımızın ergenlik öncesi aile içerisindeki anlaşmazlık ve çatışmalardan olumsuz etkilenmemesi için Zehra Hanımdan yardım alıyoruz. Çok dikkatli ve akıllı , yalnızca konular üzerine değil tüm aile bireylerin iletişimini hesaba katarak hepimize yardımcı oluyor. Biz çok memnunuz

Ö
Konum: Online Danışmanlık Bireysel Terapi

Zehra hocamın öncelikle ilgisi güleryüzü ve samimiyetinden çok memnun kaldım.Zehra hocamla 3 sene önce yaşadığım bir olayın tekrardan bana kendimi kötü hissettirmesi ve bu olaya benzeyen konuların açılması,en ufak olayda ağlamamla başvurdum. Zehra hocam öncelikle kendimi güvende hissettiğim bir yeri hayal etmemi istedi ve burada neler olduğunu anlattırdı ve bu bana çok iyi geldi kendimi rahatlamış hissettim daha sonrasında ise yaşadığımın bir travma olduğunu ve bunun nasıl düzelceğini nasıl bir yol çizeceğimizi anlattı.Sonrasında bazı tedavi yöntemleri ile benim o anda nasıl hissettiğimi neler yapmak istediğimi ve bunu yapamadığım için bu halde olduğumun farkına varmamı sağladı ve seansın sonunda ben kendimi çok ama çok rahatlamış hissettim bir sonra ki seansımıza kadar kendimi yine kötü hissedersem eğer bana yapmam gerekenleri anlattı İyi ki Zehra hocamla karşılaşmışız herkese gönül rahatlığı ile tavsiye ediyorum tereddütsüz ve gözünüz kapalı kendinizi emanet edebilirsiniz

Zehra Hanım'a internetten ulaştım. Depresyon sebebiyle başvurdum. Çok iyi bir psikolog, şu an daha iyiyim. Tavsiye ederim.