F.Zehra DOĞAN, lisans eğitimine Bülent Ecevit Üniversitesinde Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik bölümünde başlamış olup farabi programıyla Gaziantep Üniversitesinde devam etmiş Hasan Kalyoncu Üniversitesinde tamamlamıştır. Akabinde Gaziantep Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Yüksek Lisans programını bitirerek Uzman Psikolojik Danışman unvanını almaya hak kazanmıştır.

2018 yılından bu yana profesyonel olarak; yetişkin,ergen ve çocuk psikoterapi sürecini yürütmektedir.

Uzmanlık alanını nitelikli kılmak adına; “Duygu Odaklı Terapi”, “Bilişsel ve Davranışçı Terapi”, “Kısa Süreli Çözüm Odaklı Terapi”“Çift Terapisi”, “Çocuk Merkezli Oyun Terapisi” ve “Kriz,Travma,Yas Terapisi” eğitimleri almıştır. Terapilerini Duygu Odaklı Terapi ekolü ile devam ettirmektedir.

Kişilerarası ilişkiler, anksiyete, depresyon, panik bozukluk, evlilik ve ilişki dinamikleri, uyum problemleri, öfke kontrol problemleri, duygu durum bozuklukları, öz güven eksikliği, fobiler, sınav kaygısı ve eğitim danışmanlığı alanlarında uzmanlığı bulunmaktadır.

Şehirgösteren Mah. 68002 Sok. No.49, Şehitkamil, Gaziantep

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Banka Havalesi

Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu

Makaleler
Röportaj

Konum: Laden Psikolojik Danışmanlık ve Beslenme Diyetetik Merkezi Oyun Terapisi

Biz kızımın ayrılık kaygısı, kardeş kıskançlığı gibi sorunlarından dolayı Zehra Hanımla tanıştık. 7 seans geçti. Kızımdaki değişimi görmek bizi çok mutlu ediyor. Zehra Hanım çok güleryüzlü ilgili bir pedagog.

Konum: Laden Psikolojik Danışmanlık ve Beslenme Diyetetik Merkezi Oyun Terapisi

Benim ve ailemin hayatını olumlu yönde değiştiren Zehra hanimla tanışmamız sosyal medya sayesinde oldu. Kızımın öfke krizleri ve alt ıslatma sorunu için görüşüp oyun terapisiyle başlayan yolculuğumuz, çift terapisi ve ardından benim terapimle devam ediyor. Oyun trapisinde uyguladığı ekolü detaylı bir şekilde bize anlattı. biraz zor bir çocuktu ama ben sonuçlarına çok şaşırmıştım 14 seans yaptık sorunlarımız ortadan kalktı. 6 aydır bireysel danışanıyım ve kattetigimiz yol inanılmaz. Bana kendimi sevmeyi, kendimle barismayi öğretti. İç huzuru buldum. Artık çözümsüz degilim. Her karşılaştığım zorlukta kendime bir yol cizebiliyorum. Neredeyse bir ay süren depresyon halim, hayata karşı olan isteksizliğim sona erdi. İlaç kullanmadan, birçok teknikle hala devam eden terapi surecimizde heyecanla her seansı iple çekiyorum.hocamın güleryüzü, profesyonelliği ve yardımseverliği ile ,başarılı bir terapi süreci geçirmek, kendinizi tanımak,sevmek istiyorsanız, kesinlikle zehra hocamla tanışmalısınız

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Zehra hocama bir tanidigimin tavsiyesi ile gittim. Özverili, samimi, objektif ve rahatlikla empati kurabilen bir insan olarak güvenimi kazandı ve sorunlarımı desteği ile aştım. Özgüven, güven sorunu ve kaygı durumları yaşıyordum.
başka bir şehirden kendisine giderek destek aldim ve gittiğim her kilometreye değdi. Benim tavsiyemle kendisine danışan arkadaşlarım da memnun kaldilar. Hayatımda büyük bir fark yarattığını rahatlıkla söyleyebilirim. Ufkumu açtı ve hayata daha umutlu bakmamı, azmimi kaybetmememi sağladı. Beni tanimayan insan bana nasil yardimci olabilir ki diye bir önyargı ile gitsem de gördüm ki işinin uzmanı sizi kısa sürede tanıyıp sorunlarınıza etkin çözümler sunabiliyormuş.

