Lazer İle Ameliyatsız İdrar Kaçırma Tedavisi
Genital Renk Açıcı Tedaviler
Jinekolojik Cerrahi
Kısırlık
Dr. Öğr. Üyesi Zehra Yılmaz Muayehane
Kızlık Zarı Dikimi (Himenoplasti)
Dr. Öğr. Üyesi Zehra Yılmaz Muayehane
Labioplasti (iç Dudak Estetiği)
Laparoskopik İnfertilite (Kısırlık) Cerrahisi
Normal (Vajinal) Doğum
Vajinal dudak küçültme
Vajinal Gençleştirme
Dr. Öğr. Üyesi Zehra Yılmaz Muayehane
3 yıldır geçmeyen mantar ve enfeksiyonum vardı rahim içi lazer önerdiler bende internetten Zehra hocamın ismiyle karşılastım.Yorumları okudum ve gerçekten yorumlarda bahsedilen gibi çok güler yüzlü ve ilgililer.İlk seansta hemen fayda gördüm şuan 3. Seansımı yaptırdım çok rahat ve mutluyum iyi ki sizleri tanımışım
y....u
Doktor hanım sayesinde geçmek bilmeyen bakteri ve likenden kurtuldum. Hastalık ve tedavi sürecini ayrıntısıyla anlatıp çok ii tedavi yöntemi uygulayarak 1 senedir gecmeyen vajinal bakteriden 3 seansta kurtardı beni.
so...n
Daha ilk randevuda profesyonelligi beni cok etkilde cünkü yurtdısında gittigim doktorlardan cok daha farklıydı zehra hanım. İlk prp seansında bile etkisini gördüm. Cok memnun kaldım keske uzakta olmasa bana
e....c
Yaptırdığım işlem lazer ile vajina daraltma ve prp 3 seans aşırı memnun kaldım çok iyi sonuç aldım güler yüzlü çalışanlar aile gibi hissettiren bir doktor düşünün ve kadınlar olarak yaşadığımız her sıkıntı bir hastalık olduğunun bilincinde olun tüm sorunlarınızın tek adresi Dr. Zehra Yılmaz
Zehra hocam öyle bir zamanda karşıma çıktı ki ilaç gibi geldi…Kendim de hem bir hekim hem de bir hasta ve anne adayı olarak Zehra hocamdan riskli durumum hakkında çok güzel açıklamalar duydum. Düşük tehlikesi, erken doğum riski vs derken kafam allak bullak olmuştu , biraz da zor bir gebelik süreciydi, onun üzerine ani bir vefat haberi ile gittiğimiz memleket sürecimizde tamamen tevafuken muayenehanesine gittim hocanızın; pozitif enerjisi, ilgisi, bilgisi, deneyimleri bana ferahlık verdi. Bir süre kendisinden takibe devam ettim , deontoloji etiğine de hayran kaldım . İmkanım olsaydı şu an 3 yaşına girecek oğlumun da onun şefkatli ellerine doğmasını isterdim ama ikamet ettiğimiz yere döndük , hocamın da dediği gibi miniğimiz son zamana kadar bekledi 4 kilogram bir tosuncuk bırakın erken gelmeyi vaktini 10 gün geçerken sağlıkla sıhhatle doğal doğumla aramıza katıldı elhamdüliilah .3 yıl kadar geç bir yorum olsa da emin ellerde hissedeceğiniz doğru adres :))
a....o
Gerek bilgisi gerek ise yönelimi ile gereğini yapan birisi . İletişimi çok güzel ve rahatlıkla sorununuzu paylaşabiliyorsunuz. Bilgisi tatmin ediyor. Kuruluk tedavisi için kendisine gittim. Tavsiye ediyorum. Ben de yorumlara bakarak gelmiştim hocama . O yüzden soru işareti olana yardımı olsun istedim.
Vajinal kuruluk ve enfeksiyon şikayetiyle Zehra hanıma gittim.lazer ve prp tedavisi onerdi.daha ilk seansta tüm şikayetlerimden kurtuldum.yıllardır çektigim sorunuma Zehra hanim sayesinde çözüm buldum.gerek dr olarak gerek insan olarak cok iyi bir doktor.hastasini rahatlatan yapacagi islemi detayiyla anlatan ,yaninda rahat hissedeceginiz cok degerli bir doktor Zehra hanım.ayrica yanindaki ekip arkadaslar oldukca ilgili ve guleryuzluler.klinik ortami son derece huzurlu ve hijyenik.Herkese mutlaka hic vakit kaybetmeden gitmelerini tavsiye ediyorum.
ru...
Zehra hocayı 2018 yılından beri tanıyorum.İki doğumumda da çok ilgiliydi ve her zaman iyi hissettirdi.Bilgisiyle ve hastaya olan yaklaşımıyla fazlasıyla güven veriyor ve bir doktora daha görünsem mi şüphesi olmuyor.Kadın hastalığına dair ne şikayetiniz varsa gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz
y.....
Doktor hanıma gebelik takibi için gidiyorum. Onun söylediklerine ve fikrine önem veriyor ve ona koşulsuz güveniyorum. Bence bir hasta için en büyük şans diye düşünüyorum.
s....
Doktor hanıma erken menopoz ve menopoz sonrası kanama için gittim, beni rahatlatan, güven veren açıklamalar yaptı, tedaviden memnun kaldım, tavsiye ederim.
Zehra Yılmaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Zehra Yılmaz, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Zehra Yılmaz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu, Randevu, Genital Renk Açıcı Tedaviler, Lazerle Vajina Daraltma, Lazerle Anti-Aging, Genital Bölge Beyazlatma, Aşılama Yöntemi, Kısırlık, Laparoskopik İnfertilite (Kısırlık) Cerrahisi, Lazer İle Ameliyatsız İdrar Kaçırma Tedavisi.
Zehra Yılmaz adresi nerede?Zehra Yılmaz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- DENİZEVLER MAH.ALAÇAM CAD. NO 8 /12 Samsun
Adresine gitmek zorunda kalmadan Zehra Yılmaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Zehra Yılmaz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Zehra Yılmaz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Zehra Yılmaz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Zehra Yılmaz hangi dilleri konuşuyor?Zehra Yılmaz ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Zehra Yılmaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Zehra Yılmaz tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Zehra Yılmaz hakkında ne düşünüyor?Toplam 203 hasta / danışan, Zehra Yılmaz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Samsun bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Samsun bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Samsun bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Samsun bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Samsun bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Samsun bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Samsun bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Samsun bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Samsun bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Samsun bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Samsun bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Samsun bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Samsun bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Samsun bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Samsun bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Samsun bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Samsun bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Samsun bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Samsun bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları