Ameliyatsız Menisküs Yırtığı Tedavisi
Ameliyatsız Omuz Sıkışma Tedavisi
Aortoiliak Ve Aortofemoral Bypass Grafisi Ve Cerrahisi
Artritte Steroid Tedavisi
Cumhuriyet Universitesi Tip Fakultesi
Artrosentez (Eklem İçi Sıvı Aspirasyonu)
Artroskopik Bankart Onarımı
Ayak Parmağı Ampütasyonu
Ayak Ve Ayak Bileği Cerrahisi
Ayak Ve Ayak Bileği Laparoskopik Artrodezi
Cumhuriyet Universitesi Tip Fakultesi
Açık Redüksiyon Internal Fiksasyon(Orif)
Batık Tırnak Tedavisi
Cumhuriyet Universitesi Tip Fakultesi
Bel Cerrahisi(Minimal Invaziv Lomber Spinal Füzyon)
Biseps Tenodezi
Kalça Protezi
Kapalı Eklem Aspirasyonu
Karpal Tünel Ve Sinir Basısı Onarımı
Cumhuriyet Universitesi Tip Fakultesi
Kemik Yoğunluğu Ölçümü(Kemik Taraması)
Kifoz Tedavisi
Total Kalça Replasmanı
Total Uyluk Protezi Ameliyatı
Östrojen Replasman Tedavisi
Cumhuriyet Universitesi Tip Fakultesi
2016-2021 Tarihleri arasında Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekim Yadımcılığı görevini yapmıştır. 2020 yılından beri Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Bölüm Başkanlığı görevini yürütmektedir.
Aynı zamanda Türk Ortopedi ve Travmatoloji Derneği, Türk Ortopedi Araştırma Konseyi Genel Sekreteri ve Kemik Eklem Cerrahisi Derneği Yönetim Kurulu Üyesidir.
Çeşitli spor federasyonlarında sağlık kurulu üyeliği ve Milli Takım doktorluğu görevleride yapmıştır. Çalışmaları çeşitli kongrelerde üç kez birincilik ödülü almıştır.
e....k
Kendisine 2022 ekim ayında ön çapraz bağ ameliyatı olmak için şehir dışından gitmiştim. Gerek ameliyat esnasında gerek sonrasında gerçekten çok ilgili ve işini iyi yapan birisi. Şimdi 2 yıl oldu ve dizim gayet iyi durumda. Kendisi sivas için büyük bir değer.
se...
3 yıl önce başarısız geçirdiğim capraz bag ameliyatım zekerıya hocamın ilgisi,bilgini ve tecrübesi sayesinde tekrar yapıldı.sag bacağımdan alınan tendon sol bacağıma yapılarak sıkıntım giderildi,ayrıca bu süreçte oluşan menisküs yırtığımda yapıldı.bu alanda uzman olan doktorumdan cok memnun kaldım..Şuan sol ayağımı da basmaya başladım şükürler olsun yaklaşık 2 ay sonra tamamen sıkıntısız yürüyebileceğimi hatta koşabileceğimi söyledi.Şuan tamamen güçsüz kalan dizim güçlendi . Bu ameliyatta tekten oldugunu düşünüyorum.
ma...
Randevu saatinde odasında kabul etti, detayli bir inceleme sonucunda menisküs ameliyat olmam gerektiğini, işlemlerin nasıl olacağını çok kibar bir dille anlattı. Kendini hazır hissettiğinde direk yanıma gelebilirsin diyecek kadar göstermiş olduğu nezaket ve kibarlıktan dolayı çok teşekkür ediyorum.
ö....k
Kızımın sol ayak bileğinde sıkıntılı bir bölgede kırık olduğu söylendi Mayıs ayından bu yana da Zekeriya hocamın kontrolündeydik, talimatlarını uyguladık, doktorumuz çok ilgiliydi, her muayenede de bizlere açıklayıcı bilgiler verdi, en ufak bir sıkıntıda hemen gelmemizi söyledi, Temmuz ayından bu yana da kızım normal şekilde aksamadan yürümeye başladı. Çok teşekkür ediyorum Zekeriya hocama ilgisinden dolayı.
Ameliyat sonrasında neler yapmam gerektiği konusunda bilgilendirme veya görüşme olmadı. Ameliyat kararı almış birisine ameliyat sonrasında bu kadar ilgisiz davranılmasının doğru olmadığını düşünüyorum. Yapılan operasyon üzerinden aylar geçmiş olmasına rağmen şikayetlerim geçmedi, ameliyat olduğum omzumda sıkışmaya sebebiyet veren durumlar devam ediyor. Ancak can sıkan en önemli nokta ameliyat sonrasında sağlıklı bir takip sürecinin işlememiş olmasıydı.
me...z
Zekeriya Beye ön çapraz bağ ve menisküs yırtığı ameliyatı oldum. İşinde başarılı olduğunu duyduğum için şehir dışından Sivas'a gelip ameliyat oldum. Kendilerinin ameliyat öncesi ve sonrasındaki ilgisi ve yaklaşımı çok olumluydu.. Bugün 1 ay oldu ve iyileşme sürecim devam ediyor. Ayrıca çok nazik ve naif bir insan. Kendilerine her şey için çok teşekkür ediyorum.
ag...z
Zekeriya Bey'e annemin tedavisi için gittik, kendisi çok naif ve ilgili. Sizin iyiliğinizi sizden çok düşünüyor, en azından bunu hissediyorsunuz ki bu çok önemli. Kilo fazlası olduğundan dolayı annemi kilo verdikten sonra ameliyat ederek, başarıya ulaşabileceğimizi belirtti. 3 ay sonra sağlığına kavuşacak annecim .
se...k
Hocamıza 10 yıl önce çapraz bağ ameliyatımı yapmıştı yakın zamanda ise platinlerimi aldırmak için ameliyat oldum doktoruma teşekkür ederim her süreçde takip etmesi ilgilenmesi çok güzeldi hocamıza çok teşekkür ederim gerçekden alanında başarılı bir doktor sporcu olarak minnettarım
Hocamıza annemin diz ameliyatı ve tedavisi için başvurduk, çok memnun kaldık.Randevularimiz zamanında İlgili açıklayıcı bilgilendirici geçti teşekkür ediyoruz.
a....ö
Allah razı olsun ben ön çapraz bağ ameliyatı oldum gerek Zekeriya Hoca gerek asistanları olsun çok ilgiliydiler ameliyat öncesi ve sonrası gayet açıklayıcı ilgili olmaları ve ameliyatın başırılı geçmesi beni çok memnun etti ameliyat sonrasında iyileşme sürecimide takip ediyor çok iyi bir hekim çok teşekkür ediyorum
Zekeriya Öztemür isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Zekeriya Öztemür, Ortopedi Ve Travmatoloji. Size Zekeriya Öztemür tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu, Preoperatif Değerlendirme, Ameliyatsız Omuz Sıkışma Tedavisi, Ayak Ve Ayak Bileği Laparoskopik Artrodezi, Omuz Yırtıkları Tedavisi, Total Diz Ameliyatı, Kalça Protezi, Total Uyluk Protezi Ameliyatı, Ayak Bileği Protezi.
Zekeriya Öztemür adresi nerede?Zekeriya Öztemür şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- 58140/Sivas Sivas
Adresine gitmek zorunda kalmadan Zekeriya Öztemür isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Zekeriya Öztemür online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Zekeriya Öztemür isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Zekeriya Öztemür, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Zekeriya Öztemür hangi dilleri konuşuyor?Zekeriya Öztemür ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Zekeriya Öztemür isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Zekeriya Öztemür tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Zekeriya Öztemür hakkında ne düşünüyor?Toplam 27 hasta / danışan, Zekeriya Öztemür hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Zekeriya Öztemür hangi sigortaları kabul ediyor?Zekeriya Öztemür tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; SGK, Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Sivas bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Sivas bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Sivas bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Sivas bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Sivas bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Sivas bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Sivas bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Sivas bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Sivas bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Sivas bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Sivas bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Sivas bölgesinde Dubai Starr Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Sivas bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Sivas bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Sivas bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Sivas bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Sivas bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Sivas bölgesinde Doğa Sigorta Kooperatifi kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları