Şehirgösteren Mah. 68002 Sok. No.49, Şehitkamil, Gaziantep
Beier Cümle Tamamlama Testi
Burdon Dikkat Testi
Doğum Terapisi
Laden Psikolojik Danışmanlık ve Beslenme Diyetetik Merkezi
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
Ebeveyn Danışmanlığı
Kurumsal Psikolojik Danışmanlık
Çözüm Odaklı Terapi
Ön Görüşme
f.....
Biz kızımın ayrılık kaygısı, kardeş kıskançlığı gibi sorunlarından dolayı Zehra Hanımla tanıştık. 7 seans geçti. Kızımdaki değişimi görmek bizi çok mutlu ediyor. Zehra Hanım çok güleryüzlü ilgili bir pedagog.
a....k
Benim ve ailemin hayatını olumlu yönde değiştiren Zehra hanimla tanışmamız sosyal medya sayesinde oldu. Kızımın öfke krizleri ve alt ıslatma sorunu için görüşüp oyun terapisiyle başlayan yolculuğumuz, çift terapisi ve ardından benim terapimle devam ediyor. Oyun trapisinde uyguladığı ekolü detaylı bir şekilde bize anlattı. biraz zor bir çocuktu ama ben sonuçlarına çok şaşırmıştım 14 seans yaptık sorunlarımız ortadan kalktı. 6 aydır bireysel danışanıyım ve kattetigimiz yol inanılmaz. Bana kendimi sevmeyi, kendimle barismayi öğretti. İç huzuru buldum. Artık çözümsüz degilim. Her karşılaştığım zorlukta kendime bir yol cizebiliyorum. Neredeyse bir ay süren depresyon halim, hayata karşı olan isteksizliğim sona erdi. İlaç kullanmadan, birçok teknikle hala devam eden terapi surecimizde heyecanla her seansı iple çekiyorum.hocamın güleryüzü, profesyonelliği ve yardımseverliği ile ,başarılı bir terapi süreci geçirmek, kendinizi tanımak,sevmek istiyorsanız, kesinlikle zehra hocamla tanışmalısınız
Zehra hocama bir tanidigimin tavsiyesi ile gittim. Özverili, samimi, objektif ve rahatlikla empati kurabilen bir insan olarak güvenimi kazandı ve sorunlarımı desteği ile aştım. Özgüven, güven sorunu ve kaygı durumları yaşıyordum.
başka bir şehirden kendisine giderek destek aldim ve gittiğim her kilometreye değdi. Benim tavsiyemle kendisine danışan arkadaşlarım da memnun kaldilar. Hayatımda büyük bir fark yarattığını rahatlıkla söyleyebilirim. Ufkumu açtı ve hayata daha umutlu bakmamı, azmimi kaybetmememi sağladı. Beni tanimayan insan bana nasil yardimci olabilir ki diye bir önyargı ile gitsem de gördüm ki işinin uzmanı sizi kısa sürede tanıyıp sorunlarınıza etkin çözümler sunabiliyormuş.
Kenimi rahatça ifade ettiğim güvende hissettiğim bir ortam oluşturuyor zehra hanım. Kendimi, eksikliklerimi-fazlalıklarımı,farkında olmadığım kalıplaşmış tekrar eden zarar verici davranışlarımı farketmeme, öfkemi kontrol altına almama,kendi yöntemlerimle çözümlememe rehberlik etti.
se...ş
Zehra hocamla uzun zamandır online olarak terapi seanslarımızı yapıyoruz. .
Ağır bir panik atak ve özgüven sorunu yaşıyordum. Sanırım Majör Depresyon olduğunu düşündüğüm bir umutsuzluk hali ile gittim.
Yakın ve güven veren tavrı, sabrı ve tüm profesyonelliğiyle terapi sonunda adeta hayat buldum.
m....ç
Zehra Hocayla bir süredir düzenli olarak görüşme yapmaktayız olcakmış.Çok uzun bir süre olmamasına rağmen ilk baştaki kendimle şu andaki kendim arasında gözle görülür değişimler oldu. Özgüven ve kaygı sorunlarıma yaklaşımı çok iyi geldi. İyi bir gözlemci olması, yaptığı çıkarımlarla sorunlara yaklaşımı ve bu sorunların üzerinden gelebilmek için izlediği bilimsel dayanağı olan yöntemler benim değişim sürecime çok katkıda bulundu. Olumlu yönde değişmeye hazır ve bunun için yapılması gerekenleri göze almış biriyseniz, zehra hoca bu yolda yanınızda olmasını isteyeceğiniz birisi olacaktır.
e....k
Zehra Hanım ile 3 terapi seansı yaptık. Görüntülü görüşmeye girdiğim andan itibaren kendimi rahat hissettirdi. Bazı konularda çekincelerim vardı kimseye anlatamadığım için hep içime atıyordum. Zehra hanıma düşüncelerimi ve duygularımı açıkça tartışabileceğim güvenli ve destekleyici asla yargınlanmadığım rahat bir ortam yarattı. Anlayışlı ve güler yüzlü yaklaşımı, ayrıca yargılamadan anlamaya çalışması beni çok rahatlattı. İlgisi ve profesyonelliği için kendisini tavsiye ederim. Ben de randevularıma devam edeceğim.
ol...n
Zehra hocama bir arkadaşımın tavsiye üzerine ulaştım ergenliği ağır geçiren bir oğlum var bu yüzden yardım almak istemiştik bu 3. Görüşmemiz oldu oğlum 3. Seansta bile gözle görülür bir değişim oldu artık kendini çol daha güzel ifade ediyor zehra hocamla iletişimleri çok iyi ilerliyor.zehra hocamın yaklaşımları ve kullandığı dil çok aydınlatıcı ve net en çok bu hoşuma gidiyor.
s....
Zehra hanım, güler yüzü, enerjisi ve mesleki birikimiyle ilk görüşmemizde bana hayatın farklı açılarından bakmama vesile oldu. Eğer hayatınızda bir şeyler yolunda gitmiyorsa, tek başınıza kaybolduysanız kesinlikle size ışık olabilecek bir uzman. Anlamlandıramadığım sürecime, kaygılarıma, doğru sorularla netlik kazandırdı yolun başında olmama rağmen. Yola devam etmek istiyorum ve siz de kendinize bir yatırım yapmak istiyorsanız kesinlikle tavsiye ederim.
s...
Bir arkadaşım vasıtasıyla kendisinin ismini duydum ve ulaştım. Büyük çocuğumda kardeş kıskançlığı ve okula gitmeme, kaygı sorunları vardı. Oyun terapisiyle hepsinin üstesinden geldik ve çocuğuma karşı yaklaşımı ve bizleri detaylı bilgilendirmesi de alan bilgisinin gayet yeterli olduğunu hissettik. Küçük çocuğum için de içe kapanıklık, tırnak yeme ve özgüven sorunlarımız için kendisinden destek aldık ve almaya devam ediyoruz. Şu an 6. görüşmemizdeyiz, yine de sorunlarda gözle görülür azalmaları gözlemledik. Küçük kızıma yaklaşımı, onunla kurduğu bağ çok profesyoneldi. İyi ki kendisini tanımışız. Çevremde görüştüğüm kişilere kendisinden sürekli bahsediyorum, mutlaka ihtiyacı olan herkesin çocuğunu götürmesi gereken bir uzman olduğu kanaatindeyim.
Zehra Doğan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Zehra Doğan, Psikolojik Danışma ve Rehberlik. Size Zehra Doğan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Bilişsel Davranışçı Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Oyun Terapisi, Aile Danışmanlığı, Yetişkin Terapisi, Grup Terapisi, Kanserde Psikolojik Destek, Evlilik Terapisi.
Zehra Doğan adresi nerede?Zehra Doğan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Şehirgösteren Mah. 68002 Sok. No.49 Gaziantep
Adresine gitmek zorunda kalmadan Zehra Doğan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Zehra Doğan uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Zehra Doğan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Zehra Doğan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Zehra Doğan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Zehra Doğan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Zehra Doğan hakkında ne düşünüyor?Toplam 10 hasta / danışan, Zehra Doğan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Zehra Doğan hangi sigortaları kabul ediyor?Zehra Doğan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.