Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi
Ses Terapisi
Zihinsel Engelliler İçin Dil ve Konuşma Terapisi
İşitme Engeline Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi
e...
Zehra Hanım ile yakın arkadaşımın tavsiyesi ile tanıştık. Oğlumda konuşma anlamında gelişme geriliği olduğu için başvurduk. Yaklaşık 1 yıldır haftada 3-4 kez oğlum ile ders yapıyor çok ama çok memnunuz hanımefendi, saygılı, özverili, ilgili, alanında bilgili ve deneyimli ve dürüst bir kişi sonuna kadar herkese tavsiye ederim.
Hasta
Sayın Dr Zehra GÖKDUMAN in Mesleki olarak donanımı ve çocuklara olan sevgisi oğlum Mustafa ya çok şey kattı Çocuklarla olan iletişimi gerçekten çok güzel oğlum Mustafa ile yaklaşık 1 senedir. gidiyoruz bu süreçte oğlum inanılmaz bir şekilde gelişti.. aklınıza takılan çocukla ve süreçle ilgili herşeyi sorabilirsiniz rahatlıkla.. Kendisine teşekkür ediyorum... İyi ki varsınız hocam
h....
Ben gayet memnunum. Kızım için kendisiyle görüşme sağladık. Bizim için faydalı oldu, iyi gidiyor. 6 aydır görüşme sağlıyoruz. Kızım daha çok iletişim halinde ve daha çok kelime çıkarmaya başladı. Zehra Hanım güleryüzlü, sıcak, iyi bir uzman. Kendisi kızıma güzel davranıyor, yaklaşımı çok iyi. Kızımla gayet uyum içerisindeler ve çok güzel bir ikili oldular.
nu...l
3 yaşında ki kızım için dil terapisti arayışına girmiştim,ve psikoloğumuz Zehra hanımla tanışmamıza vesile oldu,iyi kide oldu aileden birisi oldu Zehra Hanım bizim için,kızımın ablası bana da arkadaş oldu samimiyeti en başta dikkatimi çeken taraf olmuştu.işini severek ve özveri ile yapması fazlası ile güven verdi bana seanslar ne kadar gerekiyorsa o kadar tavsiye ediyor kendisini tanıdığım için çok memnunum
Çocuğumun konuşması hızlı bir şekilde ilerledi koşa sürede hızlı sonuç almaya başladık
di....
38 yaşımdayım , çocukluğumdan bu yana bazı harfleri söyleyemediğim için kendimi ifade etmekte zorluk çekiyordum.zamanla o kadar az konuşmaya başladım ki , bu defa konuşma nefesimi de kontrol edemez hale geldim. konuşurken nefes nefese kalıyordum. Sonra Zehra Hanım'ı buldum. çocuklarla çok etkin çalıştığını ve başarılı olduğunu duymuştum ama bir yetişkin olarak destek alan kimseyi görmemiştim. seanslara başladıktan sonra , öncelikle özgüvenim geldi ,sonra konuşmam ve nefes kontrolüm oldukça düzeldi. artık insanlarla çok rahat diyalog kurup kendimi ifade edebiliyorum. kendisi alanında çok başarılı bir terapist. seanslarımız hala devam ediyor. kendimde gördüğüm ilerleme için ben bile çok şaşırıyorum ve mutluyum. kendisine çok teşekkür ederim.
m....y
Uzun yıllardır kekemeliğim vardı .Bir arkadasın dalga geçmesiyle tedavi kararı aldım ve ozaman tanısdım Zehra hnm la ve kendisinden çok şeyler ögrendim kısa sürede ciddi bir ilerleme kaydettim ondan ögrendiklerimi şuan hayatımda uyguluyorum gerçektende bende çiddi anlamda değişim oldu onun sayesinde iyiki Zehra hnm ı tanımısım ona devam etmişim ben çok memnun kaldım kendisinden ve herkese kesinlikle tavsiye ederim .Herşey için Teşekkürler Zehra hnm
e....u
Zehra hanımla oğlumun bazı harfleri yanlış telaffuz etmesi nedeniyle tanıştık.öncelikle genel bir değerlendirme yaptı, sonrasında bizlere bilgi verdi.yaklasik 1 ay sürdü süreç.oglumla iletişimi çalışmalarını oyunlastirmasi bizim için artı puandi.cocuklarla çalışacak insanların önce onların dünyalarına hitap edebilmeleri gerekiyor çünkü.bizi yönlendirerek çalışmaların sadece ofiste kalmamasını sağladı.oglum suan zorlandigi harfleri doğru telaffuz ediyor,unuttuğunda Zehra hoca nin söylediklerini hatırlıyor kendiliğinden (dilim dislerime değecek aslında gibi)
d....)
Zehra Hanım'la ilgili rehabilitasyon merkezindeyken ulaştık, görüşme sağladık. Farklı bir hocayla değerlendirme yapıldı bazı kelimeler eksik olduğu için kendisinden terapi almaya başladık. Yaklaşık 2 senedir terapilerimize devam ediyoruz. Çocuğumun konuşmalarında, kelimelerinde, davranışlarında bayağı bir farklılık var. Zehra Hanım bizim için çok iyi birisi. Kendisinden aldığımız terapilerden memnunum.
4 yaşında oğlumda kekemelik vardı zehra hocama terapiye başladık ve çok kısa bir surede oğlum kekemeliğini atlattı çıkaramadıgı harfleri öğretti ve artık onlarıda çıkartabiliyor çok başarılı herkese tavsiye ediyorum oğlum normal birsekilde konusmaya basladigindan beri dünyaları verdi hocam bize herşey için cok tesekkür ediyorum hocama iyiki siz zehra hocam
go...n
Zehra hocanın sadece dil konuşma değil çocuğun bilişsel gelişimine katkı sağlamak odaklı çalışmalarını çok beğeniyorum ve derslerimizin meyvelerini toplamaya başladık bu çok güzel daha önce tanışmış olmayı isterdim kendisine emeklerinden dolayı çok teşekkür ederim
Zehra Gökduman isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Zehra Gökduman, Dil ve Konuşma Terapisi. Size Zehra Gökduman tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Oyun Terapisi, Randevu, Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi, Aprakside Konuşma Terapisi, Artikülasyon Bozukluğu Terapisi, Fonolojik Bozukluk Terapisi, Gecikmiş Konuşma Terapisi, Hızlı Bozuk Konuşma Terapisi, İşitme Engeline Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi, Kekemelik Terapisi.
Zehra Gökduman adresi nerede?Zehra Gökduman şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fevzi Çakmak mah. 3. ray sok. Demireren Plaza Uşak
Adresine gitmek zorunda kalmadan Zehra Gökduman isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Zehra Gökduman uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Zehra Gökduman isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Zehra Gökduman, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Zehra Gökduman isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Zehra Gökduman tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Zehra Gökduman hakkında ne düşünüyor?Toplam 25 hasta / danışan, Zehra Gökduman hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Zehra Gökduman hangi sigortaları kabul ediyor?Zehra Gökduman tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.