Zehra Yiğit, Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Psikoloji bölümünden yüksek onur derecesiyle ve aynı üniversitenin Klinik Psikoloji bölümünden mezun olmuştur. Daha önce Fitzwilliam Nursery and Montessori School (Dublin, 2017) ve Çocuk Eğitim Derneği (İstanbul, 2022)'nde hizmet vermiştir. Birçok kurum ve kuruluşta gönüllü olarak farklı yaş gruplarına psikososyal destek vermiştir.

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin

Randevu +10 daha fazla

Beck Anksiyete Ölçeği Değerlendirme

Cinsel Terapi

Konum: Hikayem Danışmanlık Randevu

Zehra hanım inanılmaz bir psikolog. İletişim gücü çok yüksekti. Beni O kadar iyi anladı ki. Yanındayken hiç kasılmadim. Öyle güzel bir sohbet havasında ilerledi ki seans. En önemlisi Kendi öz benliğimin değerini öyle noktalara değinerek öyle güzel açıkladı ki kendimi çok farklı hissettirdi. Memnun kaldım.
Sevgiler.

Konum: Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Psikolojik Danışma ve Rehberlik Uygulama ve Araştırma Merkezi Psikoloji Randevusu

Terapi oldukça güzel gidiyor. Zehra hanım olaylara farklı yönlerden bakmamı sağlıyor. Terapi öncesi hâlime bakıyorum da arada gerçekten dağlar kadar fark var.

T

Zehra Hanım'a arkadaşımın vesilesiyle ulaştım. Boşanma aşamasında olduğum için ulaştım. Zehra Hanım'dan her anlamda memnunum. En sevdiğim özelliği koşulsuz kabulü,hep yanımda olması.