Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Psikoloji bölümü mezunudur. İstanbul Esenyurt Üniversitesi Klinik Psikoloji Yüksek Lisansı'nı tamamlayarak Klinik Psikolog ünvanını almaya hak kazanmıştır. (2014) İngilizce eğitimini B2 seviyesinde tamamlamıştır.Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi’nin düzenlediği Psikolig’14 ve “Nöropsikoloji” etkinliğine katılmıştır.Eğitim hayatı boyunca çeşitli kurumlarda stajlar yapmıştır. 2016 yılında Özel Bilge Şirin Anaokulu’nda, 2017 yılında Yedikule Surp Pirgiç Ermeni Hastanesi Psikiyatri Servisi’nde, yine 2017 yılında Özel Bilge Şirin Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde stajlarını yapmıştır. Rehberlik alanında “Pedagojik Formasyon” eğitimi almıştır. 2018 yılında Yalova Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından açılan 80 saatlik “Özel Eğitim Uygulamaları” kursunu başarı ile tamamlamıştır. Tamamlanmamış Oyuncak Bebek Ailesi Hikayeleri Ölçeği (TOBAH- Çocuklarda Bağlanma Ölçeği) eğitimi almıştır. Bilişsel Davranışçı Terapi, Evlilik Çift Terapisi, Cinsel Terapi ve "Travma ve İlişkili Ruhsal Bozuklularda EMDR" eğitimlerini almıştır.
Cinsel Terapi
EMDR Terapi
Evlilik Terapisi
a....u
Düzeleceğine inancım olmayan evliliğim için kafamda son şans olarak belirlediğim terapi için, Zekeriya bey ile başladığımız çift terapisine 15. Seansımızda mutlu bir şekilde bitirdik. Zekeriya bey, işinin ehli! çok güzel bir yoldaş oldu bize. Biz olabildik sayesinde. İyi ki hayatımızdan siz geçtiniz.
s....ç
Zekeriya Bey ile sıkıntılı bir süreçte tanıştım,kendisi çok güleryüzlü,ilgili,anlayışlı,danışmanını rahatlatan bir psikolog,kendisinden oldukça memnun kaldım ,alanında da oldukça başarılı,tavsiye ederim.
t....e
Kendisine bir kaç haftadır danışıyorum,seanslardan sonra kendimi çok iyi hissediyorum,çok dikkatli,karşısındakini cok iyi anlayan biri,iyi ki kendisiyle bir yola çıkmışım,güven veriyor umarım yolun sonu güzel bir manzaraya ulaşır buna pek şüphem kalmadı
hu...a
Kendisiyle ilk gorusmemizin uzerinden 1 sene geçti. 1 sene sonra tekrar gorustum. Ve benimle alakali tum bilgileri hatirlamasi, Notlari muhafaza etmiş olmasi Degerli hissettirdi. Bu, Danısanlarina değer verdigini gösteriyor.
Söyledigim herseyi dikkatle dinleyip not aldi.
Kendimi iyilestirme yolculugumda kendisini rehber edindim. İcten ilgisi için tesekkur ediyorum.
Hasta
Zekeriya Bey ile yaklaşık 8 seans yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Her seansta farklı sorunlarla gitsem de her sorunumda benim bakamadığım açılarla bakıp bana çok güzel bir yol çizdi. Sorunlarımın kaynaklarını hep farklı yerlerde aradığımı seanslarımız sayesinde anladım. Artık bir sorunla karşılaştığımda nasıl karşılamam gerektiğini hangi yollarla aşmam gerektiğini öğrendim. Bundan önce birkaç psikolog deneyimim daha olmuştu ancak bu kadar memnun kalmamıştım. Zekeriya Bey son derece bilgili, danışanına nasıl davranması gerektiğini bilen, sorunları yargılamayan bana çok güzel şeyler katan birisi oldu. Aynı zamanda önerdiği kitaplar ile daha da bilgilendim. İyi ki yollarımız kesişmiş çünkü baş edemediğim sorunlarımda hep bir destek olarak var oldu. Ayrıca bana ilk seansta sana balık tutmayı öğreteceğim demişti ve bence öğretti :) Eğer acabanız varsa muhakkak bir seansa gelin sonrası zaten çorap söküğü gibi gelecek.
Zekeriya Bey ile çok depresif bir süreçten geçerken tanıştım. Kendisi çok sabırlı bir dinleyicidir ve iletişimi çok iyidir. Seanslardan önceki ben ile sonraki ben arasındaki farkı çevremdekiler bile anladı. Gerçekten mesleğinin hakkını veren kesinlikle tavsiye ettigim profesyonel bir psikologdur.
Etkili bir terapi tavsiye ediyorum güleryüzlü ve anlayışlı geçen seanslar oluyor memnun kaldım
ha...a
Bir süredir terapi desteği alıyorum. Süreçte ilerlerken yeni düşünce pencerelerinin aralandığını deneyimliyorum... İhtiyacınız olduğunu hissediyorsanız ertelemeyiniz.
di...
Kesinlikle işinde cok iyi biri konuşması verdiği yol ve süreçler hiç bu kadar rahatladığımı hatırlamıyorum iyiki Zekeriya beyi tercih etmişim hiç pişman degilim
Zekeriya Bey'le fobim için görüşme sağladım. Önceden baygınlık derecesine gelen psikolojik bir problemdi ama şu anda rahatlıkla sosyal yaşantıma devam edebiliyorum ve hiçbir şekilde bu durum hayatımı engllemiyor: Kendisinden 3-4 aydır danışmanlık hizmeti alıyorum ve son 1 seansım kaldı. Fobimi tamamen aştım. Zekeriya Bey çok ilgili, anlayışlı, danışanı gerçekten çok rahatlatan, terapilerde endişe duymadığım, çok destek sağlayan bir uzman. Kendisinden aldığım danışmanlık hizmetinden memnun kaldım.
Zekeriya Ören isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Zekeriya Ören, Psikoloji. Size Zekeriya Ören tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Yetişkin Terapisi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Çift Terapisi, Psikoterapi, Evlilik Terapisi, Cinsel Terapi, EMDR Terapi, Online Terapi, Online Danışmanlık.
Zekeriya Ören adresi nerede?Zekeriya Ören şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Rüstempaşa Mahallesi Fatih Caddesi Yalova İş Merkezi K:3 D:44 Yalova
Adresine gitmek zorunda kalmadan Zekeriya Ören isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Zekeriya Ören uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Zekeriya Ören isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Zekeriya Ören, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Zekeriya Ören hangi dilleri konuşuyor?Zekeriya Ören ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Zekeriya Ören isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Zekeriya Ören tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Zekeriya Ören hakkında ne düşünüyor?Toplam 32 hasta / danışan, Zekeriya Ören hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.