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Kenimi rahatça ifade ettiğim güvende hissettiğim bir ortam oluşturuyor zehra hanım. Kendimi, eksikliklerimi-fazlalıklarımı,farkında olmadığım kalıplaşmış tekrar eden zarar verici davranışlarımı farketmeme, öfkemi kontrol altına almama,kendi yöntemlerimle çözümlememe rehberlik etti.

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Zehra hocamla uzun zamandır online olarak terapi seanslarımızı yapıyoruz. .
Ağır bir panik atak ve özgüven sorunu yaşıyordum. Sanırım Majör Depresyon olduğunu düşündüğüm bir umutsuzluk hali ile gittim.
Yakın ve güven veren tavrı, sabrı ve tüm profesyonelliğiyle terapi sonunda adeta hayat buldum.

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Zehra Hocayla bir süredir düzenli olarak görüşme yapmaktayız olcakmış.Çok uzun bir süre olmamasına rağmen ilk baştaki kendimle şu andaki kendim arasında gözle görülür değişimler oldu. Özgüven ve kaygı sorunlarıma yaklaşımı çok iyi geldi. İyi bir gözlemci olması, yaptığı çıkarımlarla sorunlara yaklaşımı ve bu sorunların üzerinden gelebilmek için izlediği bilimsel dayanağı olan yöntemler benim değişim sürecime çok katkıda bulundu. Olumlu yönde değişmeye hazır ve bunun için yapılması gerekenleri göze almış biriyseniz, zehra hoca bu yolda yanınızda olmasını isteyeceğiniz birisi olacaktır.

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Zehra Hanım ile 3 terapi seansı yaptık. Görüntülü görüşmeye girdiğim andan itibaren kendimi rahat hissettirdi. Bazı konularda çekincelerim vardı kimseye anlatamadığım için hep içime atıyordum. Zehra hanıma düşüncelerimi ve duygularımı açıkça tartışabileceğim güvenli ve destekleyici asla yargınlanmadığım rahat bir ortam yarattı. Anlayışlı ve güler yüzlü yaklaşımı, ayrıca yargılamadan anlamaya çalışması beni çok rahatlattı. İlgisi ve profesyonelliği için kendisini tavsiye ederim. Ben de randevularıma devam edeceğim.

O
Konum: Laden Psikolojik Danışmanlık ve Beslenme Diyetetik Merkezi Ergen Terapisi

Zehra hocama bir arkadaşımın tavsiye üzerine ulaştım ergenliği ağır geçiren bir oğlum var bu yüzden yardım almak istemiştik bu 3. Görüşmemiz oldu oğlum 3. Seansta bile gözle görülür bir değişim oldu artık kendini çol daha güzel ifade ediyor zehra hocamla iletişimleri çok iyi ilerliyor.zehra hocamın yaklaşımları ve kullandığı dil çok aydınlatıcı ve net en çok bu hoşuma gidiyor.

Konum: Laden Psikolojik Danışmanlık ve Beslenme Diyetetik Merkezi Diğer

Zehra hanım, güler yüzü, enerjisi ve mesleki birikimiyle ilk görüşmemizde bana hayatın farklı açılarından bakmama vesile oldu. Eğer hayatınızda bir şeyler yolunda gitmiyorsa, tek başınıza kaybolduysanız kesinlikle size ışık olabilecek bir uzman. Anlamlandıramadığım sürecime, kaygılarıma, doğru sorularla netlik kazandırdı yolun başında olmama rağmen. Yola devam etmek istiyorum ve siz de kendinize bir yatırım yapmak istiyorsanız kesinlikle tavsiye ederim.

Bir arkadaşım vasıtasıyla kendisinin ismini duydum ve ulaştım. Büyük çocuğumda kardeş kıskançlığı ve okula gitmeme, kaygı sorunları vardı. Oyun terapisiyle hepsinin üstesinden geldik ve çocuğuma karşı yaklaşımı ve bizleri detaylı bilgilendirmesi de alan bilgisinin gayet yeterli olduğunu hissettik. Küçük çocuğum için de içe kapanıklık, tırnak yeme ve özgüven sorunlarımız için kendisinden destek aldık ve almaya devam ediyoruz. Şu an 6. görüşmemizdeyiz, yine de sorunlarda gözle görülür azalmaları gözlemledik. Küçük kızıma yaklaşımı, onunla kurduğu bağ çok profesyoneldi. İyi ki kendisini tanımışız. Çevremde görüştüğüm kişilere kendisinden sürekli bahsediyorum, mutlaka ihtiyacı olan herkesin çocuğunu götürmesi gereken bir uzman olduğu kanaatindeyim.