Fizik Tedavi
Ameliyatsız Bel Fıtığı Tedavisi
Fizik Tedavi
Manuel Terapi
tu...m
Zehra hanıma pöçük ağrısı şikayeti ile gitmiştim, çok tatlı güleryüzlü sıkıntının derinlerine inerek sebebini bulmaya yönelik çalışmasıyla verdiği tavsiyelerle ağrımda azalmalar yaşadım. Buradan da tekrar teşekkür etmiş olayım :)
s....ö
Zehra hanıma arkadaşımın tavsiyesi üzerine ulaştım.Şiddetli bel ağrım vardı ve günlük hayatımı oldukça olumsuz etkiliyordu .Zehra hanım çok dikkatli bir şekikde beni dinledi, sorular sordu ve ayrıntılı bir şekikde degerlendirdi .İlk seanstan itibaren faydasını görmeye başladım, ağrılarım hafiflemeye başladı.Uyguladığı tedavi yöntemlerinden çok memnun kaldım ağrılarım neredeyse bitti.Sonrasında idrar kaçırma alanında da çalıştığını ögrendim ve onun için de seans aldım .İdrar kaçırmam tamamen bitti diyebilirim. Zehra hanım alanında çok tecrübeli ve ilgili bir fizyoterapist .Çok memnunun ve tavsiye ederim.
z....h
Yıllardır süren kabızlık şikayetim için çok doktora gittim. Yeterli etkiyi birtürlü yakalayamadım. Zehra Hanımla seanslara başladıktan sonra çok hızlı sonuç aldım. Hayat kalitem yükseldi. Zehra Hanımın ilgi ve tedavi yöntemi beni çok mutlu etti. Beni dinleyip tedavi yöntemini çok güzel açıkladı. Herkese tavsiye ederim. İyi ki gitmişim. Teşekkür ederim Zehra Hanım.
v.....
Bana mesana düşüklüğü teşhisi konulmuş lakin kullandığım ilaç gözlerimde yan etki yapmıştı. Yaptığım araştırmalar ve tavsiye üzerine Zehra Nur hocama gitmeye başladim. Bana yapmam gerekenleri en ince ayrıntısına kadar anlatması, seanslarda ki yardımları sayesinde idrar kaçırma şikayetlerimde düzelme, tuvalete sık çıkma problemlerinde de azalma olmaya başladı. Hata bu şikayetlerim için seanslarda yaptığımız egzersizlerle diğer kas ağrılarımd d azalma olduğundan gayet memnunum.:)
Zehra Hanım ile gebelik pilatesi çalışmasında bulunduk. Seanslardaki ilgi ve alakası, kişiye özel çalışma programı hazırlaması ve ihtiyaçlarınızı göz önünde bulundurarak egzersiz programını güncel tutması, bilgi ve birikimini paylaşması ve güleryüzlü samimi tavrı için çok teşekkür ederim. Kendisi ile çalışmak benim için çok zevkliydi, ihtiyacı olan herkese ve yakın çevreme tavsiye ediyorum.
Hasta
Zehra hanım alanında bilgi ve tecrübesi ile bel ağrıma çok yararlı uygulamalar ve egzersizler yaptırdı. Çok teşekkürler
Zehra Nur Sürmelioğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Zehra Nur Sürmelioğlu, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon. Size Zehra Nur Sürmelioğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu, Normal Randevu, Fizik Tedavi, Manuel Terapi, Ameliyatsız Bel Fıtığı Tedavisi.
Zehra Nur Sürmelioğlu adresi nerede?Zehra Nur Sürmelioğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Sütçüimam caddesi , Kıymetdar sokak, İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Zehra Nur Sürmelioğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Zehra Nur Sürmelioğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Zehra Nur Sürmelioğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Zehra Nur Sürmelioğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Zehra Nur Sürmelioğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Zehra Nur Sürmelioğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Zehra Nur Sürmelioğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Fizyoterapistler
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Fizyoterapistler