ze...
Yakın arkadaşımın tavsiyesi üzerine gebeligimin 7. Haftasında Zehra hoca ile tanıştım. Ve gebeliğim 40+4 de sonlandı. O muhteşem haftalarimi Zehra hoca ile geçirdiğim için çok mutlu ve şanslı hissediyorum. İlgisi , açıklamaları , tedavi takibi harika. Gebelik boyunca normal doğumu destekledik son dakika bazı sıkıntılardan dolayı sezeryana döndük. Ve ilk günden ayaktaydim. Zehra hocamdan Allah razı olsun ve tüm haklarım helal olsun. Mesleğine olan saygısı ve sevgisinden dolayı ona minnettarım yolu açık olsun. Zehra hoca ile tanışmanız dileğiyle
sa...
Bir doktordan görebileceğiniz ilgi alaka çözüm odaklı yaklaşım hoşgörü güleryüz ne varsa hepsini katbekat daha fazlasını görebileceğiniz ve hastaya sadece hasta olarak değil insan olduğunu bilerek yaklaşan, hastalığınız geçene kadar saatlerce başınızda bekleyen kendisini alanında en güzel şekilde yetiştiren ve kendi bilgi ve birikimini hastaya zarar gelmeyecek ve hastanın mutlu olacağı şekilde hastaya yansıtan alanında parmakla gösterilecek bir karakter ve başarıya sahip olan ender doktorlardan birisidir gebelik başlangıcından doğum sonuna ve doğumdan sonra dahi tüm özverisini ve çabasını bizden esirgemediği için kendisine ne kadar minnettar olsak azdır Konya'da alanında benim nazarımda ilk sırada olan mükemmel bir doktor ve kendine özgü harika bir karakterdir hiç düşünmeden sorgulamadan hastanın kendisini önce ALLAH'A sonra Zehra Küçükaydın hanıma teslim edeceği bir uzmandır ayrıca büyük oğlumun fenerbahçeli olarak bir taraftardan daha fazla renkdaş olması
yu...
Türkiye'de tanıdığım en iyi kadın doğum doktoru Zehra hanım. Maalesef gebeliğimin son haftalarında tanıdım hocamızı. SSVD istiyordum o yüzden Zehra hanıma başvurdum. Açıkçası korkarak gittim son haftalar olduğu için kabul etmez diye ama o kadar sıcak kabul etti ki sanki yıllarca sadece o doktora gitmişim. Kontrol sonrasi tüm riskleri açıkça anlattı. 37 haftalık bebek ters olmasına rağmen bana kesinlikle sezeryan demedi. Umutsuzluga sokmadı bebeği düz pozisyona durması için bazı önerilerde bulundu. Ve iki gün sonra kontrolde bebişim gerekli pozisyonu almıştı.
Bazı sebeplerden dolayı üzülerek söylüyorum doğumu hocamda yapamadım. Ama hocamın pozitif enerjisi harika , içinize işliyor. Herkese şiddetle tavsiye ediyorum sadece Zehra hocam
m....ö
Zehra hocaya kendinizi ve bebeğinizi gözü kapalı emanet edebilirsiniz. Kendisi o kadar ilgili bir doktor ki her detayı size ayrıntılı bir şekilde anlatıyor gördüğü risklerde sizin ve bebeğinizin için en iyisini düşünüp yönlendiriyor. iki gebeliğim de de çok güzel bilgilendirdi ve ilgilenlendi. Her detayı size tekrar tekrar anlatır. Erken doğum riskini Zehra hoca sayende aştık ve bebeğimi vaktinde kucağıma aldım. Zehra hoca gebeliklerimde en büyük şansımdı ve sayesinde iki doğumum da çok güzel geçti.
Hocam artik Buyuksehir Hastanesinde hizmet veriyor...
Zehra hocama rehberliği, yardımseverliği, sabrı, anlayışı için çok teşekkür ederim. Gereksiz laubalilik ve pohpohlama yapmadan, dürüstçe bilgilendiren, her konuda anlayışla ve sabırla sizi doğru şekilde yönlendiren bir insan. Erken doğum riski ile aylarca haftalarca ilgilendi. ALLAH kendisinden razı olsun. Herkese tavsiye ederim...
be...
Her gebenin tanışması gereken mükemmel bir doktor, işini o kadar özenli yapan şimdiye kadar gördüğüm harika bı hekim çok memnun kaldım Allah razı olsun aklımda hiç soru işareti kalmadan mutlu bir gecelik geçirdim ve bebeğimi kucağıma aldım iyi ki varsınız Zehra Hocam
şe...
1 şubatta Zehra hanımda doğumumu yaptım o kadar güzel Bi doğum gerçekleştirdi ki iyi ki Zehra hanım
Gebelik takibi için Zehra doktora gidiyordum bebeğim 2.5 aylık olduğu için riskli bir sürecteyim. şiddetli karın ağrım ile acile gittim hiçbir müdahale yapmadan beklettiler acil doktoru doktordan rica edin dedi o arada acil olmayan hastalar gibi kapıda bekledik nihayet doktor odasına gittiğimizde doktor ve sektreter daha derdimizi anlatmamıza fırsat vermeden ne için geldiğimizi dinlemeden kayıt açtırın dediler.boyle acil bir durumda böyle yanlış davranılması hiç uygun değil.bu sebeple memnun kalmadım
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
n....b
Zehra hanımda ikiz doğum yaptım gebeliğim boyunca güler yüzlü ve sabırlıydı her sancılanıp hastaneye yatışımda muhakkak gece gündüz gelip bebeklerimin ve benim durumumu kontrol ederdi her şeyi detaylıca anlatıp öyle giderdi biz doktor hanımdan çok memnun kaldık gözünüz kapalı Zehra hanıma güvenebilirsiniz
f ...d
1 hafta önce sezeryan doğum yaptım. Zehra hanım gerçekten işinin hakkını veren bir hekim. Öncelikle çok ilgili, detaylı bilgi veren, hasta- doktor ilişkisini iyi kuran bir doktor. Hastahanesi tercih etmemdeki sebep evime yakın olmasıydı bu denli memnun kalabileceğini düşünmemiştim.
Zehra Küçükaydın isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Zehra Küçükaydın, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Zehra Küçükaydın adresi nerede?Zehra Küçükaydın şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ferhuniye Mahallesi Hastane Cad. Iktap Sokak Konya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Zehra Küçükaydın isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Zehra Küçükaydın online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Zehra Küçükaydın isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Zehra Küçükaydın bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Zehra Küçükaydın ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Zehra Küçükaydın hakkında ne düşünüyor?Toplam 17 hasta / danışan, Zehra Küçükaydın hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Konya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Konya bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Konya bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Konya bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Konya bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Konya bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Konya bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Konya bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Konya bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Konya bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Konya bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Konya bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Konya bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Konya bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Konya bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Konya bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Konya bölgesinde Ethica Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Konya bölgesinde Katılım Emeklilik Ve Hayat kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Konya bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Konya bölgesinde Unico Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları