Menderes Mahallesi Gazi Mustafa Kemal Bulvarı No:676, Mezitli
i̇...ç
Bir ay önce apandisit amaliyeti oldum 1 gün sonra ayaga kalktım kesinlikle işinde profesyonel bir doktor hasta ile olan ilgisi ve alakası gerçekten 10/10
ra...l
Zekai hocam,basur rahatsizligi icin gittim.hocam detayli bilgilendirme yapti ,ilgili sureci adim adkm takip etti. Guler yuzlu samimi,ve isinin ehli biri,basarilarinin devami dilerim.
öz....
Yıllardır safra taşlarından çok rahatsızdım Safra kesesi ameliyatı oldum ameliyat öncesi ve sonrası Zekai hocam çok ilgiliydi iyi ki varsınız Zekai hocam
fv...a
Medikal park zekai beye guatr ameliyatı oldum ve çok memnun kaldım ameliyat sürecim çok iyi geçti ses tellerimde herhangi bir sıkıntı yaşamadım.Ameliyatım çok iyi geçtiği için çok çabuk toparladım.Ameliyat olmak isteyenler korkmasın süreç kolay sıkıntısız geçti iyiki varsınız zekai bey
t....d
Zekai hoca, Çift taraflı kasık fıtığı teşhis etti ve kendisinde ameliyat oldum. Süreçte kendisi ister hastanede ister telefonda kontrol ve bilgi aktarımını titizlikle yaptı. Ameliyatın 2. Haftasına giriyorum ve birkaç günde ayağa kalkabildim, süreci beraber takip ederken iletişim ve tecrübesi yol gösterici. Tavsiye ederim.
ö.....
Omuzumda bulunan bir kitlenin alınması operasyonunu gerçekleştirdi. Küçük bir operasyondu ancak ben daha önce hiç ameliyat olmadığım için çok tedirgindim. Hocanın açıklayıcılığı, detaylara önem vermesi, hastalarına olan saygısı ve mütavaziliği güven vermesi açısından benim için çok belirleyici oldu. Ameliyat lokal anestezi ile yapıldı, çok rahat geçti. Operasyon sırasında da sonrasında da (3 gün geçti) ağrı vs olmadı.
Dr. Zekai bey'e hemoroid şikayetiyle gittim ve bu doğrultuda ameliyat oldum. Kendisi çok ilgili samimi bir doktor sorduğum her soruyu detaylı bir şekilde açıkladı. Kendisine kartındaki telefon numarasından da her zaman ulaşabilmek mümkün, çok profesyonel bir doktor.
d.....
Zekai bey geçen hafta medical parkta annemin safra kesesi ameliyatını gerçekleştirdi. Çok şükür çok başarlı bir ameliyattı. Safra kesesinde 10’a yakın taş vardı. Kendisini sitede gördüğüm yorumları ve uzmanlık alanlarını görünce tercih ettik ve iyi ki dedirtti bize. Ameliyat öncesi süreçte de çok ilgilendi, annemin ameliyat ve sonrası için korkuları vardı. Bize okulda ders verir gibi safra kesesinin işleyişini, ameliyatın nasıl olduğunu ve kese alındıktan sonraki dönemi detaylıca anlattı içimizi rahatlattı.Ayrıca annemin karnında göbek fıtığı da gördü ve onu da dikti. Çok nezaketli, ilgili, iletişimi kuvvetli bir hekim. Sabrı ve insanlığı ile mesleki başarısı bir araya gelince çok kolay bir süreç yaşadık. Ameliyat sonrası hiç ağrısı olmadı annemin çok şükür çok şaşırdık. Ameliyat sonrası süreçte de doktor bey çok ilgiliydi. Bir sorun yaşadığımızda ulaşabilmemiz için iletişim numarasını verdi ve hafta sonu bir sorun yaşadığımız da bile bize cevap verdi. Kendisine çok müteşekkiriz
er...u
Zekai beye annemin tiroid bezinde büyümüş olan nodülleri nedeniyle başvurduk. Annem yıllardır ameliyatı korkusu nedeniyle erteliyordu ancak kendisinin sakin deneyimli ve pozitif yaklaşımı ile bizi hastalık ve ameliyat hakkında detaylı bilgilendirmesi çok özel bir tecrübeydi bugüne kadar başka bir hekimden görmediğimiz. Günümüz koşullarında güvensiz bir ortamdayız ancak Zekai bey gibi kendinizi gözü kapalı bırakabileceğiniz bir hekimin olması Mersin Medikal Park hastanesi için büyük bir şans olarak düşünüyorum. Kendisi nereye giderse onunlayız. Hastane personeli ile olan muhteşem diyaloğu hastaneye adım attığınız andan itibaren kendinizi çok değerli hissettiriyor. Ekibinizle beraber uğraşılarınız ve emekleriniz için sonsuz teşekkür ederiz Zekai Bey.Annem sağlıklı bir şekilde nodüllerinden kurtuldu herkese tavsiye edebileceğimiz bir genel cerrah olarak yeriniz bizde hep ayrı olacaktır.
safra kesesi ameliyatı oldum ilgi alaka çok güzeldi çok kısa sürede normal hayatıma başladım teşekkür ederim kendisine
Zekai Öğetman isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Zekai Öğetman, Genel Cerrahi.
Zekai Öğetman adresi nerede?Zekai Öğetman şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Menderes Mahallesi Gazi Mustafa Kemal Bulvarı No:676 Mezitli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Zekai Öğetman isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Zekai Öğetman online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Zekai Öğetman isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Zekai Öğetman, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Zekai Öğetman isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Zekai Öğetman bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Zekai Öğetman ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Zekai Öğetman hakkında ne düşünüyor?Toplam 131 hasta / danışan, Zekai Öğetman hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.