Sporcu Beslenmesi
Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme
Kişiye Özel Diyetler
Sporcu Beslenmesi
bl...g
Zehra Hanım 'ın ilgisi,güleryüzü ve verdiği diyet listesi harika.
Uyguladığı program sayesinde kısa sürede kilo vermek gayet eğlenceli ve mümkün :)
Kendisinden Allah razı olsun.
Hiç düşünmeden gidebilirsiniz :)
.....
Merhabalar, Zehar Hanım'ın bana yaptığı en büyük katkı sağlıklı yeme alışkanlığı kazandırmak oldu. Sağlıklı yiyeceklerle kilo almak mümkünmüş, yaşayarak tecrübe ettim :) Artık giydiğim kıyafetler yakışıyor, aldığım herşeyi daraltma zahmetinden kurtuldum. "Sen bu aralar kilo mu aldın?" bu cümle bayanların kabusudur genelde benim ise gerçekleşen düşüm.. Teşekkürler..
gi...-
Güleryüzü ve samimiyetiyle diyet kelimesinin bende yarattığı korku ve soguk ifadeden kurtardi. Diyetinizi gerçek diyetisyene yazdirin diyorum .
si...-
Zehra hanım sizinle 1 ay öncesinde tanıştık.Size gelene kadar sürekli doktor kontrolünde ilaç takviyesiyle kilo almaya çalıştım miğde rahatsızlığımdan dolayı fakat hiç biriside başarılı olmadı ilaçları bıraktıktan sonra yine aynı miğde rahatsızlığım devam etti kilo alamadım.Size geldiğimde ilk olarak güleryüzlü ve sıcak karşılamanız size güvenebileceğim hissini oluşturdu.Sizin sayenizde uzun zamandır alamadığım kilolarımı düzenli bir şekilde almaya başladım ve yazmış olduğunuz diyet listesi sayesinde artık yediğim yemeklerin hiç birisi miğde problemimi tetiklemiyor.Eminim ki sizinle birlikte istediğim kiloya ulaşabileceğimi biliyorum.İyi ki size gelmişim ve sizi tanımışım.Çevremdeki herkese sizi anlatıyorum ve kilo almak ya da zayıflamak isteyen herkesi size yönlendiriyorum.İnşallah meslek hayatınızda istediğiniz yere gelip daha çok insana yardımcı olursunuz.
se...n
Zehra hanım eskiden diyetisyenlerimiz denildiği zaman aklımıza ilk gelen obezite sorunu olan kişilerin başvurduğu hekim olarak düşünürdük, fakat günümüz şartlarında daha bilinçli bireyler olarak diyetisyen hekimlerin gerçek mesleki anlamlarını kavrayabildiğimizi düşünüyorum. Bunun sebebininde sizin gibi özverili diyetisyen hekimlerimizin toplumumuzu bilinçlendirmesinden kaynaklandığını düşünmekteyim. En önemlisi sağlıklı ve bilinçli beslenme ve bunun dışında obezite hamilelik süreçleri gibi birçok konuda yardımlarınıza ihtiyaç duyuyoruz. Bende sizden hamilelik öncesi beslenme konusunda yardım alan bir şahıs olarak güler yüzünüz ve sevecenliğiniz yardımlarınız karşısında çok memnun kaldığımı hem bedenen hemde ruhen büyük fayda gördüğümü belirtmek isterim. Size danışmak isteyen kişilerin gönül rahatlığı ile başvurmalarını tavsiye eder başarılarınızın devamını ve güler yüzünüzün herkese ışık saçmasını dilerim.
Zehra Göktaş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Zehra Göktaş, Diyetisyen. Size Zehra Göktaş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Sporcu Beslenmesi, Diyabet Diyeti, Kişiye Özel Diyetler, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme.
Zehra Göktaş adresi nerede?Zehra Göktaş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kayhan Mahallesi ,İnönü Caddesi Nurettin Yavuz iş merkezi kat 3 daire 23 Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Zehra Göktaş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Zehra Göktaş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Zehra Göktaş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Zehra Göktaş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Zehra Göktaş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Zehra Göktaş hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Zehra Göktaş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Bursa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
Bursa bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diyetisyenler