Ambulatuvar Kardiyak Izleme
Kalp Pili Takılması
Koroner Anjiyogram
Stent(Koroner Anjiyoplasti)
1991-1994 İstanbul Atatürk Fen Lisesi
1994-2001 Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi (İng.)
2002-2008 Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi
2006 London University Imperial College Royal Brompton Hospital Adult Congenital Heart Disease Unit / research fellow / London / UK
2008-2010 Şanlıurfa Eğitim Araştırma Hastanesi
2010-2013 Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi, Yrd. Doç. Dr.
2010-2011 Saitama Medical University, Cardiac Electrophysiology Department /clinical fellow / Saitama / Japan
2013-2016 Yeditepe Üniversitesi Tıp Fakültesi, Doç. Dr.
2013-2015: MSc. Sağlık Yönetimi. Marmara Üniversitesi
Yayınlar
105 (62 in SCI&SCI-E indexed journals, 43 in other peer-reviewed journals).
Üye Olunan Dernek ve STK' lar
Türk Kardiyoloji Derneği
European Society of Cardiology
European Association of Percutaneous Cardiovascular Interventions
American Heart Association
International Atherosclerosis Society
c.....
Kendisini internet üzerinden araştırıp bulduk.Dedemin ayaklarında damar tıkanıklığından yürüme sıkıntısı vardı.Dedeme anjio yapıldı ve açıldı, sonrasında bir şikayetimiz kalmadı.Zekeriya Bey bizi ilgisiz bırakmadı.İyi bir insan.Konuşmayı, dinlemeyi çok iyi biliyor.Kibirli bir insan değil.Yakınlarımızdan da birçok kişiyi yönlendirdik kendisine.
Oldukça ilgili, konusunda uzman, güleryüzlü ve sevdiğimiz bir doktorumuz.Kalp çarpıntısı şikayetim vardı .Holter takıp ultrasonla da kontrol etti.Benim herhangi bir sıkıntım çıkmadı. Babama da kendisi anjio yaptı.Bizi bilgilendirdi, çok güzel ilgilendi.İlgi alakası, bilgilendirmesiyle oldukça memnun kaldık kendisinden.
Zekeriya Bey'in 6 senedir hastasıyım.Her 6 ayda bir kontrol amaçlı geliyorum.2012 yılında anjio olmuştum.Sonrasında kontrol amaçlı kendisine geldim.İlgi alakasından, davranışlarından çok memnunum. 3 ay önce de Zekeriya Bey stend taktı.Hastasını çok çok iyi bilgilendiriyor.Ben etrafımda yakınlarıma kendisini tavsiye ettim.
Mükemmel bir doktor, biz çok memnunuz kendisinden.Daha önce hizmet sağladığı hastanede hastası olduk.Memnun kalınca kendisiyle sürekli devam ettik.Annem daha önce anjio olmuştu, kalp rahatsızlğı vardı.Annemin yaşı itibariyle farklı bir tedavi uygulayamadık ve ilaç tedavisine başladık.Şimdi herhangi birşey olduğunda Zekeriya Bey'e yazıyoruz, konuşuyoruz.
Annemin kalp kapakçıkları kireçlenme olmuştu.Zekeriya Bey ameliyatla düzeleceğini söyledi ama annem 85 yaşında olduğu için cesaret edemedik.Şimdi ilaç tedavisi uyguluyor Zekeriya Bey,annem kendini çok yormadığı sürece bir sıkıntı yaşamıyor.Oğlumuz gibi yaklaştı bize.Çevremizde çok yakınımızı yönlendirdik kendisine.
f.....
Ben doktorumdan, verdiği ilaçlardan, ilgisinden çok çok memnunum.Zekeriya Bey'in yönlendirmesiyle anjio olmştum.Daha sonra yüksek tansiyon ve kolestrolümle alakalı ilaç kullanıyorum.Bir doktor gibi değil bir arkadaş gibi yaklaşıyor.Çok mükemmel bir doktor.Çevremde herkese kendisini öneriyorum.
l.....
Son derece memnun kaldık, çok ilgili ve takipçi bir doktor.Bodrum'dan annemi kendisi için getiriyorum.İleri yaştan dolayı annemin nefes darlığı, aritmisi vardı.Farklı ilaçlardan etkileşiyor.İlaç tedavisi uyguluyor Zekeriya Bey.Kontrollerimize kendisine geliyoruz.whatsapp üzerinden birtakım şeyleri paylaşıyoruz kendisiyle.Hastayı hiç unutmuyor.Hastaya kendini özel hissettiriyor.
Hipertansiyonla ilgili gittim kendisine, çok mükemmel bir teşhis ve tedavi ile son derece mutlu oldum.İlaç tedavisiyle devam ettik. Beni son derece tatmin etti yaklaşımı.Son derece bilgili, yeni teknoloji metodlarını kullanıyor.Alçakgönüllü, nazik, kibar ve bilgili olduğunu hissettiriyor.Her zaman ulaşılabilir bir doktor.
c.....
Ben Zekeriya Bey'den memnunum. Efendi, işinin ehli bir insan.Çok mütevazi biri, kendisine müteşekkirim.Ben kalp yetmezliğinde gitmiştim hastaneye.Orada ilk müdahale ile yedek pil taktılar.Zekeriya Bey de bütün kontrollerime dahil oldu.Kardeşimle birlikte gitmiştik.Bütün durumu kardeşime anlattı, bilgi verdi.Rahatsızlığı olan herkese tavsiye ederim, yakınlarım da kendisine tedavi oldu.
ö.....
Kendisinden çok memnunuz, dört dörtlük bir doktor.Çevremdeki bütün insanlara tavsiye ediyorum.Eşim kalp krizi geçirmişti.Teşhisi Zekeriya Bey koydu, daha önce çalıştığı hastane şartları elverişli olmadığı için Zekeriya Bey bizi farklı bir yere yönlendirdi.Orada da kalp krizi geçirmediğine yönelik teşhisi koydular.Zekeriya Bey hastane doktorlarımızı arayıp görüştü, daha sonra ultrasonla bakılınca kalp krizi olduğunu anladılar ve anjioya aldılar.Zekeriya Bey insan olarak mesleğinde de çok iyi, kaybetmek istemediğimiz muhteşem bir doktor.
Zekeriya Küçükdurmaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Zekeriya Küçükdurmaz, Kardiyoloji. Size Zekeriya Küçükdurmaz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Eko(Ekokardiyografi), Anjiyografi, Stent(Koroner Anjiyoplasti), Holter Izlemi, Anjiyoplasti, Ambulatuvar Kardiyak Izleme, Koroner Anjiyogram, Efor Treadmil Testi, Kalp Pili Takılması.
Zekeriya Küçükdurmaz adresi nerede?Zekeriya Küçükdurmaz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Rüzgarlı Bahçe Mahallesi Cumhuriyet Cad. No:24 Kavacık Beykoz
Adresine gitmek zorunda kalmadan Zekeriya Küçükdurmaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Zekeriya Küçükdurmaz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Zekeriya Küçükdurmaz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Zekeriya Küçükdurmaz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Zekeriya Küçükdurmaz hangi dilleri konuşuyor?Zekeriya Küçükdurmaz ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Zekeriya Küçükdurmaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Zekeriya Küçükdurmaz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Zekeriya Küçükdurmaz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Zekeriya Küçükdurmaz hakkında ne düşünüyor?Toplam 11 hasta / danışan, Zekeriya Küçükdurmaz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Beykoz bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Beykoz bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kardiyologlar