Taşpazar Mahallesi Şehir Mehmet Meral Sokak Safir İş merkezi B Blok Kat 5 No 501, Aksaray Merkez, Aksaray
ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi
Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri
Çocuk ve Ergen Terapisi
Çocuk ve Ergenler İçin Psikolojik Sağlamlık Programı
Psk. Zehra Karanfil
Çocuklarda Tematik Algı Testi (CAT)
Çocuklarda Uyku Problemleri
bh...r
Başta aşırı tereddüt ettim. Çocuğuma oyun terapisi konusunda inanılmaz yardımcı oldu. Biz de kendimizde çok güzel değişimler yaptık . İyi ki varsınız
Ben çok memnunum. Hiçbir sıkıntımız yok. Kendisi inanılmaz güler yüzlü, samimi birisi. Seansların faydasını görüyor musunuz derseniz evet görüyorum. Hemen hemen 1 aydır görüşme sağlıyorum 2. aya geçtim ama her anlamda çok faydalı oldu. Zehra Hanım tamam diyene kadar devam etmeyi düşünüyorum. Panik atak için görüşme sağlamıştım. Şimdiye kadar herkes bitirmeye, azaltmaya yönelik çalıştı ama kendisi azalmadan ziyade daha çok problem çözme odaklı çalışıyor. Geçip geçmemesi ile ilgilenmiyor. Bana süreçten bahsetti. Biz bunun için sorunun kaynağına inmeliyiz dedi ve bunun için uğraşıyoruz. Şu anda çok daha iyi durumdayım.
na...
Geçirdiğim süreç boyunca tum seanslarımdan cok keyif aldim.cok verimli ve olumluydu hersey. Kendimi cok daha iyi hissedebiliyorum. Guleryuz ve samimi karsilamalar kendimi cok rahat hissetmememi sağladı. Zehra hanımı tanımakdan Cok mutluyum. Bana kattığınız herşey icin minnettarm size.
Zehra Hanım, gerek bilgi gerek empati açısından yetkin birisi. Kendimi tanımaya başladığım söylenebilir. Henüz çok uzun bir süreç olmasa da seansların üzerimde olan olumlu etkisini göz ardı etmek zor.
6yaşındaki oğlum için dikkat dağınıklığı ve korkuları ile başa çıkabilmesi için oyun terapisi alıyoruz. Sürecimiz devam ediyor. Ama Zehra hanımın yaklaşımını seviyorum . Oğlum ile birlikte bende iyileşiyorum. Onunla nasıl iletişim kurmam gerektiğini öğreniyorum. İletişimi o kadar iyi ki oğlum çok seviyor tabi bende
le...a
Gayet güzel ilgilenildi benimle ve kendim de olumlu yönde ilerlemeler oldu.
te...e
Gerçekten terapi sürecimden çok memnun kaldım. Zehra Hanım çok ilgiliydi onunla terapi sürecine başladığımdan beri hayatımda çok güzel değişimler başladı. Psikoloğa gitmeye ön yargılıydım fakat Psikolog Zehra Hanım' la ön yargılarımı kırdım terapi süreci ayrı bir verimli geçiyor.
Çocuğum 4 yaşında dikkat dağınıklığı çok fazla bir iş yaparken diğerine aklı kayabiliyor sinirli halleri gibi bir çok problem vardı Zehra hocayı bir arkadaşım önerdi terapi alıyoruz ve üçüncü seanstan sonra etkisini göstermeye başladı eskisi kadar agrasif haller, öfke problemimiz azaldı hala devam ediyoruz odaklanma problemimizin de geçeceğine inanıyorum Zehra hocaya çok güveniyorum teşekkürler hocam
a....t
Zehra hocamı internette gördüm ve bir şansımı denemek istedim. Sınav yoğunluğu ve stresiyle başa çıkmakta ciddi anlamda yorulmuştum. Ama Zehra hocamla çalışmaya başladığımızdan beri bütün stresim ve kaygım azaldı hem sınav sürecinde hemde sonrasında bana çok destek oldu. Beni yargısız dinledi, çözüm bulmak için çabaladı, her zaman sevgiyle yaklaştı. Kısacı bütün tabularımı yıktı. İyi ki Zehra hocam..
ş.....
Zehra hanıma gelmeden önce panik atak sorunu yaşıyordum ve bu süreçte çok memnun kaldım. Çok güler yüzlü, bilgili ve çabasına hayran kaldım ve bu süreçte de çok faydasını gördüm çok teşekkür ederim
Zehra Karanfil isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Zehra Karanfil, Psikoloji. Size Zehra Karanfil tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Benton Görsel Bellek Testi, Cattell 2a Zeka Testi, Cattell 3a Zeka Testi, Çocuk Gelişim Testi, Gessell Gelişim Testi, Good Enough Zeka Testi, Louisa Duss, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri.
Zehra Karanfil adresi nerede?Zehra Karanfil şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Taşpazar Mahallesi Şehir Mehmet Meral Sokak Safir İş merkezi B Blok Kat 5 No 501 Aksaray
Adresine gitmek zorunda kalmadan Zehra Karanfil isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Zehra Karanfil uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Zehra Karanfil isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Zehra Karanfil, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Zehra Karanfil isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Zehra Karanfil tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Zehra Karanfil hakkında ne düşünüyor?Toplam 10 hasta / danışan, Zehra Karanfil hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Zehra Karanfil hangi sigortaları kabul ediyor?Zehra Karanfil tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.