k....
Öncelikli olarak Zehra Hanıma çok minnettarım benim gibi kendini kimseye anlatamıyan konuşmaktan çekinen birini güler yüzü ve rahatlatıcı davranışlarıyla anlatmamı sağladığı için minnettarım
Çok güzel bir görüşme gerçekleştirdik bu konuda çekincesi olanlar kesinlikle Zehra hanımı tercih edebilirsiniz, Sorunlarıma yeni bakış açısı belirledi ve artık daha iyi bir yolculuğa başladım, Anka kuşu misali sorunlarımdan arınıp yeniden doğmuş gibi gibi hissediyorum. Kesinlikle Öneriyorum ZEHRA Hanım
f...
Daha önceden de Zehra hanımla seansımız olmuştu, olumlu sonuç almıştık. Kızım için faydalı olacağını düşündüğüm için tekrardan ulaştık. İçe kapanıklık, duygu karmaşası durumları için başvurduk. Artık sebebini bilmediğimiz, ifade edemediğimiz mide bulantıları başlamıştı. Süreçten memnunuz. Tavsiye ederim.
b....o
Tavsiye üzerine gittim. Aile içinde yaşadığım sorunlar için başvurdum. 3 seans oldu hala da devam ediyorum. Seans sonrası değişimler oldu. Çok iyi bir dinleyici ve kendisiyle konuşurken kendimi iyi hissediyorum güveniyorum işinde çok başarılı. Çok memnum.
ö....)
Tavsiye üzerine oğlum için gittim. Hamileydim süreci atlatmak için başvurduk. Hamilelik dönemimde 2 seansta her şeyi hallettik ama hala devam ediyoruz. Şuan 5. seansımız. Oğlumda gelişmeler var. Zehra Hanım, çok iyi bir insan, sıcak kanlı ve sevecen. Oğlum da çok seviyor kendisini. Yaklaşımı harika. Kolaylıkla sıkıntılarımızı paylaşabiliyoruz ve sorunlarımız çözülebiliyor. Ben çok memnunum.
f....a
Zehra hanıma yaşamış olduğum öfke probleminden dolayı öneri üzerine gittim iletişimi güzel anlaşıldığımı hissediyorum , bir süredir devam ediyoruz terapi almak isteyen herkese öneriyorum
y....d
Zehra hanıma tavsiyeler üzerine gittik çocuğumda dikkat dağınıklığı ve temas korkusu vardı hocamız sayesinde korkumuzu yenmeye başladık dikkatimizde arttı hocamızla seanslarımız devam etmekte kendisini çevrendeki kişilere gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum
b ...g
Kaygı bozukluğum vardı ilaç tedavisi görüyordum terapi almaya karar verdim. Zehra Hanımla görüşmeye başladık. İlk seanslarda etkisini hissettim .Artık kaygıyla baş edebiliyorum. Herkese tavsiye ederim.
e...
Tavsiye üzerine ulaştık. Kızım için okula gitmek istememe ve uyku problemi sebebiyle başvurduk. Zehra Hanım harika bir insan, kızıma çok iyi geldi. Seanstan çıkınca çok mutlu oluyor, Çok rahatlıyorum diyor. Zehra Hanım'la çok iyi yerlere geleceğimize inanıyorum. Kendisinden çok memnunuz. Şu an kızım çok rahatladı. Çevreme de tavsiye ediyorum.
m...
Zehra hocamı İnternette gördüm, randevu aldım. Güler yüzlü ve samimi bir şekilde karşıladı. Yaşadığım psikolojik sorunlar sebebiyle başvurdum. Kendisi çok yardımcı oldu. Kendimi buldum, hiç tereddüt etmeden tavsiye ediyorum. Zehra hocam iyi ki varsınız...
k...
Uzmanımdan çok çok memnun kaldım ve danışmaya ihtiyacı olan birçok kişiye önerdim. Depresyon sebebiyle başvurdum. Zehra Hanım'la çok yol aldık. Sorunumu söylemek için seanslar geçmesini beklemedi iletişimi anlayışı bilgisi, danışana tutumu, güvenilirliğinden çok memnun kaldım. Tavsiye ederim.
Zehra Yalçın isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Zehra Yalçın, Psikoloji. Size Zehra Yalçın tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Danışmanlık, Psikoloji Randevusu, Normal Randevu, Aile Danışmanlığı.
Zehra Yalçın adresi nerede?Zehra Yalçın şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kayseri Kayseri
Adresine gitmek zorunda kalmadan Zehra Yalçın isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Zehra Yalçın uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Zehra Yalçın isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Zehra Yalçın, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi, Kredi kartı.
Zehra Yalçın isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Zehra Yalçın tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Zehra Yalçın hakkında ne düşünüyor?Toplam 17 hasta / danışan, Zehra Yalçın hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Zehra Yalçın hangi sigortaları kabul ediyor?Zehra Yalçın tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.