Aile İçi İletişim Sorunları
Çözüm Odaklı Terapi
İlişki Terapisi
Şema Terapi
e ...y
Zehra hocamıza yaklaşık 3 aydır çift terapisi için gidiyoruz. Kendisi hem alanında uzman, hem de çok güleryüzlü ve danışanlarıyla hemhal olan bir psikolog. Şiddetli geçimsizlik yaşadığımız ilişkimizin dinamiğini değiştirmemizi sağladı.
f ...u
Zehra hocadan 2 aydır seans alıyorum. Anksiyetem var ve hayatım gerçekten çok zorlaşmıştı artık. Hocam sayesinde bunu yönetebilmeye başladım. Şimdiden kendimi çok daha iyi hissediyorum. Doğru uzman seçmek gerçekten bir şans.
üm...
Zehra hocamla 5.seansımızı gercekleştirdik bugün.
Sinav senem oldugu için aşırı derecede sinav kaygısı duyuyordum ve bu sebeple bildigim soruları bile yapamiyordum. Zehra hocamdan seans almaya başladıktan sonra kaygımı Yavapai Yavapai kontrol edebilmeye başladım. Netlerim yükselmeye başladı. Kesinlikle doğru bir uzman seçmişim..
Hocamdan eşim ile birlikte çift terapisi seansları alıyoruz. Henüz 3 seans almamıza rağmen ilişkimizde gözle görülür değişimler oldu. Evliliğimiz neredeyse bitme noktasına gelmişti. Fakat Zehra hocamın gerek beni gerek eşimi anlayarak, motive ederek, sorunlarımıza çözüm üretmemizi sağlaması sayesinde sanki ilişkimizin ilk zamanlarında gibiyiz. Keşke gelmek için bu kadar beklemeseydik…
az...
Zehra Hanım’a Doktor Takvimi aracılığıyla bazı kaygı ve stres problemlerimi çözmek amacıyla ulaştım.Diğer danışanların yorumlarını okudum ve bana da yardımcı olabileceğini düşündüm.Şu anda sanırım 4 ya da 5 seans yaptık kendisiyle ve düşündüğüm gibi de oldu.Seanslar gayet verimli geçiyor.Açıklamaları ve tutumlu güzel .Bu konuda kendisini diğer danışanlara da tavsiye edebilirim
c....n
Bir süredir kendisinden uzaktan yardım alıyorum ve gayet başarılı buluyorum. Daha önceki deneyimlerimden çok farklı bir tarzı var ve sanırım bende başarıya ulaşıyor..
kü...a
Zehra hanım’a aldığım tavsiyeler sonucu gittim. Kaygılı ve stres kontrol yapamayan bir insandım. Zehra hanımın bana duymuş olduğu güven sayesinde, bu kaygımı en minimum düzeye indirebildim. Seanslar boyunca her zaman sıcakkanlı ve anlayışlı bir danışmandı. Hayatım boyunca bir kaç psikolojik destek aldım ama en iyisi ve verimli olanı Zehra hanımla gerçekleştirdiğim görüşmelerdi. Aile ortamı olduğu için her zaman gideceğim ve herkese tavsiye edebileceğimi bilgili danışman. Kendisinden çok memnun kaldım.
ay...e
Zehra hanım çok bilgili, güvenilir bir danışman. Seanslar boyunca beni her zaman motive etti ve onun sayesinde bir çok sorunuma çözüm bulduk. Zehra hanımın sıcakkanlı olması beni çok mutlu etti. Kendinisi çok sevdim tavsiye ederim.
Zehra Tırpan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Zehra Tırpan, Psikoloji. Size Zehra Tırpan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Aile Danışmanlığı, Yetişkin Terapisi, Grup Terapisi, Evlilik Terapisi, Psikodinamik Psikoterapi.
Zehra Tırpan adresi nerede?Zehra Tırpan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Zehra Tırpan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Zehra Tırpan uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Zehra Tırpan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Zehra Tırpan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Zehra Tırpan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Zehra Tırpan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Zehra Tırpan hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Zehra Tırpan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Zehra Tırpan hangi sigortaları kabul ediyor?Zehra Tırpan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar